«Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα... Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία»!

KALOPOULOS_MIXALHS1

Έρευνα

aloe-banner
Email this page to a friend
module by Spiral
Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1346
mod_vvisit_counterΕβδομαδιαία10142
mod_vvisit_counterΜηνιαία7143
mod_vvisit_counterΣυνολικά1190432

Τα αμαρτωλά ράσα (video) !!!



active member μεγάλα μαύρα ράσα



Σχόλια (2)Add Comment
...
γραμμένο από Ιων, Απρίλιος 21, 2011
Τα κόκκινα φανάρια μάλλον θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του άρθρου!
Αντε βρε ... που σας κουβαλάμε στην πλάτη μας 2.000 χρόνια τώρα, η δευτέρα παρουσία μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάν πως θα είναι!
Η Δευτέρα Παρουσία του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα σημάνη το τέλος του αίσχους σας, του ψεύδους σας, της υποκρισίας σας, του πρωτογονισμού του προπάτορά σας, της εβραϊκής αιρέσεώς σας! Την επιστροφή του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ απο την χώρα των Υπερβορείων στον τόπο του, στον ναό του! Το Ερεβος και ο Τάρταρος περιμένουν την χυδαιότητά σας, την ποταπότητά σας, την φθήνεια σας!
...
γραμμένο από ΘΕΜΗΣ, Ιανουάριος 29, 2012
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΙ.

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

security code
Πληκτρολόγησε τους εμφανιζόμενους χαρακτήρες


busy

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 23:05)