logo

fb youtube rss

Σύνδεση



Ο Σπύρος Χατζάρας υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων για την απελευθέωση της Αθήνας
Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

 

Ελληνίδες, Έλληνες! Αθηναίες και Αθηναίοι

Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι Δημοψήφισμα .

- Είναι Δημοψήφισμα κατά της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας. Όλοι οι Αθηναίοι ψηφίζουμε, ΟΧΙ στους Φαύλους, ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, και ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. Φτάνει πιά!
- Είναι Δημοψήφισμα, για το Μνημόνιο, δημοψήφισμα για τον ειδεχθή και εθνοκτόνο «λαθρονόμο», δημοψήφισμα για τη Μακεδονία , Δημοψήφισμα για την ελληνικότητα του Αιγαίου, Δημοψήφισμα κατά των λυμεώνων που θέλουν να «φάνε» τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πρωτεύουσας για real estate, δημοψήφισμα για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης των αχυρανθρώπων της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως.


Εμείς, οι Αθηναίοι δημότες , ως ελεύθεροι άνθρωποι και δημοκράτες, ορθώνουμε σήμερα το ανάστημά μας και κηρύσσουμε την Ελληνική Επανάσταση κατά της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως, της Χούντας των διεθνών Τραπεζιτών, της ντόπιας Ολιγαρχίας και του Δ.Ν.Τ. που μας επέβαλαν την εθνοκτόνο νέα Κατοχή και το «μνημόνιο». Ξεκινάμε την Νέα Εθνική Αντίσταση και τον Αγώνα κατά της Ολιγαρχίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύουν συνεχώς, τη ζωή μας , τον Λαό και το Έθνος μας.

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα των Δημοτών της Αθήνας. Το αύριο, αν δεν αντιδράσουμε θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Ιδρύουμε σήμερα την δημοτική παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ», με επικεφαλής τον Σπύρο Χατζάρα και καλούμε τους συμπολίτες μας σε μια αναίμακτη επανάσταση, μέσα από την κάλπη, για να ανατρέψουμε, με «εφ όπλου ψήφο», το καθεστώς της διεφθαρμένης και ξενόδουλης Ολιγαρχίας. Για να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Νόμος στην πόλη μας, θα είναι η ψήφος και η θέληση του Αθηναίου δημότη, για να έχουν μέλλον, και η ΑΘΗΝΑ και οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ .

Συμμετέχουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, για να πάρουμε ως πολίτες, στα χέρια μας, την αλωμένη από τα ξένα κέντρα και τους αχυρανθρώπους τους πρωτεύουσα του κράτους μας, να την απελευθερώσουμε από τους δόλιους καταπατητές της και να την καταστήσουμε ξανά Ελεύθερη και υπερήφανη, όπως την παρέλαβαν οι πατέρες μας από τους προγόνους τους.

Ο αγώνας που επωμιζόμαστε είναι πολύπλευρος και πολυσύνθετος. Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, για Ελευθερία, για πραγματική και άμεση Δημοκρατία, χωρίς μεσάζοντες, κομισάριους και «οικονομισάριους», χωρίς δόγηδες, κόμητες και βαρόνους, χωρίς αργυρώνητους εκπροσώπους των καθαρμάτων της παγκοσμίου διακυβερνήσεως. Αγώνας για τις ζωές μας, για το μέλλον και την προκοπή των παιδιών μας, για το κλέος των προγόνων μας. Για μια Αθήνα υπερήφανη και αντάξια της ιστορίας της, απελευθερωμένη από τα πλοκάμια της μαφίας και των βαρόνων της κοκαΐνης, ελεύθερη από τους κουκουλοφόρους, τους λαθρο-εποίκους και τους ντόπιους εντεταλμένους προστάτες τους. Για μια Αθήνα βιώσιμη, καθαρή και ανθρώπινη, για μια Αθήνα ασφαλή για τους κατοίκους και τα εκατομμύρια των επισκεπτών που συρρέουν από όλο τον κόσμο για να προσκυνήσουν το μεγαλείο και την ένδοξη ιστορία της.

Η δημοτική παράταξη «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα για μια πραγματικά ελεύθερη πόλη. Για μια Αθήνα που θα ανήκει στους πολίτες της και θα διοικείται άμεσα απ’ αυτούς. Για μια Αθήνα με δικούς της δημοκρατικούς νόμους, που θα κυρώνονται για τα μεγάλα θέματα από τους ίδιους τους πολίτες, με δημοψηφίσματα.

Η Αθήνα μάς ανήκει, η Αθήνα είναι η μητέρα και η εστία μας, η Αθήνα είμαστε εμείς, οι άνθρωποί της! Ας πάρουμε την πατρίδα και την δημοκρατία στα χέρια μας κι ας δώσουμε τον δίκαιο αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα από άκρη σε άκρη της οικουμένης πως υπάρχει διέξοδος, αρκεί οι λαοί να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της δύναμής τους.

