logo

fb youtube rss

Σύνδεση

avraam-o-magos avraam o-magos bac

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο αυτό με αντικαταβολή στο τηλ: 6976906640 ή στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο διαχρονικός εμπρηστής της ιστορίας! Από την γέννηση της εθνοδιαμελιστικής μαγείας έως τον σημερινό Αρμαγεδδώνα! Η ιστορική μεταμόρφωση της μαγείας σε κραταιά θρησκευτική δύναμη!
Αφιερωμένο στους αυθεντικούς ιχνηλάτες της αλήθειας και ιδιαιτέρως στην ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα.
«Τας επιδόσεις ίσμεν γιγνομένας και των τεχνών και των άλλων απάντων ου δια τους εμμένοντας τοις καθεστώσιν, αλλά δια τους επανορθούντας και τολμώντας αει τι κινείν των μη καλώς εχόντων» Ισοκράτης Ευαγόρας 7.6.
«Τις επιδόσεις βλέπουμε των τεχνών και των άλλων απάντων να δημιουργούνται, όχι από τους εμμένοντες στα κατεστημένα, αλλά από τους τολμηρούς εκείνους που συνεχώς κινούν και επανορθώνουν τα μη καλώς έχοντα». Ισοκράτης Ευαγόρας 7.6.
.......
"Αβραάμ ο Μάγος" (374 σελ.)   20 ΕΥΡΩ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΔΙΑΜΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ
Το τρίτο βιβλίο της σειράς, πραγματεύεται το συγκλονιστικότερο και το πλέον επείγον μήνυμα των καιρών. Ο ισχυρισμός αυτού του βιβλίου είναι ξεκάθαρος. Ο Αβραάμ υπήρξε μέγας Χαλδαίος Μάγος! Η αβρααμική μαγεία, όχι μόνο άφησε πίσω της μια απίστευτη θηριώδη ιστορία, αλλά στο σημερινό της αποκορύφωμα, επιβάλλοντας την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, απειλεί ευθέως τους λαούς, με εθνοδιαμελιστική ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΑ εξόντωση.
Ως τοπωνύμιο αρχαίων μαχών ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, παραπέμπει σε συγκεκριμένη μέθοδο εξόντωσης των εθνών! Ο αναγνώστης θα ξεναγηθεί όχι μόνο στις τραγικότερες στιγμές του πολύπαθου αρχαιοελληνικού πολιτισμού, αλλά και στα τρομακτικά δεδομένα του σημερινού επαπειλούμενου ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ!
Μια μελέτη που ξεναγεί τον αναγνώστη στις απαρχές της ανθρωποθηρική μαγείας και στην ιστορική μεταμόρφωση του δόλου σε αγαθοφανή θρησκευτική δύναμη.
Για χιλιάδες χρόνια οι θρησκείες των φιλόψευδων ιερατείων, με απολιθωμένες ή και εντελώς καταστρεπτικές κοινωνικές προτάσεις, παρασιτούν ανενόχλητες πάνω στον ιστορικό κορμό των λαών.
Η μελέτη αυτή, εισχωρεί κριτικά στα άδυτα της Βίβλου και προσπαθεί να φωτίσει τους λόγους της σφοδρής ιστορικής αντιπαλότητας του πολύπαθου πολιτισμού των Ελλήνων με τους "προφήτες" της Παλαιάς Διαθήκης! Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, τα ιερατεία και οι ελπιδεμπορικές τους θρησκείες, στέκουν ακόμα εμπόδιο ανάμεσα σε μας και την πολιτισμική μας αξιοπρέπεια.
Για τους ανήσυχους πνευματικά ανθρώπους, ο αληθινός δρόμος προς τον ΘΕΟ, περνά υποχρεωτικά μέσα απ τον ανελέητο έλεγχο των θρησκειών, και μόνο οι καλοζυγισμένες ερωτήσεις τους, μπορούν να αχρηστεύσουν το δαιδαλόγλωσσο θρησκευτικό ψεύδος.

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥΣ!

