logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Πολιτική


 

Date: 11/11/2020

ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Στη χθεσινή εκπομπή του Σον Χάνιτι στο Fox, μεταφέρθηκε η είδηση ότι το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, ετοιμάζεται να καθιερώσει μόνιμα την επιστολική ψήφο, λόγω του κορωνοϊού! Πως λοιπόν ξέρουν ότι μετά από 4 χρόνια θα υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος του κορωνοϊού; Είναι δηλαδή, άχρηστο το εμβόλιο που ετοιμάζουν οι εταιρείες; Ποιος ο λόγος τότε, να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, εάν δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί ουσιαστικά ο κορωνοϊός; Ο Fauci, αυτός ο ελεεινός τύπος, είπε ότι ακόμα και αν βγει το εμβόλιο, δε θα ξεμπλέξουμε εύκολα από τον Covid τα προσεχή χρόνια.

Για να γίνει πλήρως κατανοητό μέχρι και τον τελευταίο αναγνώστη τι συμβαίνει. ΟΙ Κινέζοι, εξαπέλυσαν τον ιό από το εργαστήριο σε συνεργασία με τον ΠΟΥ και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, με σκοπό να χτυπήσουν τα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης Τραμπ και να κλειδώσουν τους πολίτες μέσα στα σπίτια τους, ώστε οι εκλογές, να διεξαχθούν με επιστολική ψήφο, για να μπορέσει να γίνει νοθεία του κερατά και να κερδίσουν τις εκλογές. Όπως ακριβώς, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έρχονται σήμερα στην επιφάνεια, μας αποδεικνύουν.

Δεν έτυχε ο κορωνοϊός, πέτυχε! Έχουμε λοιπόν, μία ομάδα σαλταρισμένων, ανώμαλων και διεφθαρμένων τύπων, που θα κάνουν το εξής στο μέλλον, εάν τα δικαστήρια υποκύψουν στις πιέσεις του παρακράτους και κατοχυρώσουν τις εκλογές στο Μπάιντεν. Όπως ακριβώς σας τα γράφουμε, έτσι ακριβώς και θα γίνουν, οπότε, κρατήστε αυτό το άρθρο στο αρχείο σας για μελλοντική χρήση. Θα χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό και νέες μεταλλάξεις του που θα εμφανιστούν στο μέλλον από τα κινεζικά εργαστήρια, για να κλειδώνουν τον κόσμο μέσα και να τον έχουν εξαρτημένο από επιδοματικές πολιτικές. Ταυτόχρονα, όσο θα τον έχουν κλειδωμένο μέσα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στη χούντα τους, τύπισσες σαν την Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, θα επιβάλλουν δρακόντιους νόμους για την «κλιματική αλλαγή», που συμπεριλαμβάνουν την αφαίρεση του βοδινού κρέατος από τη διατροφή των πολιτών, διότι, όπως μας έχουν ήδη πει επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΚΑΙ, τα κόπρανα και οι πορδές των αγελάδων, παράγουν αέρια που αυξάνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Θα έχουν πλήρως ανοιχτά τα σύνορα, όπως εξαγγέλουν από τώρα, ώστε οι χώρες να αλωθούν από Μουσουλμάνους μετανάστες. Δεν είναι εικασίες αυτά που λέμε, αλλά επίσημες εξαγγελίες της wanna be «κυβέρνησης» του Τζο Μπάιντεν.

Τέρμα λοιπόν, οι Δημοκρατικές εκλογές. Οι κυβερνήσεις, θα καθορίζονται από το λογισμικό των κομπιούτερ και από την επιστολική ψήφο, που αυτοί θα εμφανίζουν στις ποσότητες που θέλουν στα εκλογικά κέντρα. Τέρμα στη διάκριση των εξουσιών και την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Όλοι οι πολιτικοί και όλες οι κυβερνήσεις, θα υπακούν σε έναν καταστατικό χάρτη ενεργειών, που θα έχει υπαγορεύσει ο Σόρος, ο Γκέιτς, ο Ζούκεμπεργκ και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Είναι πολύ απλό το κόλπο των Κινέζων. Θα διαλύσουν τη Δύση εκ των έσω και θα παραμείνουν αυτοί, ως η μοναδική υπερδύναμη. Την ώρα που εμείς, θα παίρνουμε τα όπλα για να προστατέψουμε την ελευθερία μας, τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, τη χώρα μας και τον τρόπο ζωής μας, από τους νοσηρούς παλιανθρώπους που θέλουν να κυβερνήσουν αιωνίως σε όλα τα δυτικά έθνη, αυτοί, θα αυξάνουν τον πλούτο τους και την στρατιωτική τους δύναμη .

Πρώην στελέχη του Facebook και της Google, όπως μας ανακοίνωσε ο Μπάιντεν, θα έχουν κυβερνητικά αξιώματα και θέσεις κλειδιά. Ξεχάστε την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αφού το έκαναν επανειλημμένα σε έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ, δε θα κωλώσουν να το κάνουν στον Μήτσο και τη Χρυσούλα από το Παγκράτι.

Αυτά, που μόλις σας περιγράψαμε, είναι μόνο η αρχή ενός άρρωστου σχεδιασμού, που έχουν για το μέλλον της ανθρωπότητας.  Θα οδηγήσουν τις κοινωνίες, ώστε να εξεγερθούν ενόπλως, διότι δε θα τους έχει μείνει άλλη επιλογή. Όταν καταργούν τη Δημοκρατία, έτσι, επειδή το γουστάρουν, η μόνη λύση που απομένει, είναι η ένοπλη πάλη. Υπάρχουν έντιμοι και μετριοπαθείς άνθρωποι μέσα στο Δημοκρατικό κόμμα, που βλέπουν και εκείνοι τον όλεθρο που πάει να φέρει η ακραία ομάδα που κατέχει τα ηνία μέσα στο κόμμα τους και ανησυχούν βαθύτατα και οι ίδιοι για το μέλλον των ΗΠΑ και του Δυτικού κόσμου. Δεν είναι όλοι τσογλάνια και διεφθαρμένοι στο Δημοκρατικό κόμμα. Υπάρχουν πολλοί, που είναι αξιοπρεπείς πολιτικοί, με δομημένη εθνική συνείδηση.

Η παγκόσμια συμμορία, τα παίζει όλα για όλα. Ή θα κερδίσουν τις εκλογές, καταστρέφοντας κάθε ιδέα νομιμότητας και Δημοκρατίας στον νεωτερικό κόσμο ή θα πάνε στη φυλακή, από τις υποθέσεις που έχει στα χέρια του το FBI και η κυβέρνηση Τραμπ. Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις διαφθοράς και κατασκοπείας, που θα στείλουν όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, όλη την ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος στη φυλακή.

Μία διεφθαρμένη δράκα ανθρώπων, μία ανώμαλη κλίκα, μία σάπια άρχουσα τάξη, καταστρέφει τη χώρα της και τον πλανήτη, επειδή δε θέλει να πάει φυλακή και επειδή δε θέλει να βγάλει το χέρι της από το μέλι, στο οποίο το έχει χώσει τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι τέτοια η αγριότητα που αντιλαμβάνονται ότι έρχεται σε κοινωνικό, πολιτικό, θεσμικό και γεωπολιτικό επίπεδο, που για πρώτη φορά, εγώ τουλάχιστον, παρατηρώ, σε μαζικό επίπεδο, Αμερικανοί δημοσιογράφοι και εκδότες, να κάνουν δημόσιες επικλήσεις στο Θεό, να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή! Είναι μοναδικό και αξιοσημείωτο το φαινόμενο αυτό, στον Αμερικανικό Τύπο και εν γένει στην κοινωνία. Η επίκληση του Θεού, μπροστά στην αδυναμία των κοινωνιών και των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, να προστατέψουν τη Δημοκρατία από μία συμμορία, με βαθύτατα ψυχικά νοσήματα, αλλά με μεγάλη οικονομική δύναμη, που θέλει να άρχει επί των ανθρώπων, είναι συγκλονιστική, υπό την έννοια του τρόπου που αντιλαμβάνεται η κοινωνία το μέγεθος του κακού, που βρίσκεται πλέον, εντός των τειχών της!

Πάντα γαρ φύσει έχει τι θείον και ου γαρ δικαστής, ούδ’ω Βουλευτής, ουδ’ω Εκκλησιαστής άρχων εστί, αλλά το δικαστήριον, η Βουλή και ο Δήμος, μας λέει ο Δάσκαλός μας, Αριστοτέλης. 

Μπουρλότο στην Τουρκία από τον Walid Phares, κορυφαίο σύμβουλο εθνικής ασφαλείας στις ΗΠΑ!

Αναγνωρίζει πλήρως την ελληνική ΑΟΖ! Με πλήρη δικαιώματα στο Καστελόριζο φυσικά.

Η Αμερική πρέπει να στηρίξει συμμαχία Ελλάδας – Αιγύπτου – Χαφτάρ!

Καταπέλτης για Τουρκία και Ιράν!

Ποιος θα τολμήσει τώρα να δώσει το Καστελόριζο;

Μία ξεκάθαρη παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας αλλά και του στρατάρχη Χαφτάρ είχαμε νωρίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι η πρώτη φορά που σύμβουλος του αμερικανού προέδρου, όχι μόνο υιοθετεί τις ελληνικές θέσεις για την ΑΟΖ, αλλά κάνει ανάρτηση και συγκεκριμένου χάρτη, που δικαιώνει πλήρως τις θέσεις μας!

Ο λόγος για τον Walid Phares, έναν εκ των βασικών συντελεστών του εκλογικού θριάμβου του Τραμπ, ο οποίος μάλιστα έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να υπερασπίζεται την πολιτική του προέδρου στην ναυαρχίδα των ρεπουμπλικάνων στο Fox. Όπου και εμφανίζεται ως κύριος σχολιαστής σε θέματα εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών.

ο Phares λοιπόν, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter που ήδη προκαλεί ταραχή στην Άγκυρα, τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της ναυτικής συμμαχίας Ελλάδας, Κύπρου, Αίγυπτο και Ισραήλ. Αναρτά χάρτη της ΑΟΖ που δικαιώνει πλήρως τις ελληνικές θέσεις αλλά και τις κυπριακές, και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Θεωρεί ότι μέσα στην συμμαχία πρέπει να συμπεριληφθεί και ο εθνικός στρατός της Λιβύης, αφού στο Λιβυκό κοινοβούλιο που έχει αναγνωρίσει ο ΟΗΕ, ο Χαφτάρ έχει την πλειοψηφία!

Εξαιρετική σημασία όμως έχει και η κατάληξη του μηνύματος του. Στην ουσία, υπερασπίζεται αυτή του την πρόταση λέγοντας ότι θα αποτελέσει ανάχωμα όχι μόνο στον τουρκικό επεκτατισμό αλλά και στις βλέψεις του Ιράν για έξοδο στην Μεσόγειο! Δηλαδή χτυπάς τα αντανακλαστικά των αμερικανών κατά του Ιράν, θέτοντας την Ελλάδα ως ανάχωμα και ασπίδα σταθερότητας για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Σε μία κρίσιμη στιγμή λοιπόν έχουμε την πιο ξεκάθαρη στήριξη στις ελληνικές θέσεις από αμερικανό αυτού του επιπέδου. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.


Κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών. Η αγωγή  87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Η αγωγή καλύπτει επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc., Neuralink Inc, Alphabet Inc, καθώς και το Facebook του Gates Microsoft και του Zuckenberg. Η λίστα περιλαμβάνει κινεζικές εταιρείες Huawei και Alibaba, καθώς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Το Ίδρυμα Soros and Rockefeller, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχουν κατηγορηθεί, καθώς και πολλά από τα πιο επιδραστικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post και The World Bank.

Το κατηγορητήριο κατατέθηκε από τον Cyrus A. Parsa, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού AI με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της δημιουργικής ανάλυσης και της αμυντικής καινοτομίας. Ο Parsa διερευνά περίπλοκες έννοιες βιο-ψηφιακών δικτύων, υβριδικών πολέμων και βιολογικής τρομοκρατίας εδώ και 20 χρόνια. Πρόσφατα, δημοσίευσε στοιχεία έρευνας που προειδοποιούν για την απειλή που δημιουργεί η πιθανή κατάχρηση πειραμάτων με την τεχνητή νοημοσύνη, τη στρατιωτική ρομποτική, το δίκτυο 5G και τη βιο-τεχνολογία.

Η αγωγή, την οποία κατέθεσε για να αποτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητας, αναφέρεται συγκεκριμένα σε τρέχουσες τεχνολογικές και βιολογικές απειλές, που εξαπλώνονται από την Κίνα, το Ιράν και τις ΗΠΑ «βαθιά κατάσταση».

Ο Parsa υπέβαλε την αγωγή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 26 Φεβρουαρίου 2020, όπου κατατέθηκε με τον αριθμό 3: 19-cv-02407-CAB-AHG. Ο Ομπάμα, η Κλίντον, οι Γκέιτς, ο Σόρος και άλλοι είναι ύποπτοι για κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, κυβερνητικής, ρομποτικής, τεχνολογίας βιομετρικών ταυτοποίησης, βιο-μηχανικής, βιοτεχνολογίας, 5G και 6G τηλεπικοινωνιακών δικτύων και κβαντικής τεχνολογίας υπολογιστών, που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με αυτές τις εκθέσεις, μια ομάδα πολιτικών και εταιρειών υποπτεύεται ότι προδίδει τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Η προδοσία, οι ανατρεπτικές δραστηριότητες και οι απειλές για την ασφάλεια πραγματοποιήθηκαν με τη μεταφορά τεχνολογίας βιο-όπλων στην Κίνα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βιοτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Κατηγορούνται ότι έχουν πραγματοποιήσει βιο-ψηφιακή κοινωνική μηχανική χρησιμοποιώντας ανθρώπινα βιομετρικά και τεχνητή νοημοσύνη. Κατάχρηση κωδικών αναγνώρισης και αλγορίθμων που συλλέχθηκαν με παράνομα ιδιωτικά βιομετρικά δεδομένα, παραβιάζοντας έτσι ολόκληρο το σώμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για γενοκτονία ενάντια στις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες, τις θρησκευτικές διακρίσεις και την επιρροή των μέσων ενημέρωσης, που επέτρεψαν τη λογοκρισία «ακατάλληλων» απόψεων μελετητών και πολιτικών, ακόμη και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο έλεγχος των πληροφοριών επιτρέπεται για δημόσιο έλεγχο.