Οι άμεσες πολιτικές μας προτεραιότητες

Δημοκρατία και Ασφάλεια του Δημότη.

• Προστασία της ζωής και της περιουσίας των Αθηναίων. Η ΑΘΗΝΑ γίνεται ασφαλής πόλη. Οι δημότες επιστρέφουν στους απελευθερωμένους, από τις συμμορίες των αλλοδαπών , τους ληστές, τους δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους , δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα τους. Απελευθερώνονται αμέσως, η «βίλα Αμαλίας», και η «Αγορά της Κυψέλης», και όλα τα κατειλημμένα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια.
Εξοστρακίζουμε τα γκέτο, τους παράνομους εποίκους μικροπωλητές και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας, έξω από τα όρια της Αθήνας. Η Δημοτική Αστυνομία θα ενισχυθεί σε δυναμικό , θα αποκτήσει ένοπλο σώμα, ώστε να αναλάβει την ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, και θα συγκροτηθεί ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ για την υποστήριξη της Δημοτικής Αστυνομίας. Οι κρατικές αστυνομικές υπηρεσίες διατηρούν την αρμοδιότητα στα εγκλήματα μετά φόνου, και στην αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας.

Ο Δήμος αναλαμβάνει την φρούρηση των πανεπιστημιακών κτηρίων της πόλης και την τήρηση της τάξης σε αυτά, για να σταματήσει οριστικά η τρομοκρατία των μολοτοφόρων μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας. Τερματίζεται το άσυλο στους «κουκουλοφόρους» και τα «Τάγματα Εφόδου» του Σόρος. Δεν θα καεί , ποτέ ξανά, ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μαγαζί, στην ΑΘΗΝΑ.

• Όλες οι Μ.Κ.Ο. που αποτελούν τους βραχίονες των αντεθνικών και ανθελληνικών επιδιώξεων των διεθνών εξουσιαστών , τίθενται εκτός νόμου, αναστέλλεται άμεσα η λειτουργία τους, κλείνουν τα γραφεία τους και κατάσχεται η περιουσία τους.

• Όλοι οι παράνομοι λαθρομετανάστες οδηγούνται εκτός πόλεως. Για την ακύρωση στην πράξη του «λαθρονόμου» που επιχειρεί την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την νόθευση της λαϊκής κυριαρχίας, ακυρώνονται οι 1.574 πολιτογραφήσεις αλλοδαπών και αλλογενών που πραγματοποιήθηκαν με τον ως άνω νόμο και διαγράφονται από τα δημοτολόγια τα παιδιά τους, τα «ορφανά» και τα «ασυνόδευτα» λαθρομεταναστόπουλα. Τα παιδιά των παράνομων αλλοδαπών θα καταγράφονται σε ειδικό προσωρινό ληξιαρχείο.Κανείς παράνομος δεν αποκτά πολιτικά δικαιώματα.
Οι ρυθμίσεις του «λαθρονόμου» υπέρ των ομογενών μας, δεν αμφισβητούνται.

• Οι αλλοδαποί που εργάζονται νόμιμα και πληρώνουν φόρους και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, αποκτούν καθεστώς μετανάστη, με έγγραφο που θα εκδίδει ο Δήμος, με την προϋπόθεση να διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα της χώρας προέλευσής τους , καθώς επίσης και λευκό ποινικό μητρώο πιστοποιούμενο από τις χώρες προέλευσής και πρόσφατο πιστοποιητικό υγείας από τις υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου. Σταδιακά θα επανεξεταστεί η νομιμότητα όλων των ελληνοποιήσεων των παρελθόντων ετών για να διαπιστωθεί η νομιμότητα των δικαιολογητικών τους.

•Τα κτήρια που μισθώνονται παράνομα σε λαθρο-εποίκους κατάσχονται από τον Δήμο. Για κάθε καινούργια μίσθωση απαιτείται υποβολή αντιγράφου του μισθωτηρίου στις δημοτικές υπηρεσίες.

• Η Αθήνα δεν θα γίνει ισλαμική πόλη, και δεν θα χτιστεί ποτέ ΤΕΜΕΝΟΣ στον Βοτανικό. Η περιοχή του Βοτανικού ανακηρύσσεται αρχαιολογική ζώνη με ήπιες παρεμβάσεις χρήσης. Κάθε εργασία για ανέγερση τεμένους, είτε οικοδόμηση εμπορικών Κέντρων και ποδοσφαιρικών γηπέδων, απαγορεύονται .
Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των Αθηναίων πολιτών είναι απόλυτα σεβαστές. Κάθε πολίτης που διαμένει νόμιμα στην πόλη μας, είναι ελεύθερος να ασκεί χωρίς περιορισμούς τα θρησκευτικά και λατρευτικά του καθήκοντα.

 

Οικονομία- Πολεοδομία- Κοινωνική πολιτική

• Οι Αθηναίοι πολίτες μαζί με την δημοτική Αρχή θα ιδρύσουν μέσα στα όρια του Δήμου την «Τράπεζα των Αθηναίων».