M. Καλόπουλος

    Ενδεικτικοί υπότιτλοι:
*Έλλην... αγνώστου πατρός. *Οι προπάτορες του Αβραάμ. *Μαθηματικά για "αγίους"! *Κίρκη- Καλυψώ - Σάρρα - Μήδεια - Εκάτη. *Ο προφητικός διαμελισμός των εθνών. *Οι κακογαμίες των "Μάγων". *Ο Μωυσής ποτέ δεν "έσχισε" την Ερυθρά θάλασσα. *Ιστοριο-γεωγράφηση της Ερυθράς. *Ο αποκεφαλισμός την μνήμης και του πνεύματος στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας! *1998: Έτος Κυρίλλου: Ο Φονιάς της Υπατίας... γιορτάζει! *Η θρησκευτικο-ιστορική υποτέλεια των Ελλήνων. *Μια αντεπίθεση που δεν έγινε ποτέ! *Η οδυσσειακή αντεπίθεση. *Το "ιερατείο πολιτισμού" δεν γεννήθηκε ακόμα. *Αβραάμ: ο διαχρονικός εμπρηστής της ιστορίας. *ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ: οι προφήτες μας απειλούν ακόμα!

Με την βοήθεια της "ελληνικής γραμματείας" παρακολουθούμε το ματωμένο νήμα του ιστορικού δόλου, και επισημαίνουμε ως πιθανές αιτίες της παγκόσμιας παρακμής, την ποδηγετούμενη πορεία συντριβής του πολιτισμού, στον (διαφαινόμενο οικονομικό και πολιτισμικό) βιβλικό ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ!


Περισσότερα βλέπε:
http://www.youtube.com/odyssiakos

 ........
Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα περίληψη απ' το βιβλίο: "ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΓΟΣ"
Από την γέννηση της εθνοδιαμελιστικής μαγείας έως τον σημερινό Αρμαγεδδώνα!
Η ιστορική μεταμόρφωση της μαγείας σε κραταιά θρησκευτική δύναμη!

Αφιερωμένο στους αυθεντικούς ιχνηλάτες της αλήθειας και ιδιαιτέρως στην ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα.
.............

Περίληψη του βιβλίου "ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΓΟΣ"

Νέα στοιχεία με ανάγκασαν να επανέλθω σε λεπτομερέστερη προσωπογράφηση της γιγάντιας αυτής προσωπικότητας, που έγινε όχι μόνο η αφορμή να γεννηθούν οι τρεις μεγάλες θρησκείες (Ιουδαϊσμού, Χριστιανισμού και Μουσουλμανισμού), αλλά τελικά να γεννηθεί η αποτελεσματικότερη μέθοδος υπονόμευσης των εθνών, με αποτέλεσμα να ξεστράτισε επί το αβρααμικότερον, ολόκληρη η παγκόσμια ιστορία!  Εξαιρετικά πολύτιμη θεωρώ κάθε λεπτομέρεια που φωτίζει κριτικά την συγκεκριμένη κομβική προσωπικότητα, μια και στην διεθνή βιβλιογραφία, δεν γνωρίζω να υπάρχει παρόμοια προσπάθεια αναθεώρησης της γιγάντιας αυτής μορφής.

Γνωρίζουμε ότι για δυο περίπου χιλιετίες, ο υμνητικός ποταμός των χριστιανικών ερμηνειών για το πρόσωπο του Αβραάμ, ούτε μια μέρα δεν σταμάτησε να ραίνει με τιμές, αυτόν τον παράξενο πρωτογενάρχη της Βίβλου. Όμως η θρησκευτική σκέψη, φαίνεται πως έστησε έναν γιγάντιο ανδριάντα μεγαλείου και καλοσύνης στον Αβραάμ, μόνο με τα υλικά της φαντασίας της. Η συγκεκριμένη μελέτη μας, έχοντας συλλέξει προγονικές πληροφορίες πέντε γενεών πριν απ' αυτόν, κατέδειξε ότι και η πλέον στοιχειώδη κριτική επανεκτίμηση των καταγεγραμμένων δεδομένων της ζωής του, είναι κατηγορηματικά αρνητική.

Κατ’ αρχάς, ο Αβραάμ έχει πολύ περίεργη καταγωγή! Είναι Χαλδαίος! «Χαλδαίοι: γένος μάγων» γράφει ο λεξικογράφος Ησύχιος (Chi. 40). «Χαλδαίοι πρότερον Πέρσαι εκλήθησαν...» Στέφανος Βυζάντιος εκ των εθνικών 679. 11 και 18. «Η μαγεία από τους Πέρσες (Χαλδαίους) άρχισε». Συμπληρώνει επιγραμματικά ο χρονογράφος Ιωάννης Μαλάλας (2.16.19). «Το όνομα Χαλδαίος, απέκτησε επαγγελματική έννοια, αποδιδόμενο σε κάθε μάγο ή αγύρτη οποιασδήποτε εθνικότητος». Μεγάλη ελληνική εγκυκλοπαίδεια Δρανδάκη.

