logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Συγκινητικό! Σε ένα χρόνο… 300.000 επισκέπτες στο ΣΑΙΤ Μ. Καλόπουλου: GREATLIE!!!

KALOPOULOS_FACEBOOKΑγαπητοί φίλοι… με συγκίνηση παρακολουθώ την επισκεψιμότητα στο ΣΑΙΤ μου να αυξάνει καθημερινά. Όλα δείχνουν πως ο αγώνας δρόμου ανάμεσα στην αφυπνιστική αμφισβήτηση, και τον υπνωτιστή σκοταδισμό, τελικά δεν είναι μάταιος. Η ολοκλήρωση της διαχρονικής μας αντιπαλογνωσίας, και η καθημερινή σκυταλοδρομία της βαθυστόχαστης ενημέρωσης, είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Το προηγούμενο ΣΑΙΤ (από το 2003 έως και το 2008) δυστυχώς "έπεσε" από πολλαπλές επιθέσεις ιδεολογικών μας αντιπάλων, χάνοντας πολύ από το ανεπανάληπτο υλικό του. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να τα πάμε καλύτερα.

Είμαι από εκείνους που σταθερά πιστεύουν, πως περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, τα ποικίλα διαρκώς αναθεωρημένα σεβάσματα ενός λαού, καθορίζουν το είδος και το επίπεδο πολιτισμού που μπορεί να αναπτύξει. Δυστυχώς, εκατονταετίες μεθοδευμένου θρησκευτικού σκοταδισμού, έχουν μεταμορφώσει, τον άλλοτε πολιτισμικά πολυδύναμο λαό των Ελλήνων, σε ένα αξιοθρήνητο εξαρτημένο ζήτουλα, αρχαίων ιουδαιο-χαλδαϊκών, ελπιδο-ηδονιστικών εθισμών.

Η σημερινή θρησκεία των Ελλήνων, στους 17 αιώνες τώρα, που επικράτησε με δόλια στημένα "θαύματα" και ανομολόγητα πολιτικά εγκλήματα, επέβαλλε έναν κατακλυσμό από τρισάθλιους κοινωνικούς νομούς και παραγγέλματα κατά της επίγειας ζωής, της γνώσης και του κάλλους, προκαλώντας μαρασμό και σταδιακή σήψη, στον πάλε ποτέ πανίσχυρο πολιτισμικό ιστό των Ελλήνων, παραλύοντας και αδρανοποιώντας την φυσική του έφεση προς την δημιουργικότητα, την ελευθερία (αυτοθέσμιση) και τον φιλόσπουδο, φιλόκαλο, και σόφρονα πολιτισμό.

Η σημερινή πνευματική καταστροφή… αυτή η αξιολύπητη παχυλή απάθεια, η αποχαυνωτική αδράνεια, και η παντοειδής σύγχυση, είναι ιδιαίτερα ανιχνεύσιμη, στο πλέον ζωτικό "κοινωνικό όργανο" των χιλιάδων εκπαιδευτικών, όλων των βαθμίδων, που έναντι μηδαμινών ανταλλαγμάτων, αδιαμαρτύρητα δέχονται, να είναι οι αιώνιοι νεροκουβαλητές της ιουδαιο-βιβλικής πνευματικότητας, αδιαφορώντας για την ποιότητα της πνευματικής τροφής που παραδίδουν στα εκατοντάδες χιλιάδες αθώα παιδάκια, που τους τιμούν και τους εμπιστεύονται. Χωμένοι μέχρι το λαιμό στο γιγάντιο πολιτικο-κοινωνικό δίκτυο συμφερόντων, που ανενόχλητη έστησε η φαύλη αυτή κρατική θρησκεία, διστάζουν να χτυπήσουν στη ρίζα του αυτό το θαλερό δένδρο του κακού.

