logo

fb youtube rss

Σύνδεση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας: www.greatlie.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.

Bέπε Ο Αιμομίκτης Λώτ... και η θεόπνευστη Βίβλος!

Ο θυγατρόγαμος Λώτ άφησε έγκυες και τις δυο κόρες του!  Του Μ. Καλόπουλου


Lot_and_his_Daughters
                                                                                                
Ο ΛΩΤ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ!
Ο θυγατρόγαμος Λώτ άφησε έγκυες και τις δυο κόρες του! 
Του Μ. Καλόπουλου

Ο Ιουδαι-χριστιανισμός, προσπαθεί να περάσει στον ελληνικό λαό, μια  φανταστική θρησκεία  που καμιά σχέση δεν έχει με την ηθική που κηρύττουν στα βιβλία τους!

Μιλάνε για ήθος και δηλώνουν εχθροί της πορνείας!!
Ας δούμε λοιπόν  μέσα από τα βιβλία τους αν όλα αυτά ευσταθούν

Ο Αβραάμ που τον αποκαλούν φίλο θεού, παντρεύτηκε την... "αδελφή" του Σάρρα και κατόπιν την εξέδιδε στου βασιλιάδες της Αιγύπτου και Χαναάν, (Γένεσις ΙΒ΄13.15 και Γένεσις Κ΄ 2.24) για να παίρνει ανταλλάγματα, χρυσάφι, ασήμι, πρόβατα και δούλους! Το ίδιο κάνει και ο Ισαάκ (Γένεσις ΚΣ΄7, 9)
Βλέπε:
Ένας απαράδεκτος αβραμικός "θεός"

Πάμε στον Λώτ, που ενώ σώθηκε απ' τα δήθεν ανήθικα Σόδομα, κι αυτός ήρθε σε σεξουαλική επαφή  με τις κόρες του και απόκτησε και παιδιά από αυτές!
Βλέπε:
Ο Αιμομίκτης Λώτ... και η θεόπνευστη Βίβλος!

Γιατί λοιπόν τον γιορτάζουμε αυτόν τον θυγατρόγαμο Λωτ: «Αβραάμ και του ανιψιού αυτού Λωτ» στις 9 Οκτωβρίου; Βλέπε: «Βίοι Αγίων» ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  

 Άλλη παράξενη περίπτωση που παραμένει ανερμήνευτη είναι η σφοδρή αγάπη μεταξύ Δαβίδ και Ιωνάθαν. "Ο Ιωνάθαν ηρείτο (επιθυμούσε) τον Δαβίδ σφόδρα". (Ο΄ Βασιλ. 1 19.1.3) Και ο Δαβίδ έκλεγε γι αυτόν λέγοντας: "Ιωνάθαν, προσφιλέστατος εστάθης εις εμέ, η προς εμέ αγάπη σου ήτο εξαίσιος. Υπερέβαινε την αγάπην των γυναικών". Β Σαμουήλ 1.26

Όλη η παλαιά διαθήκη είναι γεμάτη από παρόμοια γεγονότα!
 
Να αναφερουμε και τις αποδεκτες απ' τον θεο αυτον ανθρωποθυσίες:
Βλέπε:  
Ιεφθάε - Καραμπινάτη ανθρωποθυσία στην Βίβλο!

Μήπος τις βρεφοκτονίες, που πρόσταξε ο πατήρ του Ιησού Γιαχβέ...
και φυσικά μαζί του και ο Ιησούς ως ισότιμο μέλος της αγίας τριάδος;
«θανάτωσον άνδρα και γυναίκα και παιδίον θηλάζον»! Α΄ Σαμουήλ 15.3 «θανατώστε νήπια και θηλάζοντα» (Ο΄) Β΄ Βασιλειών 15.3
«θανατώσατε εκ των παιδίων πάντα τα αρσενικά»! Αριθμοί 31.15-17
«Βαβυλώνα, η μέλλουσα να ερημωθής… Μακάριος όστις πιάση και ρίψη τα νήπιά σου επί την πέτραν»! Ψαλμ.137.9.

Περισσότερα βλέπε:
ΟΟΛΑ ΚΑΙ ΟΟΛΙΒΑ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΟΡΝΟ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!