Πριν λοιπόν ο Αβραάμ κατεβεί στην Χαναάν, ζούσε στην χώρα των πλέον ξακουστών «μάγων», την Ουρ της Χαλδαίας (Γέν.ΙΑ΄28) όπου η χρήση υπνοφόρων μαγικών φίλτρων, ήταν εξαιρετικά διαδομένη, πολύ πριν απ' αυτόν! Στην γενέτειρα του Αβραάμ, την Ουρ της Χαλδαίας, ανασκαφές έφεραν στο φως 16 τεράστιους τάφους μαζικής τελετουργικής ζωντανοταφής, των 70 περίπου ατόμων με την χρήση άγνωστων υπνωτικών ποτών! Παγκόσμια Ιστορία Time-Life τόμ. 1ος σελ. 89-91

Οι πρόγονοί του είχαν σημαντική ανάμιξη στον αγώνα της εξουσίας και της μαγείας: «Ο πρόγονος του Αβραάμ Ραγαύ παντρεύτηκε την Όρα την θυγατέρα του Ούρ (του βασιλέα της πόλεως) και τον γιο του ονόμασε Σερούχ. Ο Σερούχ δίδαξε στον γιο του Ναχώρ όλη την αστρολογική σοφία των Χαλδαίων, ο Ναχώρ εγέννησε τον Θάρρα, ο δε Θάρρα τον Αβραάμ» Ρ. Γκρέϊβς Ραφαέλ Πατάϊ - Εβραϊκοί Μύθοι σελ 119-120 (Ιωβηλαίων ΧΙ 1-15)

Ο Προπάτορας Σερούχ, (ο επονομαζόμενος Ερεθισμός) ήταν ένα δυναμικό ταραχοποιό στοιχειό, που αναστάτωσε την πόλη, επιβάλλοντας την λατρεία (επί το πολιτικότερον) των δικών του προγόνων, έργο που φαίνεται να συνέχισε ο Θάρρα: «έπειτα δε από των χρόνων του Θάρρα, πατρός Αβραάμ, δι’ αγαλμάτων την πλάνη της ειδωλολατρίας εισηγησάμενοι τους εαυτών προπάτορας δι’ απεικονισμών ετίμησαν»! Ιωάννης Δαμασκηνός περι αιρέσεων 3.1.

Τα ιουδαϊκά κείμενα ομολογούν πως ο Θάρρα ο πατέρας του Αβραάμ ήταν ένας ταλαντούχος φαρμακοτρίφτης μάγος: «Του πατρός αυτού (του Αβραάμ) Θάρρα (το όνομα) ερμηνεύεται κατασκοπή οσμής... κατάσκοπος οσμών (ρινηλάτης) αλλά όχι τροφών... μηδέ γεύσεων αλλά μόνο οσφρήσεων, καθώς τους θηρευτικούς σκύλους (που) ρινηλατώντας ανευρίσκουν τα μακρινά των θηρίων πτώματα»! Φίλων ο Ιουδαίος περι του θεοπέμπτου των ονείρων 1/49

Αποτέλεσμα αυτής της (κείμενο: επί το πολιτικότερον) επίμονης εξουσιαστικής τους μαγείας, ήταν να εκδιωχθούν κακήν κακώς από την Ουρ, και οι διώκτες τους να πυρπολήσουν το σπίτι και την περιουσία τους. Στον πρώτο αυτόν διωγμό σκοτώνεται ο Αρράν, ο αδελφός του Αβραάμ. Η οικογένεια καταφεύγει στην βόρια μεσοποταμιά και στην πόλη Χαρράν, όπου ο Αβραάμ σπουδάζει ανάμεσα σε ονομαστούς μάγους την μαγεία των πέντε αισθήσεων. «Στην Χαρράν λοιπόν ανεζήτησαν την κατανόηση στα των αισθήσεων όργανα» Φίλων (Ιουδαίος) περί του θεοπέμτου των ονείρων 1.52-59

Νέες όμως προστριβές με τους μάγους της Χαρράν, αναγκάζουν τον Αβραάμ να εγκαταλείψει τον πατερά του και να αναζητήσει καταφύγιο νότια στην Χαναάν, όπου ώριμος πια, αναλαμβάνει δράση και μετατρέπεται ο ίδιος σε κυνηγός ευκαιριών, δοκιμάζοντας με άκρα επιτυχία την οδυνοποιο-ιαματική οικογενειακή μαγεία, σε Αίγυπτο και Χαναάν.