Με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών, νευρωνικών δικτύων και βιοχημείας, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν και ανέπτυξαν τεχνολογίες xenobots για πειράματα βλαστικών κυττάρων και ρομποτικής, με στόχο την αναβίωση εξωγήινων μορφών ζωής που μπορούν να μεταλλαχθούν ή να προγραμματιστούν για τη διάδοση ασθενειών που θα απειλούσαν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους, με εκατομμύρια τρόπους.

– Με την κατάχρηση της βιοτεχνολογίας, όλες οι εταιρείες και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω, προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο με την επιθυμία να δημιουργήσουν τεχνητή ανώτερη νοημοσύνη και να επαναπρογραμματίσουν τους ανθρώπους, για να καταστρέψουν την ελεύθερη βούλησή τους, με απώτερο στόχο την πρόκληση πολέμων μεταξύ χωρών και τη χρήση ιών και πολλών άλλων τρόπων για να καταστρέψουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον Μάσκ (και άλλοι που αναφέρονται παραπάνω) με αμελή, ανίκανο και ύπουλο τρόπο επέτρεψαν στην Κίνα και τις εταιρείες της να κατέχουν ή να κλέψουν, βιο-τεχνολογία, κβαντική τεχνολογία, βιομετρικές, τεχνολογία τσιπ, 5G, τεχνολογία πολεμικών πλοίων, διαστημικές και άλλες τεχνολογίες, καθώς και ιδιωτικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε στους Αμερικανούς επιχειρηματίες, ιδρύματα, σχολεία και πολίτες να επενδύσουν στην Κίνα και να μεταφέρουν ευαίσθητες προηγμένες τεχνολογίες που απειλούν την επιβίωση όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του σαμποτάρουν το έργο όλων των Αμερικανικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας – αναφέρεται στην αγωγή, η οποία περιελάμβανε περίπου χίλιες εταιρείες, κυρίως από τον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών.

Μεταφέροντας σύγχρονες τεχνολογίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες της να αποκτήσουν γνώσεις, δεδομένα και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Οι κινεζικές αρχές χρησιμοποίησαν την προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν βιομετρικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση, την παρακολούθηση, το κυνήγι, την καραντίνα, τη σύλληψη, τα βασανιστήρια. Ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργαστήρια καλλιεργούν ανθρώπινα όργανα για εμπόριο.Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές βασανίζουν τους πολίτες τους, δημοκρατικούς ακτιβιστές, ακατάλληλους επιστήμονες, καθηγητές, δικαστές και δημοσιογράφους, θρησκευτικές κοινότητες όπως ο χριστιανισμός, εθνοτικές ομάδες μειονοτήτων όπως οι Ουιγούροι και οι Θιβετιανοί, καθώς και όλα τα άλλα άτομα, που παρενοχλούν τις αρχές από την κατάσταση της τέχνης για οποιονδήποτε λόγο. Το κινεζικό καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει προηγμένη τεχνολογία για τη δημιουργία βιομετρικών όπλων που απειλούν την ασφάλεια ολόκληρου του πλανήτη.

Κατά παράβαση των εθνικών και διεθνών νόμων, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν την τεχνολογία για την παραγωγή σύγχρονων μη συμβατικών όπλων. Με τη μεταφορά αυτής της στρατιωτικής τεχνολογίας στην Κίνα, προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Ιράν έχει αγοράσει τεχνολογία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα.

Η ιρανική κυβέρνηση, η στρατιωτική και η θρησκευτική ολιγαρχία χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να διαδώσουν τα δικά τους συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, αλλά και προς τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο του ιρανικού λαού. Μέσω της Huawei, η Κίνα, σε συνεργασία με το Ιράν, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα 5G, το δαχτυλίδι του οποίου πρέπει να συνδέει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Σε αυτό το έργο, η Huawei συνεργάζεται με πολλές σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας της Δύσης.

Για να πραγματοποιήσουν τα συμφέροντά τους, οι κατηγορούμενοι εξασφάλισαν την υποστήριξη πολιτικών ομάδων, μη κυβερνητικών ενώσεων, ιδρυμάτων, επιστημονικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μέσων ενημέρωσης.

Οι κατηγορούμενοι Ομπάμα, Πελόσι, Σούμερ, Κλίντον, Σόρος, Γκέιτς, Μπάιντεν και πολλοί άλλοι δημιούργησαν πολιτικές συγκρούσεις και ξεκίνησαν κατηγορίες, με τις οποίες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Πρόεδρο Τραμπ και τη διοίκησή του. Παρακωλύοντας το έργο των κρατικών θεσμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εμφύτευση και η τοποθέτηση λανθασμένων πληροφοριών, έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες διαφόρων «ειδικών» για να προωθήσουν τις ιδέες τους. Μέσα από τα ιδρύματα Soros, Rockfield και Gates, έχουν προσλάβει ανίκανους αναλυτές στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Σάντα Μόνικα και σε όλο τον κόσμο. Χρηματοδότησαν έργα που κάλυπταν όλους τους κινδύνους που θέτει η σύγχρονη τεχνολογία και που θα μπορούσαν να απειλήσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Οι «ειδικοί» που πληρώθηκαν με ακρίβεια προκάλεσαν διεθνείς συγκρούσεις προκειμένου να εμφανιστούν στις ζώνες που απειλούνται με εξαφάνιση ως σωτήρες, να αλλάξουν το πολιτιστικό μοντέλο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες του έργου τους.

Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα πολυμέσων που περιελάμβανε Facebook, Google, Alphabet και άλλες εταιρείες. Με τη σύνδεση μέσω Διαδικτύου και βιο-ψηφιακών δικτύων, δημιουργήθηκε μια ανύπαρκτη εικονική πραγματικότητα.

Η προηγμένη τεχνολογία επέτρεψε την προσάρτηση ιδιωτικών δεδομένων των χρηστών αυτών των δικτύων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τη χειραγώγηση, τον επαναπρογραμματισμό, την πλύση εγκεφάλου και την κοινωνική μηχανική, και τελικά για την πολιτιστική γενοκτονία, τη δίωξη, τη σύλληψη και τη δολοφονία ανθρώπων που αντιτίθενται στους δημιουργούς βιο- ψηφιακή τεχνητή νοημοσύνη, συνδεδεμένη με δίκτυα 5G και 6G και άλλα κέντρα εντολών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Google δημιούργησε μια πλατφόρμα που συγκέντρωσε δεδομένα από όλο τον κόσμο, για άτομα και όλες τις οντότητες που χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο. Η Google έχει πρόσβαση σε όλα όσα έχουν ρυθμιστεί στο διαδίκτυο μέσω του συστήματος AI (τεχνητή νοημοσύνη). Η επιτάχυνση της ροής πληροφοριών μέσω δικτύων 5G θα επιτρέψει όλες τις μορφές κακοποίησης, από τον συνεχή έλεγχο του πληθυσμού με βάση τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται έως τη φυσική δύναμη.

Η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει τις βλάβες ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε οποιαδήποτε οντότητα με την υποστήριξη γενετικών αλγορίθμων. Η Google βοήθησε την Κίνα να τελειοποιήσει προηγμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιούσε για όπλα.

Η Deep Mind AI έκανε κβαντικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν απαραίτητοι για την επεξεργασία των δεδομένων που αποκτήθηκαν μέσω της Google. Σύμφωνα με τον Elon Musk, αυτή η εταιρεία επιτάχυνε την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Deep Mind πέρασε αυτή την τεχνολογία στους Κινέζους. Η Neuraling και η Elon Mask δημιούργησαν ένα έργο που καθιέρωσε μια σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή, με στόχο την κατασκευή cyborgs. Ο Elon Mask είναι ιδιοκτήτης του Space X και της Tesla.

Η Tesla απέρριψε τις συστάσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης να μην συνεργαστεί με την Κίνα και συμφώνησε να συνεργαστεί με κινεζικές εταιρείες, που διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εκμετάλλευση «ανθρώπινων οργάνων». Τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκαν 60.000 έως 100.000 μη εγγεγραμμένες μεταμοσχεύσεις κάθε χρόνο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κίνα.

Η εμπορία οργάνων, που ελέγχεται από τις κινεζικές αρχές, περιλαμβάνει την Amazon, η οποία πουλά στην Κίνα διάφορους τύπους συσκευών και εξαρτημάτων που απαιτούνται σε αυτόν τον «κλάδο». Ο Bill Gates και η εταιρεία του Microsoft συμμετέχουν επίσης στις αμφισβητούμενες υποθέσεις των κινεζικών αρχών. Ο Γκέιτς βοήθησε τους Κινέζους να διαδώσουν τα βιομετρικά μοντέλα τους σε όλο τον κόσμο και δεν ενημέρωσαν το κοινό ότι η τεχνολογία της θα χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές της Microsoft.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ύποπτος ότι επιτρέπει, εν γνώσει του στην Κίνα και τις εταιρείες της, να αποκτήσουν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Ο Ομπάμα προώθησε προσωπικά την Google και τον Eric Schmidt, οι οποίοι βοήθησαν το κινεζικό σύστημα να κυνηγήσει, να κακοποιήσει και να σκοτώσει Κινέζους πολίτες και να προκαλέσει συγκρούσεις στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ομπάμα αποδυνάμωσε το FBI, τη CIA, την NSA και τις στρατιωτικές υπηρεσίες. Αν και είχε πληροφορίες ότι οι κινεζικές αρχές διώκουν και σκότωσαν μαζικά μέλη πολιτικών, εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων και ότι είχαν οργανώσει το διεθνές εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, δεν έκανε τίποτα για να τους αποτρέψει. Ο Ομπάμα επέτρεψε στον αναπληρωτή του Τζο Μπάιντεν να πάρει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κινέζους.

Οι ίδιες πράξεις κατά των Αμερικανικών συμφερόντων και της ασφάλειας, κατηγορούνται η Χίλαρι Κλίντον, η Νάνσυ Πελόσι και ο Τζον Μπρέναν. Συμμετείχαν στη μεταφορά τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης σε κινεζικές εταιρείες, οι οποίες την χρησιμοποίησαν για την ανάπτυξη έργων, για την παραγωγή drone, πολεμικών πλοίων, τσιπ και δακτυλικών αποτυπωμάτων F 35, καθώς και διαστημικής τεχνολογίας. Οι πολιτικές δραστηριότητες αυτής της ομάδας εξασθένησαν την ικανότητα της κυβέρνησης Τραμπ να αντιταχθεί στην Κίνα. Είναι ένοχοι γιατί θέτουν σε κίνδυνο την Αμερικανική ασφάλεια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορείται για προδοσία, επειδή χρηματοδότησε κινήσεις που είναι αντίθετες προς τα συμφέροντα της Αμερικανικής κυβέρνησης μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του. Ο Soros χρησιμοποίησε υπεράκτια εταιρεία για να χρηματοδοτήσει μια πολυεθνική εκστρατεία, με την οποία αποδυνάμωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης Trump να αποτρέψει τον κίνδυνο από την Κίνα, όπως η εξάπλωση του ιού της κορώνας.

Επίσης, το Rockefeller Foundation έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κινεζικές εταιρείες που ασχολούνται με επικίνδυνα βιοτεχνολογικά έργα. Με αυτόν τον τρόπο, υπονομεύθηκαν οι δραστηριότητες του FBI, της CIA, της NSA και του Πενταγώνου για την πρόληψη καταχρήσεων κατά των διώξεων των Κινέζων πολιτών, των βασανιστηρίων και των δολοφονιών. Είναι ένοχοι για προδοσία και συνενοχή στη γενοκτονία.

Το αρμόδιο δικαστήριο υποχρεούται να τιμωρήσει όλους τους κατηγορούμενους σύμφωνα με το νόμο. Οι εταιρείες και τα άτομα πρέπει να υποχρεωθούν να αποκαταστήσουν και να καταβάλουν οικονομική αποζημίωση.

Η αγωγή υπογραμμίζει την ανάγκη κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων των Ομπάμα, Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, Νάνσι Πελόσι, Μπιλ Γκέιτς και  Microsoft, CNN, Anderson Grope, Times Magazine, New York Times, Washington Post, MIT και Harvard, George Soros, τα ιδρύματα και την εταιρεία του, τον Mark Zuckenberg και το Facebook του, καθώς και το Google, το Amazon και όλους τους άλλους υπόπτους.

Το δικαστήριο της Καλιφόρνια, αφού αναλύσει τις απαντήσεις των κατηγορουμένων, αναμένεται να κινήσει διαδικασία που θα οδηγήσει τους κορυφαίους σκιώδεις κυβερνήτες στον πάγκο των κατηγορουμένων.

1) Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία (την μεγαλύτερη, για μένα, απειλή μιας κοινωνίας) και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά
2) Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών
3) Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν'αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)
4) Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.
5) Αντιστέκεται στην "πράσινη παραμύθα" και στο αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής" των πολυεθνικών
6) στην πρόσφατη "πανδημία" που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος:
α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε "ασφαλές" μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
ε). Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό
η) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της "πανδημίας" (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές, cabal)
7) Διέταξε Προεδρικό διάταγμα ν'ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
(Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες)
8.χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.
9.Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.
10 Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους "εξαφανίζουν" από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
11. ο Τραμπ δεν υπέγραψε το "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές" που έχει υπογράψει ο Τσίπρας και εφαρμόζει ο Κούλης.

Η Γλωσσική αλλοίωση ως μέσον πολιτικής επιβολής

Του Ηλία Σταμπολιάδη

Ηλίας Σταμπολιάδης

Ενώ οι απλοί Έλληνες πολίτες προσπαθούμε να προστατεύσουμε το έθνος μας από τον πολύπλευρο υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας, ένα από τα μέσα του οποίου είναι και οι προβαλλόμενες τηλεοπτικές σειρές, οι προδότες πολιτικοί μας έχουν ήδη ενδώσει σε άλλες πολύ σημαντικότερες μορφές πολέμου όπως είναι το μεταναστευτικό και οι όροι απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε ξένους λαθρομετανάστες.

Τα όργανα τους έχουν επιδοθεί στο έργο παραχάραξης και αλλοίωσης της Ελληνικής γλώσσας για να μας πείσουν ότι στα ελληνικά οι έννοιες ιθαγένεια, υπηκοότητα ή και ιδιότητα του πολίτη είναι ταυτόσημες επικαλούμενοι νομικά και όχι ετυμολογικά, γλωσσικά επιχειρήματα.

Για την θεωρούμενη ταυτότητα των όρων του πολίτη και του υπηκόου, που σχετίζονται με την εξέλιξη των μορφών εξουσίας, δεν υπάρχει ουσιαστική αντίρρηση. Η βασική αντίρρηση είναι στην διαστρέβλωση και παραχάραξη τόσο της ιστορικής όσο και της γλωσσικής ετυμολογίας της λέξεως ιθαγένεια για να την κάνουν να ομοιάζει και στο τέλος να την ταυτίσουν με αυτήν της υπηκοότητας.

Η λέξις ιθαγένεια είναι σύνθετη (ιθύς= ευθύς + γένος), ανάγεται στην Ομηρική εποχή και σημαίνει την απευθείας καταγωγή από το γένος, επομένως είναι κατ’ αρχήν βιολογικός και όχι νομικός όρος και σχετίζεται με την έννοια του έθνους. Στην πορεία μπορεί να υπάρχει κάποια διαχρονική ποικιλότητα σε ένα έθνος αλλά η συνοχή των μελών του συμπληρώνεται α) από κοινούς αγώνες επιβίωσης που καθορίζουν την ιστορία του έθνους, παρά τους κατά καιρούς εμφυλίους πολέμους, και  β) από τα κοινά ήθη και έθιμα, την γλώσσα και την θρησκεία, που νοηματοδοτούν την ύπαρξη και τις προσδοκίες του.

Η κυρία Γεωργία Σπυροπούλου ψεύδεται ασύστολα όταν στον ακόλουθο σύνδεσμο , https://www.syntagmawatch.gr/ask-a-question/poies-oi-nimikes-kai-filologikes-ennoies-tis-ithagenias-kai-tis-ypikootitas/, λέει ότι :

«Η χρήση του όρου ιθαγένεια (ιθυς+γένος) παραπέμπει στο ορθόδοξο γένος, στη θρησκευτική κοινότητα των επαναστατημένων ορθόδοξων που σταδιακά μεταμορφώνεται στο ελληνικό έθνος κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα»,

Εδώ υπάρχουν τρία ψεύδη. Α) H λέξις ιθαγένεια, όπως είπαμε και ανωτέρω, είναι Ομηρική και όχι εφεύρημα των νεοτέρων Ελλήνων, όμως η χρήση της μαρτυρεί για την καταγωγική  τους συνείδηση. Β) Στην πρώτη Εθνική Συνέλευση της Τροιζηνίας με την Επανάσταση του 21 ετέθη το ερώτημα ποιος είναι Έλλην και η απάντηση ήταν «αυτός που πιστεύει στον Χριστό», διότι μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς πολλοί των κατακτητών και των μισθοφόρων που κουβάλησαν είχαν γεννηθεί στην χώρα και θεωρούντο γηγενείς αλλά δεν προείρχοντο από το γένος των Ελλήνων, δεν είχαν την ίδια γλώσσα ούτε την ίδια θρησκεία και επομένως δεν ήταν ιθαγενείς. Γ) Το Ελληνικό έθνος δεν γεννήθηκε εκ παρθενογενέσεως με την σταδιακή μεταμόρφωση των επαναστατημένων ορθοδόξων Χριστιανών σε έθνος, αυτά τα είπαν οι Γερμανοί. Η επανάσταση δεν ήταν  ενέργεια ορθοδόξων τζιχαντιστών  αλλά κυρίως επανάσταση ανθρώπων με εθνική συνείδηση, συνηγορούμενη από την γλώσσα τους, και με κοινή πίστη, δηλαδή νοηματοδότηση της ύπαρξης τους. Το σύνθημα ήταν «Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία».

Όλοι αυτοί οι διαστροφείς της έννοιας της ιθαγένειας για να την ταυτίσουν με αυτήν της υπηκοότητας ή του πολίτη έπρεπε πρώτα να απαλείψουν εννοιολογικά αλλά και φυσικά την έννοια του έθνους ως σύνολο όμαιμων, ομόγλωσσων και ομόθρησκων ανθρώπων και να την αντικαταστήσουν με μία καινούργια έννοια ατόμων που ζουν υπό μία κρατική εξουσία η οποία έχει αφ’ εαυτής πάρει το δικαίωμα να καθορίζει ποιος είναι ή μπορεί να γίνει μέλος του συνόλου των  υπό τον έλεγχο της ατόμων, τα οποία ονομάζουν υπηκόους ή πολίτες. Ανάλογα με την προέλευση της ή εξουσία αυτή ανέχεται γλωσσικές ή θρησκευτικές διαφορές μεταξύ πολιτών της και καθορίζει τα «δικαιώματα» και τις υποχρεώσεις τους.

Οι παλαιότερες αυτοκρατορίες που διοικούσαν περισσότερα του ενός έθνη δεν τα κατέλυαν αλλά τα αναγνώριζαν αμέσως ή εμμέσως, θεωρούσαν όλα τα μέλη των διαφόρων εθνών υπηκόους υπό την εξουσία τους, αν και σχεδόν πάντα επικρατούσε το κυρίαρχο έθνος εκ της καταγωγής των εξουσιαστών. Το ελληνικό έθνος έχει υπάρξει υπό την εξουσία δύο ξένων αυτοκρατοριών. Πρώτα ήταν η Ρωμαϊκή, με ίδια προς εμάς πολιτιστικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά, στην οποία επιβιώσαμε στο βαθμό του να συμμετέχουμε ή και να αναλάβουμε την διοίκηση της, χωρίς να της αλλάξουμε όνομα και από αυτό προκύπτει το παρατσούκλι του Ρωμιού. Η δεύτερη ήταν η Οθωμανική, η οποία ήταν ξένη προς τον πολιτισμό μας αλλά αναγνώριζε την διαφορετικότητα μας την οποία χρησιμοποιούσε μάλιστα ως ένδειξη της υποτέλειας μας και αιτία για την κακομεταχείριση μας.

Η νέα προωθούμενη έννοια του έθνους στην ουσία καταργεί την έννοια της φυσικής του υπόστασης αντικαθιστώντας την από ένα νομικό προσδιορισμό που εξυπηρετεί τα νεοφανή συστήματα εξουσίας αν και στην ουσία τα φυσικά έθνη αποτελούν την κυρίως δομή οργάνωσης των ανθρώπων του πλανήτη.

Παράδειγμα  νεοφανούς συστήματος εξουσίας αποτελούν οι ΗΠΑ. Οι πρώτοι έποικοι, όντας ακόμη υπό την Βρετανική κυριαρχία, εξόντωσαν και υπέταξαν τον γηγενή πληθυσμό και για να αναπτύξουν τα κατακτηθέντα εδάφη συγκέντρωσαν  εργατικά χέρια από όλα σχεδόν τα έθνη του κόσμου, είτε αυτά προσήλθαν αυτοβούλως ή ως δούλοι, βάσει σχεδίου υπεράνω κάθε έννοιας ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με την απόκτηση της ανεξαρτησίας τους, όντας όλοι ξένοι στον τόπο, και για να μπορέσουν να συμβιώσουν δημιούργησαν ένα κράτος δικαίου στο οποίο όλοι να είναι ισότιμοι πολίτες (citizens), παρά το γεγονός ότι ήταν διαφορετικού γένους. Η αδυναμία της αγγλικής γλώσσας, να διακρίνει την διαφορά ιθαγενούς, που σχετίζεται με το γένος και πολίτη, ισότιμου μέλους ενός κράτους, τους επέτρεψε να υιοθετήσουν τις λέξεις nation και nationality για να περιγράψουν την πολιτειακή του μορφή. Επειδή οι άνθρωποι ήταν ακόμη ειλικρινώς σκεπτόμενοι, για να καλύψουν την αναντιστοιχία μεταξύ των εννοιών του του ιθαγενούς και του πολίτη εισήγαγαν την έννοια του δικαίου του εδάφους που επέτρεπε σε όλους τους κατοικούντες να ονομαστούν πολίτες, μέλη του υπό νέους όρους ονομαζομένου έθνους, και να έχουν την ίδιαν υπηκοότητα nationality.

Τα υπόλοιπα εθνικά κράτη για την απονομή της ιθαγένειας ακολουθούν το δίκαιο του αίματος που ίσχυε και σε εμάς μέχρι την υποδούλωση της χώρας μας με τα μνημόνια το 2010 οπότε επιβλήθηκε και μάλιστα καταχρηστικώς το δίκαιο του εδάφους για να εξυπηρετήσει την εγκατάσταση λαθρομεταναστών βάσει σχεδίου των κατοχικών δυνάμεων. Το νομοσχέδιο αυτό κρίθηκε αντισυνταγματικό και ζητήθηκε η γνωμάτευση του  Σ.τ.Ε. το οποίο και ενέκρινε τελικά τον νόμο που ετέθη σε ισχύ από το 2015. Τα κόμματα της προδοσίας ο λαός τα έστειλε στην αντιπολίτευση ενώ οι δικαστικοί λειτουργοί που δεν εκλέγονται από τον λαό αναρριχήθηκαν σε ανώτερα αξιώματα, το δε σημερινό κόμμα που εξαπάτησε τον λαό και είναι στην κυβέρνηση εφαρμόζει το σχέδιο κατά γράμμα.

Ανέφερα προηγουμένως ότι το δίκαιο του εδάφους εφαρμόζεται στην χώρα μας καταχρηστικώς, σε παράβαση της αρχικής του έννοιας βάσει της οποίας εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ, διότι εκεί οι ονομασθέντες πολίτες αν και δεν ήταν ιθαγενείς εντούτοις διέμεναν στην χώρα όπου είχαν εισέλθει και εργάζοντο νομίμως ή με το ζόρι, αντιθέτως, στην χώρα μας χρησιμοποιείται νομικά για να ονομάσει πολίτες ανθρώπους που έχουν εισέλθει παρανόμως και μάλιστα σαν μέρος υβριδικού πολέμου εναντίον μας.

Να μας πει η κυρία Γεωργία Σπυροπούλου που έμαθε την γλώσσα μας όταν λέει στον ανωτέρω σύνδεσμο ό,τι:

«στα ελληνικά οι έννοιες της ιθαγένειας και της υπηκοότητας ταυτίζονται»;  

Από πότε οι πουλημένες εξουσίες της χώρας απέκτησαν το δικαίωμα να αλλοιώνουν τις πανάρχαιες έννοιες των λέξεων με νομοθετήματα που ψηφίστηκαν από αργυρώνητους βουλευτές, επικυρώθηκαν  από εξαρτώμενους  δικαστικούς λειτουργούς και υπεγράφησαν από επίορκους προέδρους της Δημοκρατίας; Γιατί δεν μιλάει η  Ακαδημία όταν βανδαλίζεται η γλώσσα, ο πολιτισμός και η ανεξαρτησία της χώρας μας; Τέλος ας μας πει η κυρία δικηγόρος ποιος χρηματοδοτεί την «Ελληνική» Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, για λογαριασμό της οποίας μιλάει, και εάν σε αυτούς τους ανθρώπους περιλαμβάνονται και οι υπό εξαφάνιση Έλληνες.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Μέλος του ΙΗΑ

ΠΗΓΗ:

Σφραγίστε τα κίνητρα, όχι μόνο τα σύνορα!

Του Θάνου Τζήμερου

Το μεταναστευτικό είναι ένα φυσικό φαινόμενο, σαν το ρεύμα. Όταν υπάρχει διαφορά δυναμικού σε ένα δίπολο, υπάρχει ροή ηλεκτρονίων. Κι όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά δυναμικού, τόσο εντονότερη η ροή, αυτό που οι ηλεκτρολόγοι λένε "τάση”. 

Ο δυτικός κόσμος έχει ευημερία και υπογεννητικότητα. Ο τρίτος κόσμος, φτώχεια και υπεργεννητικότητα. Δηλαδή τεράστια διαφορά δυναμικού, δηλαδή τεράστια τάση, δηλαδή δισεκατομμύρια υποψήφιοι μετανάστες.