Και η καινή διαθήκη έχει τα σκοτεινά της σημεία.
Και πρωτ' απ' όλα γιατί ο Γιαχβέ κατέστησε έγκυο, έστω με το "πνεύμα" του μια δωδεκάχρονη μικρούλα: Βλέπε :
Τα παράξενα της "παρθενο"-σύλληψης του Ιησού!
Βλέπε επίσης:Παρθενοσύλληψη ή πορνεία; Ένας άλυτος θεολογικός γρίφος στα ευαγγέλια!

Γιατί και ο γιο του Γιαχβέ ο Γιάχσους, προτρέπει τους ανθρώπους του να "ευνουχιστούν" για την βασιλεία του; "Διότι είναι ευνούχοι, οίτινες εκ κοιλίας μητρός εγεννήθησαν ούτω, και είναι ευνούχοι, οίτινες ευνουχίσθησαν υπό των ανθρώπων, και είναι ευνούχοι, οίτινες ευνούχισαν εαυτούς διά την βασιλείαν των ουρανών. Όστις δύναται να δεχθή τούτο, ας το δεχθή". Ματθ.19.12

Ακόμα  εντύπωση  προκαλεί ο μισογυνισμός του Σαούλ, που προτρέπει τους άνδρες να μην έχουν ερωτική επαφή με γυναίκα: "καλόν είναι εις τον άνθρωπον να μη εγγίση εις γυναίκα· διά τας πορνείας όμως, (;!) ας έχη έκαστος την εαυτού γυναίκα, και εκάστη ας έχη τον εαυτής άνδρα". Α΄ Κορινθ. 7.1.

Ο ίδιος ο Ιησούς, στην αποκάλυψη λέει τα εξής απαράδεκτα: "Ούτοι (οι 144.000 άγιοι) είναι οι μη μολυνθέντες με γυναίκας" Αποκάλ. 14.4
Τι είναι η γυναίκα, μολυσματικός ιός, ακαθαρσία, ή πετρελαιοκηλίδα για να μολυνθούν; Δεν είναι πλάσματα του θεού αυτές;

Γιατί δεν δίδεται καμία εξήγηση για τον γυμνό νεανίσκο κατά την σύλληψη του Ιησού!!

Και φτάνουμε φυσικά στις μέρες μας, που όλος τόπος  έχει  αηδιάσει από τα σεξουαλικά σκάνδαλα των χριστιανών ρασοφόρων!!

Μετά από όλα αυτά τα λίγα που παράθεσα μέσα από το πλήθος σκανδάλων που υπάρχουν στα χριστιανικά βιβλία, αναρωτιέται κανείς, είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να πουλάνε ηθικότητα με τόσο θράσος;!

Ο ιουδαιο-χριστιανισμός δεν φτάνει που είναι απαράδεκτος σε θέματα ηθικής… από πάνω παραγγέλλει με θειο στόμφο, μια ηθική που δεν ανταποκρίνεται καν στην φυσική μας κατασκευή.
Δεν είναι η ανθρωπινή φύση σεβαστή;

Βεβαίως παραγγέλνοντας έναν ατελεύτητο πόλεμο με τις φυσικές μας ανάγκες, κρατά τα θύματα του απολύτως απασχολημένα, και κυρίως υπόλογα και εξαρτώμενα απ' τους κερδοφόρους μηχανισμούς συγχώρεσης και άφεσης αμαρτιών. Έτσι και οι αντιπρόσωποι του "θεού" έχουν λόγο ύπαρξης, και ένα κερδοφόρο επάγγελμα, και εμείς τα πρόβατα δεν πρόκειται να βγούμε απ' τον λαβύρινθο της καθυπόταξης των φυσικών μας σωματικών λειτουργιών και της συγχωρητικής τους στάνης!

Μ. Καλόπουλος


KALOPOULOS_TA_BIBLIA2
Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310/770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χεριά εκείνων που λατρευτήκαν σαν άνθρωποι του θεού!

Γνώμη αναγνώστου: «Μια απολαυστική ξενάγηση στα στημένα "θαύματα" των μεγάλων προφητών της Βίβλου, που  θα σας ενθουσιάσει με την απομυθοποιητική της σαφήνεια. Μια πρωτότυπη μελέτη που θα αποτελέσει σταθμό στις αναζητήσεις σας». A.M.