Ο κόσμος των Φιλισταίων στην Χαναάν είναι αφελέστατα φιλόξενος και απονήρευτος. Κυριολεκτικά μια «γη επαγγελίας» για τον πανούργο Χαλδαίο, που αναστατώνει ολόκληρη την περιοχή πλουτίζοντας ασταμάτητα! Μάλιστα πάμπλουτος πια, σε μια κρίση μεγαλείου, οραματίζεται την διάδοση την αποδοτικότατης αυτήν τέχνης του, μέσω των απογόνων του σε ολόκληρη την τότε γνωστή οικουμένη! Ο διαμελισμός εθνών που οραματίζεται με την μορφή διαμελισμένων ζωών (Ο΄ Γέν. ΙΕ΄ 7- 20) είναι η κορυφαία στιγμή της ζωής του, και η πλέον εμπνευσμένη ολοκλήρωσης της επιθετικής τακτική του, που δεσμευτικά αφήνει κληρονομία στους απογόνους του, ο εξαιρετικά επιτυχημένος αυτός μάγος, σαν μοναδική παρακαταθήκη-διαθήκη καθυπόταξης των εθνών!

Την απόλυτη σχεδόν παραδοχή της ερμηνείας μας αυτής, διαβάζουμε στο σημαντικό έργο του Εβραίου Ραφαέλ Πατάϊ: «Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα τεμαχισμένα από τον Αβραάμ πτώματα ήταν προάγγελοι αυτοκρατοριών...(άρα εθνών!) Αν ο Αβραάμ δεν είχε (από τότε) τεμαχίσει τα ζώα (ζώα=έθνη!) με το σπαθί του, (εννοεί το "σπαθί" της μαγείας του) αυτές οι αυτοκρατορίες θα ‘χαν γίνει πανίσχυρες, έτσι όμως εξασθένισαν»! Gen. Rab. 437. Mid. Agada Gen. 33 PRE, κεφ. 28. - Ρ. Γκρέϊβς & Ραφαέλ Πατάϊ «Εβραϊκοί Μύθοι» σελ. 142,(ε)

Ο Αβραάμ σε μια κορυφαία στιγμή προφητικής έκστασης, δέσμευσε και προκαθόρισε το βασικότερο ανθρώπινο περιουσιακό στοιχείο... το μέλλον! Στο "σπέρμα-απογόνους"[1] του, θα ακουμπήσει την απαράγραπτη υποχρέωση τους για αιώνια επιβουλή κατά των οργανωμένων εθνών!

Μετά απ’ αυτόν τον μαγικό διαμελισμό των εθνών, το ανθρώπινο μέλλον δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο! Από την άποψη αυτή, ο άνθρωπος αυτός, είναι όχι μόνο η απαρχή των προφητών, αλλά και ο χειρότερος εμπρηστής του μέλλοντος... ο καταστροφικότερος προφήτης όλων των εποχών!

Η εποχή λοιπόν της ιστορικής αθωότητας, έλιξε εκείνη την μαγική νύχτα, που ο Αβραάμ διαμελίζοντας ζώα, έδειξε τον τρόπο διαμελισμού των εθνών… που δυστυχώς ανεμπόδιστος συνεχίζεται μέχρι σήμερα! Η εποχή της φυσικής αντιπαλότητας μεταξύ των εθνών ξεπεράσθηκε, και η μαγεία βρήκε τρόπους να αναρριχηθεί στη ραχοκοκαλιά της ιστορίας και φυσικά παραμένει εκεί μέχρι σήμερα. Στην ιστορία της ανατολικής μεσόγειου, εμφανίσθηκαν δυναμικά οι διαχρονικοί καταροποιοί και οι αναίτιοι κατ’ επάγγελμα δόλιοι διαμελιστές εθνών! Η σοβαρή ανάμιξή τους στην διεθνή και πλανητική ιστορία, ήταν απλά θέμα χρόνου!