Το τι σημαίνει "τάση” στις ανθρώπινες κοινωνίες είναι πολύ εύκολο να το αντιληφθούμε. Ο άνεργος Σομαλός, που όταν βρει κανένα μεροκάματο παίρνει 1 δολάριο τη μέρα, μαθαίνει ότι στην Ευρώπη δίνουν 1500 ευρώ τον μήνα σε "ασυνόδευτους ανήλικους". Είναι 100 φορές περισσότερα από αυτά που, αν είναι τυχερός, μπορεί να βγάλει τον μήνα. Είναι σαν να μαθαίνεις ότι κάπου στον κόσμο δίνουν 150.000 ευρώ τον μήνα, αν το εισόδημά σου είναι 1.500 ευρώ. Και όλα τα άλλα: φαγητό, ρούχα, σπίτι είναι τζάμπα. Δεν θα τέλειωνες την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Θα είχες φύγει.

Τα κίνητρα ανεβάζουν την τάση. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον Έβρο και στα νησιά, ξεκίνησε πριν λίγο (ή περισσότερο) καιρό από την κουβέντα μιας παρέας σε ένα χωριό του Πακιστάν (του Μπανγκλαντές, της Σομαλίας, του Κονγκό, της Νιγηρίας…). Κάπως έτσι θα τα λέγαν, στην τοπική τους διάλεκτο:

- Ρε συ, μιλάμε για ζωή ζάχαρη! Σε περιμένουν με λουλούδια μόλις βγεις από τη βάρκα, σου δίνουν σπίτι, ρούχα, φαγητό και λεφτά.

- Καλά τώρα, τα πιστεύεις αυτά;

- Αλήθεια σου λέω! Ο ξάδερφος που πήγε, παίρνει 15.000 ρουπίες χωρίς να κάνει τίποτε! Κάθεται και τον πληρώνουν. Και όλα είναι τζάμπα.

- Έλα ρε, δεν είναι δυνατόν! Εδώ για να πάρουμε 15.000 ρουπίες ξεπατωνόμαστε όλη μέρα στη δουλειά.

- Αν δεν πιστεύεις, δες το.

Και θα του έδειχνε το παρακάτω βίντεο: στο οποίο ένας Πακιστανός εκπλήσσεται από τα "τζάμπα λεφτά” που παίρνει από το ΑΤΜ. (Ευτυχώς αυτός λέει κι ένα ευχαριστώ.) Θα του έδειχνε κι άλλα βίντεο: με τις διαδρομές, με τα περάσματα, με το ποιους θα συναντήσουν, με δασκάλεμα από αλληλέγγυους δικηγόρους για το τι θα δηλώσουν ώστε να θεωρηθούν "ευάλωτοι”.

Εκτός από τη διαφορά δυναμικού των δύο πόλων έχουμε και ένα ακόμα στοιχείο που διευκολύνει τη ροή: την αγωγιμότητα του κυκλώματος. Κάποτε, για να πας μετανάστης στην Αμερική, ταξίδευες 15 μέρες με πλοίο. Για την Αυστραλία ήθελες πάνω από μήνα. Σήμερα οι ροές παίρνουν το αεροπλάνο από το Μαρόκο ή το Πακιστάν, σε λίγες ώρες είναι στα παράλια της Μ. Ασίας και σε ένα 20λεπτο με το φουσκωτό έχουν περάσει στην Ευρώπη. Κάποτε ξεκινούσαν για το άγνωστο. Σήμερα ξέρουν τα πάντα. Κάποτε έφευγαν οι πολύ απελπισμένοι και οι πολύ ριψοκίνδυνοι. Σήμερα οι πάντες. "Μια χαρά περνάω στην Τουρκία, αλλά αφού στην Ευρώπη είναι καλύτερα, αποφάσισα να πάω εκεί” εξομολογήθηκε με κάθε ειλικρίνεια μια νεαρή Τουρκάλα, σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Τ. Τέλογλου.

Πότε θα τελειώσει η ροή; Όταν μηδενιστεί η διαφορά δυναμικού. Όταν το Πακιστάν γίνει Ευρώπη ή η Ευρώπη, Πακιστάν. Τι θεωρείς πιθανότερο; Πόσοι είναι στην ουρά για να έρθουν; Τουλάχιστον 3,3 δισ. άνθρωποι. Τόσοι ζουν με λιγότερα από δύο δολάρια τη μέρα. Το 1,3 δισ. από αυτούς ζουν με λιγότερα από 1 δολάριο τη μέρα. Άρα και μόνη η χρήση της λέξης "διαχείριση” του μεταναστευτικού δείχνει ότι όσοι την χρησιμοποιούν δεν έχουν πάρει πρέφα την ουσία του προβλήματος. Μπορεί η Ε.Ε. να διαχειρισθεί τέτοια μεγέθη; Η λύση είναι μία. Στον ηλεκτρισμό λέγεται διακοπή του κυκλώματος. Στο μεταναστευτικό λέγεται εξάλειψη κινήτρων. Για να σταματήσουν όλοι αυτοί να συσσωρεύονται στον Έβρο, θα πρέπει η συζήτηση που περιέγραψα πριν να έχει άλλη μορφή:

- Ετοιμαζόσουν να πας στην Ελλάδα;

- Ναι.

- Άσ’ το καλύτερα. Άλλαξαν τα πράγματα.

- Μα διάβασα ότι αν δηλώσεις ανήλικος παίρνεις 1500 ευρώ τον μήνα.

- Δεν ισχύει πια. Μου τηλεφώνησε ο ξάδερφος, που προσπάθησε να μπει από τον Έβρο, ότι τον έπιασαν, τον δίκασαν σε 4 χρόνια φυλακή και του έβαλαν 10.000 ευρώ πρόστιμο. Κι ότι κανένα αίτημα ασύλου δεν πρόκειται πια να γίνει δεκτό. Άπαξ και μπήκες παράνομα, σε πιάνουν, σε δικάζουν και σε κλείνουν στη φυλακή.

- Κι αυτά που ξέραμε για τα τζάμπα λεφτά, τα σπίτια, τα ρούχα, τα φαγητά;

- Κόπηκαν φίλε. 

- Μήπως το ξαναλλάξουν το σύστημα αργότερα;

- Δεν ξέρω. Αλλά δεν το ρισκάρω. Δεν έχω καμιά όρεξη να καθίσω στη φυλακή 4 χρόνια και να φάω μια περιουσία πρόστιμο. Πού να τα βρω να τα πληρώσω;

Έτσι σφραγίζεις εκτός από τα σύνορα και τα κίνητρα. Δεν ξεκινάει ο άλλος από το χωριό του στα βάθη της Αφρικής ή της Ασίας, αν ξέρει ότι η μοναδική του προοπτική είναι η σύλληψη, η φυλάκιση και η απέλαση. Και όσοι είναι στον Έβρο, μαθαίνοντας τι θα τους συμβεί άμα περάσουν τον φράχτη, σιγά σιγά θα τα μαζέψουν και θα φύγουν.

Αυτό όμως θα πρέπει να εκφρασθεί με κάθε σαφήνεια από την πλευρά της Ελλάδας. Άτολμα μέτρα όπως η αναβολή για έναν μήνα της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου δεν βοηθάει, γιατί αφήνει ένα παράθυρο ευκαιρίας. Οι υποψήφιοι εισβολείς θα περιμένουν να περάσει ο μήνας για να δουν τι θα γίνει μετά. Όπως δεν βοηθάει το ότι η κυβέρνηση δεν διευκρίνισε γιατί άρχισε ξαφνικά τις συλλήψεις μόλις την 1η Μαρτίου, ενώ επί 7 μήνες άφησε 70.000 περίπου εισβολείς (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας) να περάσουν ανενόχλητοι. Τι διαφορετικό από τον εισβολέα της 1ης Μαρτίου έκανε ο εισβολέας της 29ης Φεβρουαρίου; Δεν διευκρίνισε επίσης τι καθεστώς ισχύει για όσους μπήκαν παράνομα από τις 7/7/2019 μέχρι την 1η Μαρτίου, την εποχή που ο Κυριάκος ήταν περήφανος για τους μπολιαστές και το πολυπολιτισμικό μέλλον της χώρας, για να μην ρωτήσω τι ισχύει για όσους μπήκαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βοηθάει επίσης ο απαράδεκτος Νόμος 4636/2019 - ΦΕΚ 169/Α/1-11-2019 "Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις” ο οποίος θεωρεί πως η παράνομη είσοδος δεν αρκεί από μόνη της για να συλληφθεί κάποιος. Δείτε το απίστευτο άρθρο 46, παράγραφος 1 (σε άθλια Ελληνικά): "Υπήκοος τρίτης χώρας ή ανιθαγενής που αιτείται διεθνή προστασία, δεν κρατείται για τον λόγο μόνο ότι έχει υποβάλει αίτηση διεθνούς προστασίας, καθώς και ότι εισήλθε παράτυπα ή/και παραμένει στη χώρα χωρίς νόμιμο τίτλο διαμονής.”

Ούτε καν "παράνομη” δεν ονομάζει ο τόσο "φρέσκος” γαλάζιος νόμος την εισβολή. Την αποκαλεί "παράτυπη” λες και ο εισβολέας δεν παραβαίνει νόμους αλλά… τύπους. Αν η παράτυπη είσοδος δεν συνεπάγεται καμία ποινή, το αδίκημα παύει να υφίσταται. Πότε θα καταργηθεί αυτή η παγκόσμια πρωτοτυπία κράτους που καταργεί αυτοβούλως τα σύνορά του; Είναι σίγουρο ότι οι "αλληλέγγυοι” δικηγόροι που θα αναλάβουν την υπεράσπιση των εισβολέων στο εφετείο, αυτό θα επικαλεσθούν: "Μπήκαν παράτυπα και είχαν το αίτημα ασύλου στο χέρι κε Πρόεδρε αλλά εκείνη τη στιγμή τούς συνέλαβαν τους κακόμοιρους!” Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι το Εφετείο δεν θα τους απαλλάξει, καθώς αυτός ο νόμος είναι μεταγενέστερος του Νόμου 3907/2011 που μιλούσε ξεκάθαρα για σύλληψη όσων μπαίνουν στη χώρα παράνομα (άρθρο 13): "Οι υπήκοοι τρίτων χωρών που συλλαμβάνονται να εισέρχονται παράνομα στη χώρα οδηγούνται άμεσα με ευθύνη της αρχής που διενήργησε την σύλληψη στο Κέντρο ή Μονάδα Πρώτης Υποδοχής στα όρια της τοπικής αρμοδιότητας των οποίων συνελήφθησαν.” Δηλαδή σήμερα, η χώρα έχει σε ισχύ δύο νόμους αντιφατικούς μεταξύ τους, που ισχύουν κατά (πολιτική) βούληση.

Επίσης, δεν μπορώ παρά να ρωτήσω γιατί ο νόμος, με τον οποίον από την 1η Μαρτίου και δώθε δικάζονται οι εισβολείς, δεν εφαρμόζεται και για τις ΜΚΟ που τους διευκολύνουν στην εισβολή. Είναι αυτός βάσει του οποίου διώκονται οι διακινητές και κατάσχονται τα αυτοκίνητά τους. Γιατί διώκεται αυτός που διευκολύνει τον εισβολέα στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, ενώ όλες τις ΜΚΟ που τον διευκολύνουν στη διαδρομή Έβρος – Αλεξανδρούπολη ή παραλία – εσωτερικό νησιού τις καμαρώνουμε; Δεν το λες και ξεκάθαρη κυβερνητική στάση.

Η Αυστραλία που πήρε εδώ και χρόνια "σκληρά” μέτρα για να κόψει μαχαίρι την παράνομη μετανάστευση φρόντισε να τα διαφημίσει στις χώρες προέλευσης των εισβολέων. Πόσο δύσκολο είναι να το κάνουμε κι εμείς αυτό; Με πληρωμένες καταχωρίσεις, με στοχευμένα banners στο διαδίκτυο, ακόμα και με συμμετοχή στις σχετικές συζητήσεις, στη γλώσσα τους, θα μπορούσαμε να σφραγίσουμε τα κίνητρα, πριν χρειαστεί να σφραγίσουμε τα σύνορα.

Και επιτέλους, πρέπει να τεθεί σε επίπεδο ΟΗΕ το θέμα της υπογραφής μιας νέας Σύμβασης σε αντικατάσταση της Σύμβασης της Γενεύης και του Πρωτοκόλλου της Νέας Υόρκης. Δεν είναι δυνατόν ένα κείμενο του 1951, που συντάχθηκε αποκλειστικά για τη διευθέτηση των προβλημάτων που προκάλεσε, κυρίως στην Ευρώπη, ο Β’ΠΠ, την εποχή που η ανθρωπότητα αριθμούσε 2,5 δισ. μέλη, να διέπει τις μετακινήσεις πληθυσμών το 2020 όταν οι επιβάτες της γης κοντεύουμε, ζωή νάχουμε, τα 8 δισεκατομμύρια. Ούτε είναι δυνατόν η Ύπατη Αρμοστεία, μια υπηρεσία του ΟΗΕ που συστάθηκε κι εκείνη την ίδια εποχή, για να βοηθήσει τους πρόσφυγες να επανεγκατασταθούν στις κατεστραμμένες πατρίδες τους, να δαπανά σήμερα για επανεγκατάσταση προσφύγων μόνο το 2% των 8,5 δισ. δολαρίων που διαχειρίζεται ετησίως και το υπόλοιπο να είναι παροχές σε οικονομικούς μετανάστες, παράνομους και μη, που δημιουργούν επιπλέον κίνητρο για μετανάστευση! Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κάποιος, αποκλείεται να μην σκεφθεί ότι ένας από τους λόγους που εφαρμόζει αυτή την πολιτική η Ύπατη Αρμοστεία είναι για να στηρίξει τον εαυτό της, τον ρόλο της και την επιρροή της, και για να συνεχίσουν να παίρνουν τους παχυλούς τους μισθούς οι 16.500 υπάλληλοί της ανά τον κόσμο, που λειτουργούν ως κράτος εν κράτει.

