logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Ο ΘΕΟΣ ΡΑΜ ΚΑΙ Ο ΑΒ-ΡΑΜ - Οι γυναίκες της Ινδίας διεκδικούν το δικαίωμά τους στη διασκέδαση με όπλο ροζ εσώρουχα! 
Σημείωση Καλόπουλου: Συγκρατήστε αυτό το όνομα του ινδικού θεού ΡΑΜ! Το όνομα του ΑΒ-ΡΑΜ κατοπινού Αβραάμ… μεταφράζεται: "πατέρας μου ο θεός Ράμ", κάτι που πιθανότατα σημαίνει, ότι ο Αβραάμ και η φάρα του, εισέβαλαν στην Χαλδαία απ' τις Ινδίες! Έτσι ενδεχομένως δεν θα ήταν καθόλου άστοχο αν τον θαυματο-φακιρισμό ή καλύτερα τον δηλητηριο-θαυματουργικό τρόπο ζωής που εισάγει στην Μεσόγειο ο ΑΒ-ΡΑΜ (ο κατοπινός Αβραάμ) τον ονομάσουμε Ινδο-Χαλδαϊσμό!

Ο ΘΕΟΣ ΡΑΜ ΚΑΙ Ο ΑΒ-ΡΑΜ - Οι γυναίκες της Ινδίας διεκδικούν το δικαίωμά τους στη διασκέδαση με όπλο ροζ εσώρουχα! Κάνουν επανάσταση με όπλο ροζ εσώρουχα!

Οι γυναίκες της Ινδίας διεκδικούν το δικαίωμά τους στη διασκέδαση
www.tear.gr/nea.php?subaction=showfull&id=1238137849&archive=&start_from=&ucat=2&category= ΤΗΕ ΤΙΜΕS , Του Βarney Τhomson
TA NEA

Εκστρατεία στο Facebook ξεκίνησαν οι νεαρές γυναίκες της Μπανγκαλόρ «που βγαίνουν και διασκεδάζουν». Αποφάσισαν να στείλουν ροζ εσώρουχα σε εξτρεμιστική ινδουιστική οργάνωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις που δέχονται από μέλη της.

Στην Μπανγκαλόρ της Νότιας Ινδίας απαγορεύεται η ζωντανή μουσική στα μπαρ και τα κλαμπ, αλλά ο ιδιοκτήτης του «Οpus» ξεπερνά την απαγόρευση διοργανώνοντας βραδιές καραόκε. Όλες οι γυναίκες που βρίσκονται εδώ έχουν ένα κοινό: έχουν στείλει τα ροζ εσώρουχά τους, διαμαρτυρόμενες στον αρχηγό της εξτρεμιστικής ινδουιστικής οργάνωσης Σρι Ραμ Σένα (Στρατός του Θεού Ραμ) η οποία θέλει να εξοβελίσει την παρακμιακή δυτική συμπεριφορά που υιοθετείται από τους νέους της χώρας.

Σημείωση Καλόπουλου: Συγκρατήστε αυτό το όνομα του ινδικού θεού ΡΑΜ! Το όνομα του ΑΒ-ΡΑΜ κατοπινού Αβραάμ… μεταφράζεται: "πατέρας μου ο θεός Ράμ", κάτι που πιθανότατα σημαίνει, ότι ο Αβραάμ και η φάρα του, εισέβαλαν στην Χαλδαία απ' τις Ινδίες! Έτσι ενδεχομένως δεν θα ήταν καθόλου άστοχο αν τον θαυματο-φακιρισμό ή καλύτερα τον δηλητηριο-χρηστικό θαυματουργικό τρόπο ζωής που εισάγει στην Μεσόγειο ο ΑΒ-ΡΑΜ (ο κατοπινός Αβραάμ) τον ονομάσουμε Ινδο-Χαλδαϊσμό!

Στις 24 Ιανουαρίου, περίπου 40 μέλη της οργάνωσης μπήκαν σε ένα μπαρ μιας κοντινής πόλης και έδειραν όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, τις κυνήγησαν στους δρόμους, τους τραβούσαν τα μαλλιά και τις έσερναν στο χώμα, φωνάζοντας «είμαστε οι προστάτες της ινδικής κουλτούρας». Η επίθεση, ένα βίντεο της οποίας προβλήθηκε επανειλημμένα σε όλα τα μεγάλα ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα, προκάλεσε αποστροφή στη μεσαία τάξη της χώρας και οδήγησε έναν υπουργό να μιλήσει για την «ταλιμπανοποίηση» της Ινδίας. Οι εξτρεμιστές απτόητοι έδωσαν το επόμενο ραντεβού για να «συνετίσουν» τους νέους, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο Facebook
Μια εβδομάδα πριν από τις 14 Φεβρουαρίου, η 29χρονη δημοσιογράφος Νίσα Σούζαν, έξαλλη από την επίθεση που είχαν δεχθεί στον δρόμο δύο φίλες της, αποφάσισε να φτιάξει μια ομάδα διαμαρτυρίας στο Facebook: την «Ένωση Άνετων, Προοδευτικών Γυναικών που πηγαίνουν σε Μπαρ». Το επόμενο πρωί είχε ήδη 500 μέλη και σε λίγες ημέρες έφτασαν τις μερικές χιλιάδες. Το γκρουπ, που σήμερα έχει 55.000 υποστηρικτές, ενθάρρυνε τις Ινδές να αψηφήσουν τις απειλές των εξτρεμιστών και να βγουν για ποτό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ μέλη ομάδων πολεμικών τεχνών υποσχέθηκαν να κάνουν περιπολίες ώστε να αποτρέψουν τους ινδουιστές να επιτεθούν. Η 14η Φεβρουαρίου πέρασε χωρίς επεισόδιο, όμως οι επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες που κυκλοφορούσαν μόνες τους συνεχίστηκαν.