Η έρευνα του τρίτου αυτού βιβλίου, εμπλουτισμένη με νέα συγκλονιστικά στοιχεία, επανεξετάζει με κριτική διάθεση κάποια απ' τα επιβλητικά κατορθώματα των απογόνων του Αβραάμ, και συγκρίνει διαφωτιστικά την συμπεριφορά της εκπληκτικής Σάρρας, με γνωστές Χαλδαίες μάγισσες της μεσογειακής μυθολογίας, όπως Κίρκη, Καλυψώ και Μήδεια, και ανιχνεύει συνταγές σεξουαλικής σαγήνης, καθώς και τις παράξενες αναφορές στα σχετικά μαγιοβότανα όπως Νάρδο και Μανδραγόρα στο ακραία σεξουαλικό Άσμα Ασμάτων!

Νέα δεδομένα, εμπλουτίζουν την ερμηνεία της υδάτινης παγίδας του Μωυσή, κατά την διέλευση του λαού Ισραήλ από την Ερυθρά θάλασσα. Ο γεωγράφος Στράβων μας αποκαλύπτει, ότι στην εποχή της εξόδου, υπήρχε πράγματι ένα πρόδρομο κανάλι στην σημερινή θέση της διώρυγας του Σουέζ, το όποιο (συμφωνά πάντα με την δική μας ιδιαίτερη ερμηνεία) έδωσε την δυνατότητα στον Μωυσή να πραγματοποιήσει το στρατήγημα πνιγμού των διωκτών του!

Στην συνέχεια η έρευνά μας αυτή, που παρακολουθεί την αβρααμική έθνο-διαμελιστική μαγεία, προσπερνώντας την πρωτοχριστιανική περίοδο, φωτίζει στιγμές της λυσσαλέας σύγκρουσης μεταξύ ελληνισμού και αβρααμογενούς χριστιανισμού. Η κατεδάφιση της αλεξανδρινής βιβλιοθήκης και το μαρτύριο της Υπατίας αναλύονται διεξοδικά.

Η συντριβή του ελληνισμού, απ' την ανίερη συμμαχία Ρώμης και χριστιανισμού, ξεδιπλώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, όχι μόνο για την απίστευτη έκταση του λυσσαλέου διωγμού των Ελλήνων, αλλά και για την ικανότητά τους, να κρατούν αιώνες τώρα στην αφάνεια, ολόκληρο αυτό το δολοφονικό έπος του αφανισμού του παν-ιαματικού ελληνισμού! Ρωμαϊκά διατάγματα, και πατερικά κείμενα φωτίζουν απίστευτες πτυχές της κατάμαυρης αυτής δόλιας επίθεσης. Ο χριστιανισμός στο όνομα του καταχθονίου αβρααμισμού, διέπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Καταδίωξε και καταδιαμέλισε μεθοδικά τον ελληνικό πολιτισμό που ευεργέτησε την ανθρωπότητα, με φάρμακα, ιατρική και παντοειδείς απελευθερωτικές επιστήμες.

Τυφλωμένος από καύχηση και υπερήφανα ο Εβραίος στην καταγωγή επίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως Ι. Χρυσόστομος γράφει: «Ο μεν γαρ Ελληνισμός πανταχού της γης εκταθείς και τας απάντων ανθρώπων ψυχάς κατασχών, ούτως ύστερον μετά την τοσαύτην ισχύν και την επίδοσιν, υπό της του Χριστού (χριστιανισμού) κατελύθη δυνάμεως». Κατά Ελλήνων 15. «Και ενώ τα μεν Ελλήνων τα πάντα σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του χριστιανού) καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται» Ι. Χρυσόστομος εις Ιωάννην 59.31.33

Οι αχθοφόροι του αβρααμικού οράματος: Θεόφιλος, Κύριλλος, Κωνσταντίνος, Θεοδόσιος, Χρυσόστομος, Κωνστάντιος, Αλάριχος, και τόσοι άλλοι εχθροί του ελληνισμού, παρελαύνουν πάνω στο πεσμένο κορμί της "Ελλάδος" κατάδιαμελίζοντας ανελέητα ότι απέμεινε απ' τον πεσμένο γίγαντα του πνεύματος και της προσφοράς. Εκατοντάδες ελληνοκτόνοι νόμοι της Ρώμης, εξαλείφουν μεθοδικά κάθε τι ελληνικό.

