logo

fb youtube rss

Σύνδεση

 

THILAZONTA

Απάντηση του Μ. Καλόπουλου στον Κύριο Χριστοδουλίδη.

Στην ερώτηση μου: αν δικαιούται οποιοσδήποτε θεός να διατάξει σε ανθρώπους την σφαγή νηπίων και θηλαζόντων (Α΄ Σαμουήλ 15.3), ο γιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης μου απαντά: «Το συγκεκριμένο περιστατικό με τους Αμαληκίτες, δεν βλέπω να διαφέρει (απ’ το περιστατικό) με την απόφαση του αγίου Θεού να πνίξει τον κόσμο με τον Κατακλυσμό ή όπως το άλλο με τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Και τότε, ασφαλώς, (υπήρχαν) νήπια, θηλάζοντα ή ακόμη και κυοφορούμενα έμβρυα, όπως και τα ζώα, είχαν την ίδια τύχη με ό,τι έγινε στον Αμαλήκ και τους κατοίκους της χώρας του. Ποιος, λοιπόν, ο λόγος αυτά να τα ξεχνάς και να εστιάζεις στα αναφερόμενα Κεφάλαια της Π. Διαθήκης.».

Απάντηση Καλόπουλου:
Κύριε Χριστοδουλίδη, εξισώνετε μια φυσική καταστροφή όπως ο μυθολογικός κατακλυσμός, με μια ξεκάθαρη εντολή σφαγής νηπίων… και μάλιστα από θεό!
Πραγματικά δεν αντιλαμβάνεστε την διάφορα; Ζείτε πραγματικά τόσο βυθισμένος στον Ιουδαιο-γιαχβικό κόσμο της πίστης σας… που καταφέρνετε να παραμερίσετε ακόμα και τις σπουδές σας; Βέβαια δεν είναι καθόλου ανάγκη να είναι κανείς σπουδαγμένος για να καταλάβει το αυτονόητο κύριε Χριστοδουλίδη: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ή ΠΝΙΓΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ! Και πιστέψτε με… δεν χρειάζεται καθόλου να επιχειρηματολογήσω περί αυτού!
Δυστυχώς η χαλδαιο-γιαχβική παιδεία σας, και το αποχαυνωτικό όραμα του επερχόμενου ιουδαιο-χριστιανικού παράδεισου, σας έχει τόσο πολύ τυφλώσει, ώστε αυτό που και για τον τελευταίο αμόρφωτο άνθρωπο, στην τελείται άκρη του πλανήτη είναι αυτονόητα κατανοητό, εσείς είστε πρόθυμοι να τo παραβλέψετε βάναυσα! Κύριε Χριστοδουλίδη ξυπνήστε από τον γιαχβικό σας λήθαργο: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ή ΠΝΙΓΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ (ή φαντάζεστε πως έχει γίνει) ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ!

Τα παιδάκια δεν είναι «σάρκες» όπως τα αποκαλείτε. Τα παιδιά ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε, πάναγνες, τρυφερές ψυχούλες που περιμένουν απο μας να τα διαμορφώσουμε. Δεν είναι φορείς μολυσματικής ασθένειας, ούτε κατσαρίδες για να τα ψεκάσεις θάνατο, μόλις ο θεός της φαντασίας σου το διατάξει επειδή το ιερατείο που έχει επινοήσει τον τρισάθλιο αυτόν θεό έχει πάθει δολοφονικό αμόκ!

Ο λόγος λοιπόν που αναφέρομαι στα συγκεκριμένα κατάπτυστα βιβλικά εδάφια, περιέργως είστε "εσείς" κύριε Χριστοδουλίδη… και η ψυχική διαστροφή που δυστυχώς έχετε υποστεί, παρακολουθώντας με τυφλή πίστη τον βιβλικό θεό σας, ώστε να φτάσετε στην αξιοθρήνητη κατάντια, εσείς, ένα μορφωμένος χειρούργος, να βλέπετε εντελώς μα εντελώς φυσιολογικό την καταδίκη σε σφαγή ή πνιγμό ανηλίκων… επειδή κάποιος κακόψυχος και φανταστικός θεός αποφάσισε πως ο κόσμος γύρω τους είναι ανάξιος σωτηρίας!
Μ. Καλόπουλος

 NIPIA

Ο Κύριος Georges Ioannis Aggelos στην ερώτηση μου αν δικαιούται οποιοσδήποτε θεός να διατάξει τους ανθρώπους του να σφάξουν νήπια και θηλάζοντα μας απαντά: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης έπραξε ότι έπραξε πειθαναγκαζόμενος».