Ύστερα, το γκρουπ σκέφτηκε μια κίνηση που θα τραβούσε την προσοχή του κόσμου: την εκστρατεία των ροζ τσάντι. Η ιδέα ήταν απλή: κάθε κοπέλα να στείλει ένα ροζ εσώρουχο στην εξτρεμιστική ινδουιστική οργάνωση. Πολλές Ινδές δεν αισθάνονται άνετα στην ιδέα να στείλουν το εσώρουχό τους σε έναν άγνωστο, γι΄ αυτό και η ιδέα της αντίδρασης στους εξτρεμιστές απλώθηκε γρήγορα και με άλλους τρόπους. Συγκεντρώσεις, πορείες και ομιλίες γυναικών γίνονται συνεχώς τον τελευταίο μήνα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Νότιας Ινδίας.
...........................
www.archive.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=147

Ο ΘΕΟΣ ΡΑΜ ΚΑΙ Ο ΑΒ-ΡΑΜ

Στη βόρεια Ινδία, για παράδειγμα αρχαιολόγοι άρχισαν να σκάβουν στα ερείπια ενός μουσουλμανικού τεμένους του 16ου αιώνα, για να δουν αν υπήρχε στα θεμέλια του προγενέστερος ινδουϊστικός ναός. Η ανακάλυψή τους είναι πιθανό να επιλύσει μια διαφωνία μεταξύ Ινδουϊστών και Μουσουλμάνων που άρχισε πριν από 500 χρόνια. Οι Ινδουϊστές ισχυρίζονται ότι το μουσουλμανικό τέμενος χτίστηκε από Μουσουλμάνους αφού κατέστρεψαν έναν ναό αφιερωμένο στον θεό Ραμ. Το 1992, ένα πλήθος Ινδουϊστών κατέστρεψε το μουσουλμανικό τέμενος, ξεκινώντας ένα θρησκευτικό πόλεμο στον οποίο πέθαναν 3.000 άνθρωποι. Εάν βρεθούν αποδείξεις για την ύπαρξη του. Οι Ινδουϊστές θα αισθανθούν δικαιωμένοι για την καταστροφή του μουσουλμανικού τεμένους και θα θελήσουν να επανοικοδομήσουν το ναό, ξεκινώντας έναν άλλο πόλεμο.
.........................
Πιστοί ινδουιστές σε πολλά μέρη του κόσμου είδαν με τα μάτια τους ένα θαύμα – αγάλματα ινδουιστικών θεοτήτων να πίνουν το γάλα που τους προσφέρεται.

Πήγα τότε στο ναό Σρι Ραμ Μαντίρ στο Southall … Έβαλα μια κουταλιά γάλα κάτω από την προβοσκίδα και σε δευτερόλεπτα το κουτάλι είχε αδειάσει … Αλλοι που είχαν δει το θαύμα ήταν γεμάτοι συγκίνηση. "Ο θεός μας μάς ήρθε τελικά", είπε ένας.
..........................
Στον Ινδουισμό ο Φοίνικας ονομάζεται ‘Γκαρούντα’ και είναι το ιερό ζώο μιας από τις ενσαρκώσεις του Θεού Βισνού (ένας από τους σπουδαιότερους Θεούς που απαρτίζουν από την ισχυρή Θεϊκή Τριάδα), του δοξασμένου Ράμα (αλλιώς και Ραμ) Θεού του Ήλιου.
......................
Βισνού (ένας από τους τρεις μεγάλους θεούς της συγκεκριμένης θρησκείας και ο συντηρητής των πάντων), τον δοξασμένο Ράμα (Ραμ) που είναι ο θεός του Ήλιου. Εκεί ονομάζεται Garunda.
.......................
7η ενσάρκωση (του Βισνου) ο Ραμαγιάνα (ή Ράμα ή Ραμ), που σκότωσε τον απαγωγέα της Θεάς Σίτα, τον βασιλιά Ραβάνα.
Η "Ραμαγιάνα" υμνεί την ενσάρκωση του Θεού Βισνού σε Ράμα ή ΡΑΜ
Η Ραμαγιάνα είναι ένα ξακουστό ινδικό έπος, αρκετά μικρότερο από τη Μαχαμπάρατα. Απαριθμεί γύρω στους 48.000 στίχους... Αφηγείται τις περιπέτειες του Ράμα, που σπεύδει για να απελευθερώσει την σύζυγό του Σίτα, την οποία είχε κλέψει ο Ραβάνα, ο βασιλιάς-δαίμονας του νησιού Λάνκα, προσωποποίηση του κακού. Η ευτυχία του ζευγαριού όμως δεν διαρκεί πολύ, γιατί ο Ράμα κατηγορεί ξανά τη Σίτα για απιστία, οπότε αυτή τον εγκαταλείπει.

Μήπως εδώ έχουμε το μοντέλο της συμπεριφοράς Σάρρα – Αβραάμ και Φαραώ;