 Βλέπε επίσης:
ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ... Πως "εκχριστιανίσθηκαν" αναγκαστικά οι Έλληνες!

Μέγα ιστορικό παράδοξο (πάνω στο όποιο πιστεύω πως πρέπει να γραφτούν πολλές ακόμα πραγματείες στο μέλλον) η παντελής έλλειψη οποιασδήποτε οργανωμένης αντεπίθεσης του λαβομένου ελληνισμού! Πουθενά δεν εμφανίζεται μια οδυσσειακή εκδοχή του ελληνισμού, ικανή να ανατρέψει τις προθέσεις των αδηφάγων "μνηστήρων" και να πάρει πίσω την κόσμο και την αξιοπρέπειά του! Ο ελληνισμός, παραδόξως παραμένει ένας αγαθός γίγαντας, που επί τρεις και πλέον αιώνες κατασφαγιάζεται από τον επελαύνοντα ιουδαιο-χριστιανισμό.

Οι ελάχιστοι που αντισταθήκαν (Κέλσιος, Πορφύριος, Ιουλιανός, Υπατία, Λιβάνιος) δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο, απ' το να αφήσουν πίσω τους ματωμένες αποδείξεις της σκληρότητας του επιθετικού χριστιανισμού. Δεν έκαναν όμως φύλο-φτερό την θεολογική τους βάση. Δεν ανάλυσαν δηλαδή σε πλήρες βάθος τα "ιερά" τους κείμενα, ώστε να φτάσουν στην απόλυτη επίγνωση της αβρααμικής δηλητηριοχρηστικής μαγείας, απ' την οποία ξεχειλίζουν οι σελίδες της Βίβλου! Ετσι κάθε αντίπαλος του χριστιανισμού, ή δολοφονείται εν ψυχρώ, ή "δισεντερίσας" δηλαδή δηλητηριασμένος… απεβίωνε.

Αν αυτό, (η οδυσσειακή αντιπαράθεση Ελληνισμού Χριστιανισμού) είχε συμβεί από τότε, σήμερα ο Χριστιανισμός θα ήταν προ πολλού μια θλιβερή ανάμνηση του παρελθόντος. Αντ' αυτού, μέχρι σήμερα η υπόθεσή μας, ότι στην ραχοκοκαλιά της ιστορίας έχει φωλιάσει ο "δαίμονας" της μαγείας, θεωρείται παραδοξολογία. Συμπέρασμά μας: Η Βίβλος είναι το κατ' εξοχήν εγχειρίδιο μαγείας, με την μαύρη μαγεία (δηλητηριοχρησία) στην Παλαιά Διαθήκη και την λευκή μαγεία (σαγήνη) στην Καινή. Όποιος αμφιβάλει, ας διαβάσει απλώς τα βιβλία μου!

Το τρίτο αυτό βιβλίο της σειράς ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, τελειώνει με τα (προφητικά!) οδυνηρά συμπεράσματα, πως οι βιβλικοί προφήτες μας απειλούν ακόμα, με μια παγκοσμία οικονομική δικτατορία (κάτι που πρόσφατα δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πλήρως) και μεθοδευμένους μαζικούς αφανισμούς, που εντοπίζουμε μαζικά στην Αποκάλυψη του Ιωάννη!
Ο ελληνισμός ηττήθηκε από την αβρααμική πονηρία, χωρίς να μπορεί να αντιτάξει την δική του ανάλογη οδυσσειακή αντι-πανουργία. Ο ελληνισμός ηττήθηκε, γιατί δεν είχε ποτέ ανώτατη συντονιστική αρχή (οδυσσειακό "ιερατείο" πολιτισμού) και δυστυχώς μέχρι σήμερα, τίποτε ανάλογο δεν εμφανίστηκε ακόμα, για να περισώσει ότι απέμεινε απ' τον Προμηθέα της ανθρωπότητας ελληνισμό. Το ελληνικό "ιερατείο" του πολιτισμού περιμένουμε ακόμα να γεννηθεί.

Καλή ανάγνωση
Μ. Καλόπουλος

 

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο αυτό με αντικαταβολή στο τηλ: 6976906640 ή στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

..............................