Μα, δεν πρέπει ο δυτικός κόσμος να φροντίσει για την εξάλειψη της δυστυχίας από τον πλανήτη; Μπορεί να συμβάλει στην άνοδο του εισοδήματος των χωρών προέλευσης των μεταναστών με επενδύσεις. Άλλωστε αυτό κάνει ήδη. Όχι όμως επειδή "πρέπει να φροντίσει”. Πρώτον, διότι ο δυτικός κόσμος δεν έχει υιοθετήσει τον πλανήτη. Δεύτερον διότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Και τρίτον, διότι η δυστυχία είναι προϊόν του θρησκευτικοινωνικοοικονομικού μοντέλου αυτών των χωρών. Όταν το 1948 έφυγαν οι Άγγλοι από το (τότε Δυτικό) Πακιστάν, οι κάτοικοί του ήταν 33 εκατομμύρια. Σήμερα είναι 220 εκατομμύρια. Μέχρι το 1990, ο μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα ήταν πάνω από 6. Όσο κι αν ανέβηκε το ΑΕΠ του Πακιστάν (λόγω δυτικών επενδύσεων), πώς να τραφούν τόσα στόματα; Όταν εργάζεται μόνο ο πατέρας αφέντης και στο σπίτι κάθονται 1 ως 4 γυναίκες και γεννοβολάν, η ισλαμική οικογένεια θα είναι πάντα φτωχή και εξαθλιωμένη. Το Ισλάμ αντιστρατεύεται την επιστήμη, άρα θα βλέπει πάντα την πλάτη της Δύσης και η απόσταση όλο και θα μεγαλώνει. Τι τεχνολογία να δημιουργήσει ένα σύστημα στο οποίο όλα διέπονται από τον τρόπο με τον οποίο ζούσαν οι νομάδες στην αραβική έρημο πριν 1400 χρόνια; Ποια επαγγέλματα με υψηλή προστιθέμενη αξία να εξασκήσει κάποιος που προσεύχεται 5 φορές τη μέρα και του οποίου ο πνευματικός αρχηγός, ο μέχρι το 1999 Μέγας Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας Abd al-Aziz ibn Baz, δήλωνε πως η γη είναι επίπεδη και όσοι πιστεύουν πως κινείται γύρω από τον ήλιο είναι… άπιστοι και πρέπει να εκτελούνται;

Η Δημοκρατία του Νίγηρα, με σουνίτες το 80% του πληθυσμού, καταγράφει τη μεγαλύτερη βρεφική θνησιμότητα στον κόσμο: πάνω από 11%. Έχει όμως και τον μεγαλύτερο δείκτη γονιμότητας: 7,6 γεννήσεις ανά γυναίκα. Ο μισός πληθυσμός της είναι μόνιμα κάτω από 15 ετών, δηλαδή εκτός παραγωγής. Και το μισό του άλλου μισού, οι γυναίκες, είναι στο σπίτι και "παράγουν” παιδιά. Άρα, ένα 25% καλείται να συντηρήσει το υπόλοιπο 75%. Χειρότερα κι από την "ηλικιωμένη” Ευρώπη. Δεν είναι βιώσιμο αυτό το μοντέλο. Οι μετανάστες από το Κονγκό, μια χώρα πάμπλουτη σε φυσικούς πόρους και με μέγεθος όσο Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία, Δανία και Ελλάδα μαζί (!) την εγκαταλείπουν για να έρθουν στη Μόρια!

Αν η Ευρώπη απορροφά συνεχώς τις πλεονάζουσες γεννήσεις του τρίτου κόσμου, ούτε το δικό της πρόβλημα θα λύσει ούτε την αιτία του προβλήματος θα θεραπεύσει. Αντιθέτως, θα μεταβληθεί σε ισλαμικό χαλιφάτο σε μερικές δεκαετίες και η εξαθλίωση αυτών των κοινωνιών θα μεταφερθεί στα σωθικά της. Σκληρό αλλά αληθινό: η φύση ισοφαρίζει τον θάνατο με ζωή και τη ζωή με θάνατο. Για χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στην Αφρική, έκαναν πολλά παιδιά. 6 παιδιά ανά γυναίκα ήταν ο μέσος όρος στην Αγγλία το 1820. Μόνο 2-3 απ’ αυτά ενηλικιωνόντουσαν. Έτσι υπήρχε ισορροπία στον πληθυσμό, οι φυσικοί πόροι δεν εξαντλούνταν και το ανθρώπινο είδος βελτιωνόταν, γιατί επιβίωναν τα ανθεκτικότερα γονίδια. Οι γεννήσεις μειώθηκαν όταν και όπου ήρθε η οικονομική ανάπτυξη.

Σε πολλά κράτη της Αφρικής και της Ασίας η ανάπτυξη δεν έφτασε ποτέ. Έφτασαν όμως τα φάρμακα, οι γιατροί του κόσμου, οι διηπειρωτικές υιοθεσίες, οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί. Και εστίασαν στη μία πλευρά της ζυγαριάς: την παιδική θνησιμότητα και την καταπολέμηση των ασθενειών. Αλλά δεν άγγιξαν την άλλη: τις θρησκευτικές και κοινωνικές δομές, τις προκαταλήψεις και τις δεισιδαιμονίες, που συνεχίζουν την παραγωγή ανθρώπων αφειδώς. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του "ανθρωπιστικού ιμπεριαλισμού" της Δύσης; Μετέτρεψε ένα μοντέλο σχετικά ισορροπημένης, σε σχέση με το περιβάλλον, επιβίωσης σε μια πληθυσμιακή βόμβα. Μόνον ο πληθυσμός της Νιγηρίας προβλέπεται από τα 200 εκατομμύρια που είναι σήμερα να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο το 2100. 

Αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα σήμερα. Και αυτό θα συνεχίσει να τροφοδοτεί τις ροές, ακόμα κι αν τα κίνητρα μηδενιστούν. Τι θα κάνεις, αν 10 εκατομμύρια Αφροασιάτες σπάσουν τον φράχτη του Έβρου και μπουκάρουν στην Ευρώπη;  Κι αν από πίσω έρχονται άλλα 100 εκατομμύρια; Δεν υπάρχει μέσο ή ακόμα και όπλο να τους αντιμετωπίσει. Μ΄ αυτό θα έπρεπε να ασχολείται, ως θέμα μείζονος σημασίας, ο ΟΗΕ: τον έλεγχο των γεννήσεων στον τρίτο κόσμο. Αλλά, έτσι όπως κατάντησαν οι παγκόσμιοι ηγέτες, δημοσιοσχεσίτες, ισορροπιστές και παζαρτζήδες - τι θες να σου δώσω για να με εκλέξεις; - υπάρχει κανένας να ασχολείται με αυτό που θα έπρεπε να ασχοληθεί;

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική, μεταξύ άλλων, τροφοδοτούν το έτσι κι αλλιώς ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ευρώπη. Η Ελλάδα όμως φαίνεται να είναι η χώρα που θα πληρώσει το τίμημα. Η Τουρκία μέχρι τώρα διευκόλυνε, αλλά τώρα πλέον μεταφέρει στρατηγικά μετανάστες να μεταβούν στην Ευρώπη, εργαλειοποιώντας τους για να καταπονήσει την Ελλάδα και να εκβιάσει την ΕΕ.

Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα το αποδεικνύουν. Μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου, έχει καταστεί σαφές πως χωρίς να το λέει, η ΕΕ για να λύσει το δικό της πρόβλημα, έχει εν μέρει μετατρέψει την Ελλάδα σε "αποθήκη ψυχών" και γι' αυτόν τον ρόλο την προορίζει. Είναι γι' αυτό που αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον μία ελάχιστα γνωστή έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Κομισιόν το 2010.

Αυτή, λοιπόν, η έρευνα έχει αποφανθεί ότι η Ευρώπη μπορεί να δεχτεί πάνω από 3,8 δισεκατομμύρια μετανάστες! Η δε Ελλάδα μπορεί να "βολέψει" πάνω από 120 εκατομμύρια! Επειδή, όμως, το πόσα θα δεχτούν οι βορειοευρωπαϊκές χώρες εξαρτάται από τις ίδιες, το 3,8 δισεκατομμύρια έχει θεωρητική σημασία. Αντίθετα, τα 120 εκατομμύρια που "χωράει" η Ελλάδα έχει πολύ πρακτική αξία.

Την μελέτη είχαν πραγματοποιήσει για λογαριασμό της Κομισιόν από κοινού δύο φορείς: Ο συμβουλευτικός κολοσσός Ramboll που εδρεύει στη Δανία και η συμβουλευτική εταιρεία Εurasylum που ειδικεύεται στο μεταναστευτικό. Η Εurasylum και η Ramboll (έχει ως μότο "Λαμπρές Ιδέες-Βιώσιμη Αλλαγή") παρουσίασαν μια μελέτη σχετικά με τις οικονομικές, πολιτικές και νομικές συνέπειες της μετεγκατάστασης των δικαιούχων διεθνούς προστασίας.

Το πεδίο της μελέτης κάλυπτε τις οικονομικές, πολιτικές και νομικές συνέπειες της μετεγκατάστασης προσφύγων, δικαιούχων επικουρικής προστασίας ή/και αιτούντων άσυλο. Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για μια πολιτική που υιοθέτησε επίσημα η Κομισιόν, αλλά σίγουρα έχει μεγάλη σημασία, διότι εντάσσεται στα σενάρια που η Κομισιόν λαμβάνει υπόψη όταν πρόκειται να λάβει σχετικές αποφάσεις, ή να εισηγηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Η εν λόγω έρευνα ουσιαστικά αποπειράθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, πόσους ανθρώπους χωράει το κάθε κράτος-μέλος. Η μεθοδολογία των ερευνητών, τους οδήγησε στα νούμερα του παρακάτω πίνακα, βασιζόμενη στο ΑΕΠ, στην πυκνότητα του πληθυσμού και στην έκταση του κάθε κράτους-μέλους. Βέβαια στις προτεινόμενες πολιτικές για την εγκατάσταση προσφύγων, η έρευνα αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα κριτήρια, ώστε να οριστεί ο αριθμός των νεο-εισερχόμενων.

https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/01/metanastes-ellada-slpress.gr_-300x280.png 300w, https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/01/metanastes-ellada-slpress.gr_-450x420.png 450w" data-src="https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/01/metanastes-ellada-slpress.gr_.png" class="size-full wp-image-178128 aligncenter lazyloaded td-animation-stack-type0-2" src="https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/01/metanastes-ellada-slpress.gr_.png" width="653" height="610">Η μελέτη εκπονήθηκε σε μια περίοδο που τα πράγματα δεν είχαν φτάσει σε κρίσιμη κατάσταση. Τότε, εκ του ασφαλούς, πρότειναν διαθέσιμες επιλογές για την καλύτερη «προώθηση της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ για τη διαχείριση των αιτούντων άσυλο». Η έρευνα υποτίθεται αξιολόγησε κατά πόσο οι επιλογές της ΕΕ σχετικά με το μεταναστευτικό μπορούσαν να προσαρμοστούν στο κοινοτικό κεκτημένο, υπολογίζοντας και το κόστος τους.

Σε γενικές γραμμές, το οικονομικό κόστος που θα πρέπει να αναλάβει το κάθε κράτος μέλος για την μετεγκατάσταση θα είναι το 10% των συγχρηματοδοτούμενων με την ΕΕ προγραμμάτων. Ενδεικτικά, το κόστος για να μεταφερθεί ένα πρόσωπο ορίστηκε πάνω από 4.000 ευρώ.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Τι λέει γιατρός ΜΚΟ για τους «πρόσφυγες»

Γιατρός από ΜΚΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ με την καταγγελία της για τους δήθεν…«κατατρεγμένους πρόσφυγες»: «Αχαριστία, Επιθετικότητα, Αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου»

Τα πράγματα από το 2016 έως σήμερα, όχι μόνο δεν έχουν αλλάξει αλλά έχουν επιδεινωθεί, αφού δεκάδες χιλιάδες έχουν προστεθεί έκτοτε. Έρχονται από επιλογή στην Ελλάδα, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, απολαμβάνουν οικονομική βοήθεια εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, δημιουργούν επεισόδια, λεηλατούν, καταστρέφουν, βιάζουν, απειλούν…και οι προσδοκίες των εμπνευστών της εισβολής των λαθρομεταναστών, ότι θα αφομοιωθούν με τους πληθυσμούς της δύσης θα παραμείνουν προσδοκίες.

Στις πατρίδες τους ούτε εμείς, ούτε αυτοί οι ίδιοι θα είχαν μια ώρα ζωή αν συμπεριφέρονταν κατ’ αυτό τον τρόπο.