• Ο Δήμος της Αθήνας αποκτά φορολογική αυτονομία. Ο ΦΠΑ θα εισπράττεται από τον Δήμο, όπως γίνεται σε πολλές άλλες χώρες, και ένα ποσοστό θα αποδίδεται στο Κράτος για τις εθνικές ανάγκες. Στα είδη πρώτης ανάγκης θα επιβάλλεται μηδενικός φόρος.

• Απαγορεύονται στα όρια του Δήμου, οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις των περιουσιών των πολιτών , μέχρι την 1-1-2014.

• Οι Αθηναίοι δημότες, σύμφωνα με την επιταγή του Συντάγματος για ισότητα των πολιτών, αποκτούν το ίδιο δικαίωμα με τους Εβραίους υπηκόους του ελληνικού κράτους και τα μέλη των ΜΚΟ, και υποβάλουν φορολογική δήλωση στον φορέα που τους συμφέρει. Οι Εβραίοι συμπολίτες μας, έχουν το δικαίωμα επιλογής υποβολής φορολογικής δήλωσης μεταξύ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, και του Ελληνικού Κράτους, και τα μέλη των ΜΚΟ, δίνουν εισφορές αντί για φόρο. Οι δημότες της Αθήνας θα μπορούν να υποβάλουν φορολογική δήλωση, εναλλακτικά, είτε στον Δήμο είτε στο Κράτος

• Όλες οι πολεοδομικές αρμοδιότητες περιέρχονται στον Δήμο. Η Αθήνα ξαναχτίζεται με σύγχρονα πράσινα κτίρια σε κοινοπραξία του δήμου με τους ιδιοκτήτες. Οι περιουσίες των Αθηναίων επανακτούν την αξία τους.

• Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Λαρίσσης και Πελοποννήσου θα γίνουν υπόγειοι.
Η απελευθερωμένη γη, θα χρησιμοποιηθεί από τον δήμο για την ανέγερση κατοικιών, κολυμβητηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου. Στις κατοικίες που θα ανεγερθούν, θα προσφερθεί στέγη σε πολύτεκνους και νιόπαντρα ζευγάρια με παιδί, με δημοτικό μίσθωμα που δεν θα ξεπερνά το 20% των μηνιαίων αποδοχών τους. Υπόγειες γίνονται και οι σιδηροδρομικές γραμμές που κόβουν την Αθήνα στα δύο.

• Στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς θα έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών. Οι Ελληνες θα έχουν προτεραιότητα σε κάθε υπηρεσία που προσφέρει ο Δήμος.

• Οι Αναξιοπαθούντες Αθηναίοι πολίτες θα τυγχάνουν της φροντίδας του δήμου.

• Δημιουργείται δημοτική κλινική φροντίδας των τοξικομανών.

Πολιτισμός- Τουρισμός

Το μέλλον της πόλης μας βρίσκεται στο λαμπρό παρελθόν της. Στόχος μας τα
5 εκ επισκέπτες. Για να αναδειχθούν και να προστατευθούν τα Αρχαία, δημιουργείται Αρχαιολογική υπηρεσία της πόλης. Αναστηλώνεται ο ναός της Αγροτέρας Αρτέμιδος στον Αρδήττο και αναδεικνύεται η αρχαιολογική σημασία του χώρου.
• Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που «θάφτηκε» από τους προηγούμενους δημάρχους, Αβραμόπουλο, Μπακογιάννη και Κακλαμάνη, θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στην πλατεία Κοτζιά, ακριβώς απέναντι από δημαρχιακό μέγαρο.
• Σε όλα τα σχολεία τα παιδιά θα διδάσκονται την ιστορία της Αθήνας.Ο δήμος ενθαρρύνει και στηρίζει πρωτοβουλίες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές και προωθεί επιμορφωτικά προγράμματα για παιδιά και νέους.

Σε κάθε περίπτωση που τίθεται θέμα ασυμβατότητας με το νομικό πλαίσιο, της Φαυλοκρατίας, θα αποφασίζει με δημοψήφισμα ο Αθηναϊκός Λαός. Στη δημοκρατία νομιμότητα είναι η βούληση των πολιτών, αφού σύμφωνα με το 1ο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος «…θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους».

Σ’ αυτές τις εκλογές οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα.
Οι Αθηναίοι , ψηφίζουν για την Ελεύθερη Αθήνα! Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

«Οὐ δὴ πάτριον ἐστὶ ἡγεῖσθαι τοὺς ἐπίλυδας τῶν αὐτοχθόνων…»

Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.O Κυρίαρχος λαός, πρέπει να αποκαταστήσει την κυριαρχία του. Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας, έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΟΛΟΙ!

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ , 9 Σεπτεμβρίου 2010
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

Ακαδημίας 88 2ος όροφος,210-3800655/6, www.ea2010.gr