Περιεχόμενα:                           

Κεφάλαιο  Α
Έλλην... αγνώστου πατρός
Αβραάμ ο σκοτεινός πατριάρχης
Χαλδαία η χώρα της καταγωγής
Ένα αποκαλυπτικό οικογενειακό ιστορικό
Διωγμός απ’ την Χαλδαϊκή Ούρ
Οι προπάτορες του Αβραάμ.
Μια παράξενη και επίμονη αδελφογαμία
Μαθηματικά για "αγίους"!
Ένας λαθρεπιβάτης στην κιβωτό του Νώε!
Διωγμός από την Χαρράν... «η κλήση» του Αβραάμ!
Αβραάμ ο περιπλανώμενος προφήτης
Αβραάμ ο αστρολόγος
Ένας Χαλδαίος διεκδικεί την Χαναάν
Ο Αβραάμ στην Αίγυπτο
Περί ειμαρμένης και φθοροποιού μαγείας
Σάρρα: η νύφη της συμφοράς
Ένας απαράδεκτος αβραμικός "θεός"
Παύση πληγοποιίας, η αβραμική "ευλογία"!
Αβραμισμός: η δια των πληγών ομηρία
Η προσευχή που θεραπεύει
Τα περί αρπαγής Σάρρας
Αβραάμ ο μάγος
Η περιπέτεια της λέξης «έξωθεν»
Ο Μανδραγόρας στην πατριαρχική μαγεία
Κίρκη- Καλυψώ - Σάρρα - Μήδεια - Εκάτη
Αβραάμ ο "κυνηγός" και η δολωματική θυματοποίηση
Ο προφητικός διαμελισμός των εθνών
Η ειμαρμενοποιός μαγεία
Ο Εμπρησμός των Σοδόμων
Το ψεύδος του Σοδομισμού        
Οι κακογαμίες των «Μάγων» και ο θυγατρόγαμος Λωτ  
Αδελφογαμία, δρόγες και μεταφραστικές αθλιότητες στο «Άσμα ασμάτων»!

Κεφάλαιο  Β

Μάγοι έγραψαν την Παλαιά Διαθήκη
Ο Μωυσής ποτέ δεν "έσχισε" την Ερυθρά θάλασσα
Ιστοριο-γεωγράφηση της Ερυθράς
Μωυσής: ο εισβολέας πρίγκιπας
Προσχεδιασμένο στρατήγημα η διάβαση της Ερυθράς.
Θαυματολαγνεία σήμερα το σχίσιμο της Ερυθράς
Οι "πατέρες της εκκλησίας" υποκλίνονται δουλικά στο "θαύμα" της Ερυθράς
Μια ανεπανάληπτη ιστορική παραδοξότητα. Ένας λαός χωρίς μυθολογία
Μύθος πρόβατα και... αλεπούδες
Η θρησκεία υπερασπίζεται σθεναρά τους μύθους της
Μονοφθαλμισμός, Κύκλωπες και επιλεκτική τύφλωση
Ποιητική θεολογία και σωτηριολογία

Κεφάλαιο  Γ

Οι εβραιόφρονες "πατέρες της εκκλησίας" κατασύντριψαν την ελληνική αρχαιότητα!
Ο αποκεφαλισμός την μνήμης και του πνεύματος στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.
Ο θρήνος της απώλειας!
1998: Έτος Κυρίλλου: Ο Φονιάς της Υπατίας γιορτάζει!
Αβρααμο-χριστιανισμός και «ο διαχρονικός προφήτης»
Ένας ολομέτωπος πόλεμος φθοράς
Η θρησκευτικο-ιστορική υποτέλεια των Ελλήνων

Κεφάλαιο  Δ

Μια αντεπίθεση που δεν έγινε ποτέ!
Ανίσχυροι οι Έλληνες Απολογητές
Η μεθοδική νίκη του δόλου
Η οδυσσειακή αντεπίθεση
Το "ιερατείο πολιτισμού" δεν γεννήθηκε ακόμα
Αβραάμ: ο διαχρονικός εμπρηστής της ιστορίας
Αρμαγεδδών: οι προφήτες μας απειλούν ακόμα

Βιβλιογραφία:
Σημείωμα του συγγραφέα περί των μεταφράσεων Ο΄ και Μασ.:
..........
[1] Ως "σπέρμα Αβραάμ" δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τον λαϊκό Εβραίο. Ο όρος αφορά προφανώς περισσότερο το συνειδητοποιημένο τμήμα του κατοπινού ιερατείου, που άλλωστε ανέκαθεν έχει άβουλο υποχείριό του τον απλό λαό των Εβραίων!