Ο μόνος τρόπος για να γίνουν πολίτες της Δύσης, είναι να ξεκάνουν όλους εμάς τους πολίτες της δύσης

Από ανάρτηση στο Facebook διαβάζουμε μαρτυρία σοκ γιατρού σε ΜΚΟ…

Έλια Ζερβού. Από φίλη γιατρό… ΜΚΟ στους πρόσφυγες.
«Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αν και συνεχίζω να τους βοηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ λίγο ακόμα…
Μιλούσαν για το επίπεδο των Σύρων…εγώ δεν το βλέπω πουθενά.
Αντιθέτως αγένεια, αχαριστία, επιθετικότητα, αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου.
Με 15 μέτρα ύφασμα τυλιγμένη η άλλη και το παιδί της το χει παρατημένο μες στις λάσπες ξυπόλητο. Μάχη να σωθεί ένα μωρό με αεροδιακομιδές (με λεφτά ποιου) μάχη να πειστούν κι οι γονείς να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που πρέπει, μπινελίκια γιατί τους εξαναγκάζεις (λες κι είναι δικό σου το παιδί) να φύγουν από το λιμάνι ή τα σύνορα για να σωθεί το παιδί τους, επιμένει η εγκυμονούσα να πάρει ένα τόνο φάρμακα, δεν τα δίνεις σε βρίζει, της λες ή εσύ ή το παιδί σου κι η απάντηση είναι δε με νοιάζει έχω άλλα 5.
Δίνεις θερμόμετρο και το βάζουν πάνω από τα ρούχα ή το ξύνουν στη μασχάλη… Τρέμεις μην κατα λάθος στην εξέταση αγγίξεις ή δώσεις το χέρι να χαιρετήσεις από συνήθεια.
Γεννάει η άλλη εδώ, κάποιος απλήρωτος για μήνες και άυπνος για μέρες ειδικευόμενος ξενύχτησε περιμένοντάς την και εκείνη βρίζει γιατί ήθελε να γεννήσει Σουηδία κι όχι σε μας… Φέρνουν τα μωρά τους και τα πετούν σαν σακιά πάνω στα γραφεία…
Μας βρίζουν γιατί δε δίνουμε αντιβίωση με τους τόνους για τα πάντα, ζητάνε γυαλιά γιατί τους έσπασαν στη βάρκα, τους πάμε οφθαλμίατρο, παραγγέλνουμε καινούρια και νευριάζουν γιατί δεν είναι ωραίος ο σκελετός ή δεν είναι φωτογκρέυ…
Φτάνει η άλλη στο λιμάνι και σε βρίζει γιατί δεν της κάνεις υπέρηχο να δει τι φύλο είναι το μωρό της…
Κι είναι ατελείωτη η λίστα της παράνοιας…
Και δεν αναφέρομαι καθόλου σε υπόδικους μαροκοαλγερινούς που ο καλύτερος έχει βιάσει και καθαρίσει τη μάνα του και παίρνει ότι υπάρχει από πρέζα και ψυχοφάρμακα. Θα γράψω βιβλίο όταν τελειώσουν όλα αυτά αν δεν με έχουν καθαρίσει ακόμη…
Θλίβομαι γιατί όπως ξανάπα όποιο δίκιο και να είχαν, το χουν χάσει δια παντός. Κι είναι προφανές ότι με αυτά τα μυαλά και τις συμπεριφορές δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφομοίωσης, ούτε προκοπής που υποτίθεται είναι το ζητούμενο…».

Και επειδή η επιστολή είναι ανυπόγραφη και ανώνυμη, πράγμα που ξένισε κάποιους από τους αναγνώστες ας παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο που κατάθεση ψυχής κάνει ένας επώνυμος

Πέρα από τα όσα ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου καταγγέλλει, παρακολουθείστε το μένος της λαθρομετανάστριας, που είναι και οπλισμένη με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, πως προσπαθεί να καταστρέψει τη βάρκα.

Το ερώτημα που τίθεται: Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία; Ποιός μας διαβεβαιώνει ότι το ίδιο μαχαίρι δεν θα το χρησιμοποιήσει για να πάρει μια ζωή; Γιατί μια νεοαφιχθείσα λαθρομετανάστρια, “ασυνόδευτη έφηβος” (γιατί έτσι θα χαρακτηριστεί) κρατάει στρατιωτικό μαχαίρι; Μόνη αυτή η σκηνή μπορεί να δώσει εικόνα για το ποιοι είναι αυτοί που η χώρα μας δέχεται με ανοιχτές αγκάλες

Από που εμπνεύστηκε ο Ερντογάν την εισβολή των αμάχων στην Ελλάδα

Γρίβας Κώστας

Θα ήταν εγκληματικά αφελές να πιστεύαμε ότι αυτό που διακυβεύεται σήμερα στον Έβρο είναι αν θα περάσουν στην Ελλάδα μερικές δεκάδες χιλιάδες "παράνομοι μετανάστες" που θα προστεθούν στους υπάρχοντες. Αυτό είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα δέχεται ολοκληρωτική επίθεση από την Τουρκία που αποσκοπεί να αποδομήσει εν συνόλω την εθνική της υπόσταση. Αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να κρατήσει εκτός των εδαφών της τα αφιονισμένα πλήθη που επιτίθενται στα σύνορά της με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού και αστυνομίας, τότε θα έχει υποστεί ένα συντριπτικό αποδομητικό πλήγμα η ελληνική εθνική κυριαρχία εν συνόλω.

Αν αυτό φαίνεται υπερβολικό σε κάποιους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία. Συγκεκριμένα, αυτό που συμβαίνει σήμερα στα ελληνοτουρκικά σύνορα μοιάζει επικίνδυνα με την "Πράσινη Πορεία" (Marcha Verde) που εφάρμοσε ο βασιλιάς Χασάν ο Β΄ του Μαρόκου το 1975 έτσι ώστε να κατακτήσει την Ισπανική Σαχάρα. Αναλυτικότερα, ήταν οι τελευταίες μέρες της ισπανικής κυριαρχίας στην αποικία της στη Βόρειο Αφρική. Το απελευθερωτικό μέτωπο Πολισάριο διεξήγαγε αντάρτικο εναντίον των Ισπανών και το πιθανόν ήταν ότι σύντομα θα κέρδιζε την ανεξαρτησία.

Όμως, ο Χασάν ο Β' ήθελε να ενσωματώσει την Ισπανική Σαχάρα στην επικράτειά του. Έπρεπε λοιπόν να δράσει. Και έπρεπε να δράσει γρήγορα πριν την αποχώρηση των Ισπανών γιατί τότε θα εμφανιζόταν ότι επιτίθεται σε μια ανεξάρτητη χώρα, ενώ όσο ήταν υπό ισπανική κυριαρχία θα "πουλούσε" επικοινωνιακά ότι απελευθέρωνε μαροκινά εδάφη από την ισπανική αποικιοκρατία. Όμως, ο στρατιωτικός συσχετισμός με την Ισπανία δεν του επέτρεπε συμβατική στρατιωτική ενέργεια. Έτσι, επέλεξε μια ασύμμετρη, θα λέγαμε σήμερα, μέθοδο.

https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia-spress.gr_-300x198.jpg 300w, https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia-spress.gr_-768x507.jpg 768w, https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia-spress.gr_-696x460.jpg 696w, https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia-spress.gr_-636x420.jpg 636w" data-src="https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia-spress.gr_.jpg" class="wp-image-192368 size-full lazyloaded td-animation-stack-type0-2" src="https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia-spress.gr_.jpg" width="863" height="570">
Πηγή: La Voz De Galicia

Συγκεκριμένα, μάζεψε περίπου 350.000 «αμάχους», οι οποίοι την 6η Νοεμβρίου του 1975, προήλασαν άοπλοι "ειρηνικά" μέσα στην Ισπανική Σαχάρα, συνοδευόμενες από περίπου 20.000 στρατιώτες, ανατρέποντας τις ισπανικές στρατιωτικές δυνάμεις που διατάχθηκαν να μην πυροβολήσουν εναντίον των "αμάχων". Αποτέλεσμα ήταν το Μαρόκο να καταφέρει όντως να επιτύχει τους σκοπούς του και στις λεγόμενες Συμφωνίες της Μαδρίτης της 14ης Νοεμβρίου 1975 να μοιράσει τα εδάφη της Ισπανικής Σαχάρας με την Μαυριτανία.

Η σειρά του Ερντογάν

Εν συνεχεία βέβαια, το Μέτωπο Πολισάριο ξεκίνησε έναν επίπονο και σκληρό αντάρτικο αγώνα για να απελευθερώσει τη χώρα από τους δύο επικυριάρχους. Κατάφερε να διώξει τη Μαυριτανία αλλά το Μαρόκο κατέλαβε τα εδάφη που οι Μαυριτανοί εκκένωσαν. Για δεκαετίες, ο πόλεμος μαινόταν και οι Μαροκινοί κατασκεύασαν ένα τεράστιο τείχος μήκους 2000 χλμ για να αποκλείσουν το Πολισάριο. Ακόμη και σήμερα το ζήτημα της εθνικής ανεξαρτησίας της Δυτικής Σαχάρας δεν έχει επιλυθεί οριστικά.

https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia2-spress.gr_-300x196.jpg 300w, https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia2-spress.gr_-643x420.jpg 643w" data-src="https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia2-spress.gr_.jpg" class="wp-image-192395 size-full lazyloaded td-animation-stack-type0-2" src="https://slpress.gr/wp-content/uploads/2020/03/prasini-poreia2-spress.gr_.jpg" width="681" height="445">
"Πράσινη Πορεία", 1975.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι "άμαχοι" που σε μεγάλους αριθμούς παραβιάζουν τα σύνορα μπόρεσαν και κατέλαβαν μια χώρα στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Την ίδια ακριβώς τακτική φαίνεται πως ακολουθεί σήμερα η Τουρκία του Ερντογάν. Κατευθύνει, δηλαδή, μάζες "αμάχων" πλαισιωμένες από τις τουρκικές κρατικές δυνάμεις, αποσκοπώντας να αδρανοποιήσει την ελληνική εθνική κυριαρχία στην Θράκη με ότι συνέπειες θα έχει αυτό στο μέλλον.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δέχεται πλήρους κλίμακας επίθεση. Δεν έχουμε "προσφυγική κρίση", ούτε "διαχείριση μεταναστευτικών ροών" ούτε οτιδήποτε άλλο από αυτά που παπαγαλίζουν διάφοροι. Δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία, ασύμμετρη και υβριδική, αλλά ολοκληρωτικού χαρακτήρα. Καθαρά και ξάστερα. Και είμαστε στην τελευταία γραμμή άμυνας. Αν πέσουμε στην παγίδα που έπεσαν οι Ισπανοί τότε θα έχουμε υποστεί συντριπτικό πλήγμα στην εθνική μας κυριαρχία. Δεν υπάρχουν περιθώρια για υποχωρήσεις, δεν υπάρχουν περιθώρια για λανθασμένες αναγνώσεις της πραγματικότητας, δεν υπάρχουν περιθώρια για ατολμίες.

 

 

Εις προσοχήν αρμοδίων: Αυτή είναι η λύση για τις ροές που έρχονται από τη θάλασσα
skal
 

Εις προσοχήν των αρμοδίων.
Όπως πληροφορήθηκα από πηγές του ελληνικού κράτους, υπάρχει η εξής δυνατότητα για να σταματήσουν οι ροές από τα παράλια της Μικράς Ασίας προς τα νησιά του Αιγαίου και τις ακτές του νομού Έβρου.

Βήμα Πρώτον: Εντοπίζουμε τις συγκεντρώσεις στην ακτή της Τουρκίας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Προειδοποιούμε επισήμως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., Φρόντεξ και Τουρκία ότι οργανώνεται παράνομη εισβολή στην Ελλάδα.

Βήμα Δεύτερον: Αν δεν τους σταματήσουν οι τουρκικές αρχές, κινούμαστε και είμαστε έτοιμοι στο όριο των χωρικών υδάτων της Τουρκίας με σκάφος έρευνας διάσωσης.

Βήμα Τρίτον: Προειδοποιούμε την τουρκική ακτοφυλακή ότι υπάρχει σκάφος στο οποίο επιβαίνουν πολίτες, το οποίο δε τηρεί τους κανόνες ασφαλούς ναυσιπλοΐας (φωτισμός κλπ), και καλούμε να κάνουν διάσωση.

Βήμα Τέταρτον: Αν δεν τους διασώσει η τουρκική ακτοφυλακή, πολύ πριν μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μπαίνει το δικό μας σκάφος έρευνας διάσωσης και κάνει τη διάσωση. Δηλαδή, σταματάει ο πλους προς ελληνικά χωρικά ύδατα.

Βήμα Πέμπτον: Οι ελληνικές αρχές ενημερώνουν ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., Φρόντεξ και Τουρκία ότι έκαναν υποχρεωτική διάσωση σε τουρκικά χωρικά ύδατα, επειδή κινδύνευαν οι επιβάτες και ζητούν από τις τουρκικές αρχές να τους παραλάβει.

Βήμα Έκτον: Αν δεν ανταποκριθεί το τουρκικό κράτος, το ελληνικό σκάφος έρευνας διάσωσης οδηγεί τους διασωθέντες σε τουρκική ακτή.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, όλα τα παραπάνω προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο.

Το θέμα εξετάζεται από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η εφαρμογή του.

Πάντως, άλλο ΑΣΦΑΛΕΣ μέτρο για την αντιμετώπιση της επιθετικής αυτής επιχείρησης που κάνει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος, δεν υπάρχει για τη θάλασσα.

Οργανώστε τα νησιά με τα κατάλληλα σκάφη και προχωράτε.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να παραδοθεί στα νύχια του Ερντογάν, των δουλεμπόρων, των ΜΚΟ, των επίορκων δικηγορίσκων και γιατρών.

Σώστε την πατρίδα. 

Σάββας Καλεντερίδης

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ORUC REIS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: «ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ 2015, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ»!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Μάκη Βραχιολίδη από τον ναύαρχο εα Αντώνη Παπαντωνίου. Ακούστε από το 12.58” ως το 35.40”

https://www.mixcloud.com/EoellasRadio/ανεξαρτητοσ-παρατηρητησ-05022020/

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή με τον νόμο του 3ου Μνημονίου τον 4336 14-8-2015. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση, εκτός και αν έχει την έγκριση των κυριάρχων δυνάμεων επ’ αυτής (της Ελλάδος).
• Αυτό που λέτε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δηλαδή το τουρκικό ερευνητικό σκάφος που έφερνε βόλτες ανενόχλητο μέσα στην ελληνική θάλασσα εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε απόφαση –για παράδειγμα- να το βουλιάξουμε;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όχι, δεν μπορούσαμε ούτε μπορούμε. Το κράτος δεν ανήκει σε μας, ανήκει στην ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία. Η χώρα μας είναι περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας.