 

Απάντηση Καλόπουλου:
Πειθαναγκαζόμενος από τι αγαπητέ φίλε;
Πειθαναγκαζόμενος από ποιόν;
Ποιος ή τι μπορεί να πειθαναγκάσει έναν θεό να σφάξει εξ ορισμού αθώα μωρά στην κούνια τους;
Αυτός λοιπόν μονό θεός δεν μπορεί να είναι… γιατί δεν το καταλαβαίνετε. Όποιος θεός φτάνει τόσο χαμηλά, πρέπει να δημιουργεί απέχθεια, θλίψη και αισθήματα άμεσης φυγής και εγκατάλειψης και στον τελευταίο πιστό του!
Εσείς λοιπόν τι έχετε πάθει και υπερασπίζεστε έναν τέτοιο φρικτό θεό ακόμα και στο έσχατο αυτό όριο παιδοκτονικού παραλογισμού, χωρίς να καταλαβαίνετε πως θεοί που ξεπερνούν αυτό το χυδαίο όριο… δεν μπορεί να είναι θεοί; Δεν το βλέπετε πως χάριν κάποιου φανταστικού παραδείσου έχετε φτάσει να υπερασπίζεστε το αιμοβόρο αυτό θηρίο, που παριστάνει τον θεό στην Παλαιά Διαθήκη;
Πραγματικά δεν μπορείτε να δείτε, πως οι θέσεις αυτές, ξεπερνούν ακόμα και τον τελευταίο τζιχαντιστή; Ακόμα κι αυτοί, στην θεολογική του τρέλα, σφάζουν αντίπαλους τους και όχι μωρά! Επιτέλους, μα επιτέλους… τι δεν καταλαβαίνετε;
Μ. Καλόπουλος

 

 Ο Κύριος Georges Ioannis Aggelos στην ερώτηση μου αν δικαιούται οποιοσδήποτε θεός να διατάξει τους ανθρώπους του να σφάξουν νήπια και θηλάζοντα μας απαντά: Είναι πράξεις «ενός Θεού που επέτρεψε τον θάνατο τέκνων μιας περιοχής, προκειμένου ένα ολόκληρο έθνος να επιστρέψει στο Θείο Θέλημα».

Απάντηση Καλόπουλου:

Ε… λοιπόν τέτοιον θεό, με τέτοιες τρισάθλιες πρακτικές επικράτησης για το αγαπημένο του έθνος (οποίο κι αν είναι αυτό) δεν τον θέλουμε για έναν και μοόνο λόγο... είναι ελεεινός παιδοκτόνος και συνεπώς δεν είναι θεός αλλά εφεύρημα διεστραμένου ιερατείου και βάρβαρος μηχανισμός εθνικής επικράτησης!

 Συζήτησης συνέχεια…

 

Kαλόπουλος: Αντεγκλήσεις αυτού του είδους (προσωπικές) πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Είχαμε ένα συγκεκριμένο ερώτημα, στο οποίο μας απαντήσατε, και δυστυχώς επιβεβαιώσατε, πως είναι αδύνατον, ακόμα και με τα χριστιανικά σας φαντασιοκοπήματα, να περάσετε πάνω από την ολοφάνερη βαρβαρότητα της βιβλικής παιδοκτονίας.

Παρακάτω μου γράφετε πως: «η Παλαιά Διαθήκη είναι εποχή της μαθητείας, και η τιμωρία δεν θέλει να τιμωρήσει μαζοχιστικά, αλλά να παιδεύσει».

Μα αγαπητέ μου το «μαζοχιστικά» είναι παιδικό παιχνίδι μπροστά στο… παιδοκτονικά! Σφαγή νηπίων για εκπαίδευση (!!!) αυτό είναι πραγματικά ανήκουστο!

Επίσης μου γράφετε: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι τελείως διαφορετικός από τον Θεό της Κοινής».

Ποιον κοροϊδεύετε αγαπητέ μου; Δεν είναι ο ίδιος ο Ιησούς (ο θεός της Καινής Διαθήκης που είπε: «Πριν ο Αβραάμ γεννηθεί εγώ υπήρχα»; Ιωάνν. 3.13. Όχι μονό παραπέμπει στον τρισάθλιο Αβραάμ αλλά επιβεβαιώνει πως Γιαχβέ και Υιός ήταν η ίδια και ενιαία οντότητα.