Το δυστύχημα είναι, πως ακόμα και οι ελάχιστοι πνευματικά και οικονομικά ανεξάρτητοι, μορφωμένοι και ενημερωμένοι Έλληνες, διστάζουν να στρέψουν δυναμικά την αμφισβήτησή τους, στη πραγματική ρίζα των δεινών μας, στον βασικό ρυθμιστή της κοινωνικής χημείας, δηλαδή στην κρυπτο-ιουδαϊκή μας θρησκεία. Έτσι έχουμε το παράδοξο, μια πολυπληθή παράταξη δεκάδων χιλιάδων μορφωμένων ανθρώπων, να μην τολμούν να εκφράσουν άποψη για το κολοσσιαίο θέμα τις πίστης. Να μην κοινοποιούν (ενδεχομένως και να μην κατανοούν) το αυτονόητο, πως "πίστη" είναι η τυφλή σύμπραξη με τους εκάστου σαγηνευτές ψυχής και όχι αναζήτηση ηθικών αληθειών.

Σήμερα βέβαια, στους καταστροφικότατους αυτούς καιρούς, τα πράγματα αλλάζουν υποχρεωτικά. Τώρα που και οι τελευταίες μάσκες έπεσαν, και οι εθνο-διαμελιστικοί οικονομικοί δράκοντες, αποκαλύπτονται με το πραγματικό, διαχρονικό, βλοσυρό και καταχθόνιο πρόσωπο του επεκτατικού αβρααμισμού, οι δισταγμοί υποχωρούν ραγδαία.

Όλοι πια υποπτεύονται, πως δεν μπορεί να είναι τυχαίο, που ο "αβρααμισμός" διείσδυσε, επάνδρωσε και διάβρωσε όλα τα κοινωνικά στρώματα της Ελλάδος, από την πολιτική, την οικονομία, το εμπόριο, την θρησκεία, μέχρι και την παιδεία μας! Αργά ή γρήγορα, όλοι, (μέχρι και οι επιφυλακτικότεροι των Ελλήνων), θα καταλάβουν, πως το σημερινό ΔΝΤ, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η μοιραία κατάληξη μιας μακροχρόνιας υπονόμευσης της σεβαστής μας πατρίδας, που ξεκίνησε από τους "ίδιους" αυτούς ανθρώπους… 17 αιώνες πριν, με την περίφημη "χριστιανική επίθεση αγάπης" που σήμερα πια, έχει πάρει τη ξεκάθαρη μορφή του θρησκευτικού επεκτατικού δεσποτισμού!

Εκείνο ήταν το πρώτο πνευματικό "ΔΝΤ", που υπονόμευσε τις πνευματικές μας "καταθέσεις", επιβάλλοντας τον ξενόφερτο, χαμογελαστό σκοταδοποιό και εξουσιομανή, βουλιμικό Ιουδαιο-χριστιανισμό, που συνεργαζόμενος ξεδιάντροπα με κάθε είδους κρατική φαυλότητα, (Ρωμαίους, Ισλάμ, Ορθόδοξο-νεοελληνιστάν) εδώ και 17 αιώνες, όχι μόνο αχρήστευσε τις θυσίες των αναρίθμητων ηρώων μας, αλλά κατασπίλωσε την τεράστια πολιτισμική μας κληρονομιά, εξευτέλισε τις πνευματικές μας εφεδρείες, παραπλάνησε τις εθνικές μας αντοχές, και κατασπατάλησε τα φυσικά, και υλικά μας πλεονεκτήματα.

Σήμερα, στο τραγικό τέλος αυτής της διαδρομής, με ορθάνοιχτο το ξενοκίνητο, δρακόντειο τραπεζο-οικονομικό βρομερό του στόμα, βρυχώμενο καταβροχθίζει ανεμπόδιστα τα τελευταία εθνο-εδαφικά μας δικαιώματα, την τελευταία βάση της υπόστασης των Ελλήνων, διαμελίζοντας όχι μόνο εκατομμύρια Έλληνες, αλλά και το μέλλον της ίδιας μας της χώρας.

Αν οι αρχαίες ιδέες του γλυκομίλητου βιβλικού δόλου, δεν αποκαλυφθούν στις λεπτομέρειές τους, και η αφανιστική σωτηρία του αβρααμικού χριστιανισμού, δεν γίνει αντιληπτή ως προσχεδιασμένη συνταγή εισοδισμού… οι πλανεροί ελιγμοί τους (οικονομικοί, εκπαιδευτικοί και θεολογικοί) θα αποτελειώσουν το μικρό υπόλοιπο των δυνάμεών μας, και ο αδιέξοδος πνευματικός μας λαβύρινθος, θα σκοτώσει και τον τελευταίο αγωνιστή.

Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως οι "αλυσίδες" μας είναι πνευματικές, και όλως ιδιαιτέρως βιβλικές. Γι’ αυτό η συλλογή στοιχείων αντιπαλογνωσίας που εδώ στο ΣΑΙΤ μου, αλλά και στα βιβλία μου αποκαλύπτονται, εύχομαι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απ’ όλους εκείνους που διψούν να σχηματίσουν γνώμη, και επιθυμούν την αφύπνιση απ’ τον απίστευτα βαθύ λήθαργο της θρησκείας. 

Η ανθρώπινη ιστορία είναι συγκρουσιακή και βαδίζει προς ένα ζοφερό μέλλον που πολύ φοβάμαι, θα είναι ανάλογο της πολύχρονης πολιτισμικής απουσίας του πολυδύναμου ευεργέτη ελληνισμού!

                                           * * *

Επ’ ευκαιρία λοιπόν των 300.000 επισκεπτών σε ένα χρόνο, θέλω να ξαναευχαριστήσω θερμά τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μου, για την αθρόα τους προσέλευση, και να τους συγχαρώ για την φιλομάθεια και την αντοχή τους στην βαθειά αμφισβήτηση.

Επιμένω στην θρησκευτική αμφισβήτηση, γιατί προσωπικά πιστεύω πως αυτό είναι οπωσδήποτε το κορυφαίο ζητούμενο. Το κατάμαυρο απέραντο πέπλο ύμνων και βαθιάς κατανυκτικής σιωπής, που αιώνες τώρα σκεπάζει την πανανθρώπινη θρησκευτική ιστορία, έδωσε την ευκαιρία στους αετονύχηδες διαχρονικούς μας δυνάστες, να μπήξουν βαθιά τα βρωμερά τους νύχια, στο κορμί της ανυποψίαστης ανθρωπότητας.

Η θρησκείες δημιούργησαν το τέλμα, μέσα στο όποιο τσαλαβούτα ανήμπορη ολόκληρη η ανθρωπότητα. Ζούμε σε έναν κόσμο ακραία συγκρουσιακό, και η συμμετοχή της θρησκείας σ’ αυτή την πλέον άθλια εκδοχή της ζωής μας, είναι θεμελιώδης.

Απ’ την άλλη, η γνώση είναι απίστευτα πολυεπίπεδη και δύσκολα συναντά κανείς σήμερα το ευεργέτημα της βαθειάς τεκμηριωμένης αμφισβήτησης. Ακόμα και οι άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά, συχνά από φόβο ή συμφέρον, υποκρύπτουν πληροφορίες για τις κορυφές των διαχρονικών έχθρων μας.

Αμέτρητα είναι τα τηλεφωνήματα ενθουσιασμού και ενθάρρυνσης, καθώς και τα Ε-μαιλ σας, και σας ευχαριστώ. Για όσους έχουν παραγγέλλει βιβλία μου, και δεν τα έχουν λάβει ακόμα, τους πληροφορώ, πως υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση στην επανέκδοση τους και σύντομα θα τους αποσταλούν.

Να τονίσω επίσης πως τα κείμενα στο ΣΑΙΤ μου, (δικά μου ή ξενων), πολλές φορές είναι περισσότερο καυστικά από ότι απαιτεί ο ευγενής Σκεπτικισμός, αλλά οι καιροί είναι εξεταστικά δύσκολοι, και εύκολα κάνεις περνά από την ενημέρωση την υπερβολή. Παρακαλώ λοιπόν τους επισκέπτες, της ιστοσελίδας μου, όταν διαβάζουν δικά μου άρθρα ή ξένων, να κρατούν την ουσία, και όχι τους εμπαθείς χαρακτηρισμούς, στους οποίους δυστυχώς είμαστε όλοι επιρρεπείς.  

 

Με εκτίμηση

Μ. Καλόπουλος


...................................
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!
KALOPOULOS_TA_BIBLIA2

Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310/770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!