• Δηλαδή θα πάρουμε εντολή από τη Γερμανία για το αν θα χτυπήσουμε τους Τούρκους;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Βεβαίως, διότι είμαστε περιουσιακό της στοιχείο. Δεν είναι δυνατόν το περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας, εμείς να το κάνουμε ό,τι θέλουμε, με ενδεχόμενο να απομειωθεί η αξία του. Αυτό απαγορεύεται. Όταν είσαι υπό κατοχή κάποιου τρίτου δεν έχεις κανένα δικαίωμα.

 

• Έχει δηλαδή μπει η μπότα της Γερμανίας για μια ακόμη φορά στη χώρα μας και πλέον αποφασίζει η ίδια η Γερμανία για τα πάντα…

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Απλώς αυτή τη φορά δεν φαίνεται διότι δεν κυκλοφορεί στρατιώτες των SS ούτε τα πάντσερ. Κυκλοφορεί η γραβάτα, το κοστούμι και το laptop. Αυτή είναι η διαφορά αλλά αυτή η κατοχή είναι χειρότερη.

Διότι τότε κ. Βραχιολίδη δεν είχαμε εκχωρήσει την ηλεκτρική εταιρεία ή το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με υπογραφή. Δεν είχαμε κάνει τότε κάποια σύμβαση με κάποια εκχώρηση, τότε οι Γεμανοί είχανε εισβάλει και είχαν καταλάβει όλη την Ελλάδα. Μέχρι εκεί. Ό,τι είχαν αρπάξει ήταν de facto, τώρα τους έχεις δώσει και χαρτί ότι τους το εκχώρησες.

Και αυτό είναι χειρότερο από τον Τσολάκογλου τον τότε. Με αυτές τις παράνομες υπογραφές που έβαλαν το 2010 και συνεχίζονται σήμερα άλλαξε η δομή του ελληνικού κράτους με την παρουσία τρίτου. Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αμετάκλητα και άνευ όρων. Χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης λέει ότι ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν το υπογράφεις αυτό. Με αυτή την παράνομη υπογραφή το αποτέλεσμα ήταν να μεταβάλλουν το πολίτευμα από προεδρευομένη δημοκρατία σε δικτατορία.
Η κατοχή de jure ήρθε με το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα και την εφαρμογή του νόμου 4336 14-8-2015 και στην 1014 σελίδα θα διαβάσει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση (και για εθνικά της θέματα) αν προηγουμένως δεν συναινέσει το ΔΝΤ , Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

 

• Άρα μας λέτε ότι αυτή η υπογραφή που βάλανε δεν αφορούσε μόνο στα οικονομικά θέματα του Μνημονίου, αλλά αφορούσε στα εθνικά μας κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να μην μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια απόφαση να χτυπήσουμε ένα πλοίο της Τουρκίας ή ένα αεροσκάφος , ακόμη και πάνω από την Ακρόπολη να περάσει;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Αρκεί μόνον η ανάγνωση της παραγράφου που σας είπα. Είναι ο Ν. 4336 14-8-2015 ΦΕΚ94Α §γ, στη σελίδα 1014. Ντρέπομαι και γι’ αυτούς που φοράνε στολή.

• Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Θα εφάρμοζα τα σχέδια που υπάρχουν από τον καιρό της ειρήνης. Σε όλες τις διαδικασίες σε περιόδους κρίσεως ή πολέμου υπάρχει φάκελος που αναφέρει τι ενέργειες να κάνεις ανάλογα με τον συναγερμό, αν είναι πράσινος, πορτοκαλί ή κόκκινος. Αυτός ο φάκελος έχει μέσα συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Δεν ρωτάς πρωθυπουργό και κανέναν άλλον, εφαρμόζεις διαταγές που είναι από τον καιρό της ειρήνης. Κάποτε υπήρχε ο φάκελος αυτός με την ένδειξη «Σχέδιο Ε», τώρα μπορεί να έχει μεταβληθεί, αλλά πάντα υπάρχει. Διαβάζω τον φάκελο και ενεργώ. Δεν πάω να στηθώ, όπως τότε στα Ίμια δύο ναύαρχοι πήγαν στο γραφείο της ιδιαιτέρας του κ. Σημίτη περιμένοντας διαταγές.

• Αυτό λέτε να έγινε και με τον νέο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Το ίδιο ακριβώς κάνανε και τώρα. Και δεν ντρέπονται να φοράνε στολή.

• Λέτε δηλαδή ναύαρχε ότι ο αργηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να ενεργήσει χωρίς να περιμένει τι θα του πει ο κ. Πέτσας ή ο κ. Γεραπετρίτης;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Δεν περιμένεις εντολή από κανέναν, τον φάκελο θα ανοίξεις, διαφορετικά πήγαινε σπίτι σου.

 

 


Η κυρία Γκόλια που υπογράφει το παρακάτω άρθρο είναι Δρ. Χημικός Γεωπόνος. Το αναφέρουμε γιατί όσα υποστηρίζει στο άρθρο της είναι τόσο συγκλονιστικά όσο και απίστευτα.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζει,πλην των συναδέλφων της επιστημόνων,διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Γράφει η Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια*

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα – μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!
Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.

Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια

Χημικός, Γεωπόνος 
ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας

Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
 ΤΜΗΜΑ ΓΦΠ ΚΑΙ ΑΠ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σερένα Νομικού ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Μεταναστευτικό (4) Η κατάρρευση της Σουηδίας...

 
Sweden: "No Apartments, No Jobs, No Shopping Without A Gun"
Δεν βρίσκονται ελεύθερα διαμερίσματα, δεν υπάρχουν δουλειές και δεν μπορεί κανείς να ψωνίσει, χωρίς να έχει μαζί του πιστόλι, μετά τη διπλή δολοφονία σε κατάστημα της ΙΚΕΑ. Το 2040 η χώρα θα είναι ισλαμική, ενώ μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος...


Στη φωτογραφία η γυναίκα που δολοφονήθηκε, 
μαζί με το μικρό της γιο.

 

 
Μία από τις πιο πλούσιες και κοινωνικά δίκαιες χώρες της Ευρώπης καταρρέει, ενώ όλο και πιο πολλά ΜΜΕ αναφέρονται στο δράμα που βιώνουν οι πολίτες της. Ειδικά μετά το διπλό, αποτρόπαιο έγκλημα σε κατάστημα της ΙΚΕΑ, με τους βιασμούς γυναικών από μουσουλμάνους να έχουν εξελιχθεί σε επιδημία, μαζί με την τρομοκρατία και με τα υπόλοιπα ανατριχιαστικά εγκλήματα. 

Η χώρα που οι κάτοικοί της απαγορεύεται να αναφερθούν σε τέτοια προβλήματα, μήπως χαρακτηριστούν ρατσιστές ή επειδή κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στο δημόσιο, αποφάσισε τελικά να κλείσει ερμητικά τα σύνορα της, να απομονωθεί. Οι αιτίες; Πολλοί μουσουλμάνοι. Πολύ τρομοκρατία. Συμμοριτοπόλεμοι στους δρόμους. Εμπρησμοί. Υπερβολικές αναταραχές. Ελάχιστη αφομοίωση των ξένων!

Ολόκληρη η Σκανδιναβία οχυρώνεται, επειδή οι χώρες της έχουν τρομοκρατηθεί από τα γεγονότα στη Σουηδία. Βλέπουν πανικοβλημένες πως οι κάποτε ειρηνικές, πολιτισμένες, ήσυχες πόλεις της, έχουν μετατραπεί σε εμπόλεμες ζώνες, με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν σχολείο μόνο με συνοδεία αστυνομικών! Εν τούτοις, φαινόταν από πολύ καιρό τι θα συνέβαινε, ενώ είχαν γραφτεί αρκετά βιβλία για το θέμα.
Ξεκινώντας από το ότι δεν διδάσκεται στα σχολεία κανένα μάθημα θρησκευτικών, από δεκαετίες πριν, πολλοί Σουηδοί αναζήτησαν μόνοι τους μία πνευματική διάσταση της ζωής τους. Είχε δημιουργηθεί ένα κενό στη σύγχρονη κοινωνία τους, το οποίο δεν μπορούσε να γεμίσει ούτε η επιστήμη, ούτε το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο. Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει το Ισλάμ. 
Πριν από 100 χρόνια δεν υπήρχε κανένας μουσουλμάνος στη Σουηδία. Το 1930 ζούσαν εκεί 15, το 1970 μόλις 1.000, το 1980 αυξήθηκαν στους 30.000, το 1990 στους 120.000, το 2006 στους 400.000, ενώ σήμερα είναι πολύ περισσότεροι. Αντίστροφα, ο αριθμός των «αυτοχθόνων» Σουηδών μειώνεται συνεχώς, με έναν ρυθμό που αν συνεχιστεί (χωρίς τη μετανάστευση), θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι μουσουλμανική η πλειοψηφία των κατοίκων το 2040. 
Από το καλοκαίρι του 2006 πάντως οι μουσουλμάνοι πουλούν μπλουζάκια στους δρόμους, τα οποία γράφουν πως το 2030 θα καταλάβουν τη Σουηδία! 
Επειδή τώρα στα δημόσια σχολεία της χώρας δεν επιτρέπεται να διδάσκουν θρησκευτικά, οι μουσουλμάνοι ίδρυσαν δικά τους ιδιωτικά, ήδη από το 1993 (σήμερα υπάρχουν πάνω από 20). Άρχισαν επίσης να απαιτούν τη σαρία, όπως και όλα τα υπόλοιπα που προβλέπει η θρησκεία τους, έχοντας κατασκευάσει τέσσερα σουνιτικά τζαμιά και 150 χώρους προσευχής. Σήμερα το Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία της Σουηδίας, ενώ πολύ σύντομα θα είναι η πρώτη. 
Από το 1997 η Σουηδία έχει ανακηρυχθεί επίσημα σε μία πολυπολιτισμική χώρα, όπου ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος, ενώ μπορεί να μείνει όπου και όσο θέλει εάν ζητήσει άσυλο. Η εγκληματικότητα όμως καταρρίπτει συνεχώς νέα ρεκόρ, ενώ πολλοί Σουηδοί έχουν μετατραπεί σε μετανάστες μέσα στην ίδια τους τη χώρα, εγκαταλείποντας τις πόλεις που έχουν ήδη καταληφθεί από Μουσουλμάνους. Όπως το Μάλμε, στο οποίο το 50% των νεογέννητων παίρνει το όνομα Μωάμεθ. 
Οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών είναι καθημερινές, οι μάχες μεταξύ συμμοριών που αποτελούνται από νεαρούς μουσουλμάνους κάθε εθνικότητας επίσης, ενώ οι εμπρησμοί αποτελούν σχεδόν φυσιολογικό φαινόμενο. 
Όταν σκοτεινιάζει, δεν τολμάει καμία γυναίκα να κυκλοφορήσει μόνη της στους δρόμους, αφού ο αριθμός των βιασμών έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αρκεί να σημειώσει κανείς πως σε ένα περιθωριοποιημένο προάστιο της Στοκχόλμης το 17% των νεαρών μουσουλμάνων δήλωσαν το 2007 ότι, έχουν βιάσει τουλάχιστον μία φορά, ενώ το 31% ήταν τόσο βίαιο, ώστε η γυναίκα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. 
Υπάρχουν πολλά άλλα που θα μπορούσε να γράψει κανείς για όλα όσα συμβαίνουν στη σιωπηλή σαν τάφο Σουηδία, χωρίς να εξαιρούνται οι υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. Κινδυνεύει όμως να χαρακτηριστεί ρατσιστής ή ρατσίστρια, καθώς επίσης να κατηγορηθεί ως θρησκευτικός εχθρός του Ισλάμ, χωρίς φυσικά να είναι. 
Άλλωστε το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι καθόλου η θρησκεία, αλλά η βιωσιμότητα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών σε μικρές, φιλελεύθερες, ειρηνικές χώρες, οι οποίες σέβονται την ανεξιθρησκία, καθώς επίσης τους πολίτες άλλων κρατών. 
Ένα πρόβλημα που σίγουρα θα αντιμετωπίσει σύντομα η Ελλάδα, το αργότερο όταν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες κλείσουν τα σύνορα τους με συρματοπλέγματα ή με νέα τείχη, όπως κάποτε αυτό του Βερολίνου. 
Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στα δίχτυα βίαιων ακροδεξιών παρατάξεων, με στόχο την προστασία τους, όπως έχει ήδη συμβεί στην Ελβετία, στην Αυστρία, στη Φιλανδία και αλλού. Έτσι η κοινωνία θα βρεθεί στη μέση, κινδυνεύοντας ταυτόχρονα από δύο πλευρές. Το τι θα επακολουθήσει δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά μας. Μία μητέρα όμως δεν επιτρέπεται να κλείνει τα μάτια της μπροστά στην πραγματικότητα, κοροϊδεύοντας τον εαυτό της ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. 
Μπορεί δε η Ελλάδα να είναι τυχερή και να μη δεχτεί τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η Γαλλία, αφού δεν βομβαρδίζει καμία χώρα, ούτε περιθωριοποιεί κανέναν, αλλά σίγουρα δεν θα αποφύγει τις αναταραχές στο εσωτερικό της. Οι άνθρωποι που θα εγκλωβιστούν εδώ, χωρίς δουλειά και χωρίς χρήματα, με τόσο βίαιες, απάνθρωπες εμπειρίες από τις πατρίδες τους που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε, θα μας οδηγήσουν στα άκρα. 
Κατά τη γνώμη μου, αυτό θα είναι το επόμενο πρόβλημα της Ελλάδας, απείρως μεγαλύτερο από την οικονομική κρίση και από όλα τα άλλα μαρτύρια που βιώνουμε. Δυστυχώς, επειδή κάποιοι εγκληματίες αποφάσισαν να μας μετατρέψουν σε πειραματόζωο στα εργαστήρια τους, όπως επίσης τη Σουηδία, αν και με εντελώς διαφορετικό σκοπό.

Η Σερένα Νομικού είναι επιχειρηματίας και μουσικός, με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αρθρογράφος σε πολιτικά, κοινωνικά και ψυχολογικά θέματα.

http://www.analyst.gr/2015/12/01/panikos-sti-souidia/
«ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ»
ΚE.Μ.ΕΘ.Α.
"Center for National Reconstruction Studies"

 

Στις 28 Ιουνίου ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου στην Καστοριά επιτέθηκε σε δύο εφοριακούς που επιχείρησαν να ελέγξουν την επιχείρησή του, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μιλούν για άγριο ξυλοδαρμό.

Οι επιθέσεις σε ελεγκτές έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία 4-5 χρόνια σε διάφορες περιοχές της χώρας, ωστόσο ένα καινούργιο είδος αντίδρασης απέναντι σε εκπροσώπους του κράτους αναδύεται το τελευταίο διάστημα.

Το βράδυ της 18ης Ιουνίου στο πλαίσιο ελέγχου κλιμακίου της Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων σε κατάστημα εστίασης με την επωνυμία «Παραμύθι» στην πλατεία Κανάρη στον Πειραιά, η καταστηματάρχης όχι απλώς αρνήθηκε τον υγειονομικό έλεγχο, αλλά κάλεσε και την αστυνομία, καταγγέλλοντας η ίδια τους ελεγκτές.

Η καταστηματάρχης δήλωσε μέλος του σωματείου «Αντίσταση Τώρα» και στα χέρια της κρατούσε ένα έγγραφο απαιτώντας από τους ελεγκτές να το υπογράψουν.

Ελεγκτές και ελεγχόμενοι κατέληξαν να περάσουν πέντε ώρες στο αστυνομικό τμήμα.

Το έγγραφο ήταν ένα εξώδικο μερικών σελίδων στο οποίο μεταξύ άλλων αναγραφόταν: «Δεν αποδέχομαι κανέναν έλεγχο από ένα μη νομικό πρόσωπο που δεν δίνει λογαριασμό τι κάνει τα χρήματά μου και των υπόλοιπων Ελλήνων Πολιτών».

Στο εξώδικο, εκτός από ένα πολιτικό μανιφέστο για τις ευθύνες των κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου για το δημόσιο χρέος, το σωματείο ξεκαθαρίζει πως δεν αποδέχεται την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η οποία «στερείται νομικής προσωπικότητας και ο σκοπός της είναι η “νόμιμη” αρπαγή της κρατικής περιουσίας. Δεν δύναται να έχει ουδεμία οικονομική διαχείριση, ούτε να εισπράττει ούτε να πληρώνει».

Ματαιώθηκε ο έλεγχος

Με το συγκεκριμένο εξώδικο, οι ελεγχόμενοι απαιτούν από τους ελεγκτές να μην πραγματοποιούν κανέναν έλεγχο στις επιχειρήσεις τους διότι «αν το κάνετε γίνεστε συνεργοί απατεώνων».

Στη συνέχεια οι ίδιοι στρέφονται απειλητικά εναντίον των κρατικών λειτουργών, λέγοντας: «Αν δεν πράξετε άμεσα τα οφειλόμενα, αυτό είναι παραβίαση του Συντάγματος, του Ποινικού (άρθρα 306 και 232) και του Αστικού κώδικα και δι’ αυτόν τον λόγον θα στραφούμε άμεσα και προσωπικά εναντίον σας».

Φυσικά οι ελεγκτές της περιφέρειας δεν υπέγραψαν το παραπάνω έγγραφο, ο έλεγχος ματαιώθηκε και άπαντες μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Πειραιά, από το οποίο έφυγαν μετά τις τρεις το πρωί.

«Η πιθανότητα επανάληψης παρόμοιων συμβάντων ματαίωσης νόμιμων ελέγχων στο άμεσο μέλλον και η συνακόλουθη παρεμπόδιση του έργου των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά συνιστά βλάβη του δημοσίου συμφέροντος και υπέχει διοικητικές και ποινικές ευθύνες για τον υπαίτιο», γράφει σε επιστολή του προς τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ζητώντας στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν με καλύτερο τρόπο ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Το μότο του σωματείου Αντίσταση Τώρα: «Απλά με αποδείξεις τους σέρνουμε στη δικαιοσύνη».

Τα μέλη του σωματείου γνωρίστηκαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, μέσα από το διαδίκτυο το 2011 για να δουν αν το οικονομικό πρόβλημα που «μας λένε οι διαχειριστές της εξουσίας ήταν αληθινό ή όχι».

Σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι χιλιάδες. Αυτοχαρακτηρίζονται Κίνημα Ακομμάτιστων Πολιτών.

Με αφορμή το Μακεδονικό, την 1η Ιουνίου ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους κάποια συνθήματα.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγραφαν «Μητσοτάκη δήλωσε τι είσαι, Συνέταιρος ξεπουλήματος;». Κι ενώ προτρέπουν τον Βασίλη να γίνει πραγματικά Λεβέντης για τη «Μακεδονία μας», δεν παραλείπουν με κεφαλαία γράμματα να πουν για τη Χρυσή Αυγή σε ύφος δήθεν απειλητικό: «Χρυσή Αυγή. Επόμενη μέρα. Κυβέρνηση ή διάλυση. Σταματάτε τους ξεφωνημένους, γίνεστε κυβέρνηση. Κάνετε την πάπια, είστε προδότες. Εσείς διαλέγετε».

Δεν αναγνωρίζουν τον ΕΝΦΙΑ, γιατί «δεν είχαμε ποτέ οικονομικό πρόβλημα όταν υπογράψαμε το πρώτο Μνημόνιο, όλα τα Μνημόνια είναι άκυρα και το χρέος είναι ψεύτικο».

Αρνούνται να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και την Εφορία. Ισχυρίζονται πως «στην Εφορία δεν πληρώνουμε κανέναν δικό μας φόρο εκτός από τον ΦΠΑ, επειδή ο ΦΠΑ δεν είναι δικός μας φόρος, αλλά χρήματα που πήραμε για να τα δώσουμε».

Νομικές οδηγίες

Δίνουν στον κόσμο να υπογράψει ένα εξώδικο 16 σελίδων που το καταθέτουν στην Εφορία.

«Αρνούμεθα να πληρώσουμε τους φόρους και τα τέλη επειδή, αφ’ ενός ένα μέρος των φόρων αυτών είναι προϊόν απάτης, και τους υπόλοιπους αρνούμεθα να τους πληρώσουμε τώρα, επειδή δεν θα πάνε για μισθούς, συντάξεις, παιδεία, στρατό κλπ. [...] Λογαριασμό για το τι πραγματικά πρέπει να πληρώσουμε θα κάνουμε μετά την απελευθέρωση. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ».

Μέσα από την ιστοσελίδα τους οι ιδιώτες δικηγόροι του σωματείου δίνουν οδηγίες στους πολίτες και για τα τέλη κυκλοφορίας: «Για να μη μας κόψει κλήση η τροχαία καταθέτουμε ένα ευρώ και έτσι ο τροχονόμος δεν μπορεί να μας γράψει, επειδή κλήση κόβει αν δεν έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας».

Προφανώς τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, ωστόσο αρκετοί πολίτες το τελευταίο διάστημα έχουν αφελώς πιστέψει αυτούς τους ισχυρισμούς και κινδυνεύουν με πρόστιμα, προσαυξήσεις έως κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Τον τελευταίο καιρό αποκτούν γραφεία σε αρκετές περιοχές (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα, Βόλος, Δράμα), εκτός από τα κεντρικά γραφεία τους στην Αθήνα (Συγγρού).

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι έχουν παραρτήματα σε 59 περιοχές της χώρας. Προπαγανδίζουν πως έχουν προβεί σε 189 ενέργειες κατά των «διαχειριστών της εξουσίας» και ότι έχουν κερδίσει 152 δίκες.

Πριν από δύο χρόνια, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας, Θωμάς Γεωργίου, έκανε λόγο για «ύποπτο κερδοσκοπικό σκοπό της οργάνωσης αυτής που κρύβεται πίσω από προσωπείο σωματείου, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες από μη δικηγόρους, εξαπατώντας δανειολήπτες, τάζοντάς τους την ακύρωση των δανείων τους».

Τηλεοπτικές εμφανίσεις

«Ζούμε την εποχή της εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Εθνους. Σπεκουλαδόροι και κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας», αναγράφεται στην ιστοσελίδα τους.

Σκοπός του σωματείου είναι «να σταματήσουμε την αρπαγή της ιδιωτικής και κρατικής μας περιουσίας και να ξεριζώσουμε το καρκίνωμα που έχουν στήσει οι διαχειριστές της εξουσίας μετά την Επανάσταση του 1821 έως και σήμερα».

Στελέχη του σωματείου έχουν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο facebook ήδη 7.900 άνθρωποι ακολουθούν την οργάνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.antistasitora.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83/

Αντίσταση Τώρα: ΓΡΑΦΕΙΑ:

 

ΑΘΗΝΑ:

ΕΔΡΑ

Λ. Α. Συγγρού 5,

5ος Όροφος

Τ.Κ. 11743

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

210 5696014 – 210 9229525

ΦΑΞ: 210 5696015

6930 362262 WIND

6984 656709 COSMΟΤΕ

6944 393087 VODΑFONE

6986 753208 WHATS UP

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Ν. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 13

2ος Όροφος – Γραφείο 203

Κοντά στην είσοδο του λιμανιού

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

2310 26.13.94

6908.446.130 – 6930 362.262


 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:

 ΜΕΤΕΩΡΩΝ 6

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

2811 117868

6932 471 888


ΚΑΒΑΛΑ:

 ΖΑΛΟΓΓΟΥ 30

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

2510 250152

2510 250754

6936 864019


 ΔΡΑΜΑ:

 ΒΕΡΓΙΝΑΣ 14,  1ος οροφος

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 

25213 03648

6946.070.120


 ΒΟΛΟΣ:

 Νέα Αγχίαλος

Ελληνικής Αεροπορίας 151

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

24280.69010

6983.517.258

ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τι αληθινά έχει συμβεί στην Ελλάδα σήμερα;

Είναι πλέον πασιφανές ότι οι Έλληνες Πολίτες δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση ολοκληρωτικού αφανισμού τους, από απάτριδες ιδιοτελείς και δοσίλογους. 
 
Το πολιτικό καθεστώς, σε συνεργασία με τους τραπεζίτες (αλλά και με άλλους επίορκους και «πρόθυμους») διέλυσε κυριολεκτικά την Εθνική και Ιδιωτική οικονομία. Επιβάλλει στους Πολίτες συνθήκες διαβίωσης που ισοδυναμούν με γενοκτονία, εξ’ ου και οι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που αυτοκτονούν. 
 
Οι συστημικές τράπεζες με την υπεξαίρεση τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημοσίου χρήματος, με κακουργηματικό δόλο και πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και με τη συνέργεια (τουλάχιστον αν μη τι άλλο, … δια «παραλείψεων») του πολιτικού προσωπικού, αφάνισαν την Εθνική οικονομία για να αρπάξουν τη Δημόσια και την Ιδιωτική περιουσία. 
 
Το οικονομικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε από τις αρχές του 2012 στο Πανελλήνιο, με την από 09.02.2012, κατάθεση μήνυσης Ιδρυτικού μέλους του πολιτικού φορέα «Δ.ΕΝ.» και του φορέα Διεκδίκησης Δικαίου και Ανθρωπίνων Αξιών «Ελευθερία» είναι η μεγαλύτερη απάτη (ΠΚ 386) όλων των εποχών. !!! 
 
Η μήνυση βρίσκεται στο μέγα «χωνευτήριο» της Βουλής (Αρ. Πρωτ. Οικ. 81027/ 14-10-2014) καταχωνιασμένη, διότι Δ.ΕΝ υπάρχει ακόμη η συλλογικότητα που θα έφερνε προ των ευθυνών τους 300 ανάξιους εκπροσώπους του Λαού στο Κοινοβούλιο. 
 
Η δικογραφία που οι 300 της Βουλής συγκαλύπτουν και προκλητικά αγνοούν, βασίζεται αποκλειστικά σε δημόσια επίσημα έγγραφα και ως εκ τούτου αδιαμφισβήτητα, οπότε είναι βέβαιο ότι όταν οι Πολίτες το αποφασίσουν, οι υπεύθυνοι του αφανισμού της οικονομίας θα δικαστούν, αφού τα Εθνικά εγκλήματα, οι γενοκτονίες και η εσχάτη προδοσία, είναι αδικήματα που ΔΕΝ παραγράφονται … !!!
 
Το διαβάσαμε από το: Αυτή η έρευνα, δεν πρέπει να λείψει από κανέναν δανειολήπτη, από καμιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ (βίντεο) ΔΕΙΤΕ ποιος υπογράφει τα ΦΕΚ ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σημερινός υπουργός προστασίας του πολίτη,δλδ αυτός που δεν προστάτευσε τους πολίτες με τις υπογραφές του και δεν είχε προλάβει να διαβάσει τα μνημόνια που υπέγραφε !