logo

fb youtube rss

Σύνδεση

FOTO_KALOPOULOS_1BATOS_.GL1KERIA                                              

Ο συγγραφέας και ερευνητής Μιχάλης Καλόπουλος, γεννήθηκε το 1949 στη Θεσσαλονίκη. Έζησε για χρόνια στο εξωτερικό όπου σπούδασε σε θετική κατεύθυνση και εργάστηκε ως υπεύθυνος σε μεγάλη εταιρεία σε θέση αναλυτή με αντικείμενο την ανεύρεση λογικών σφαλμάτων σε μεγάλους όγκους δεδομένων. Από το 1983 ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε συγγραφικά με το πρόβλημα της νοημοσύνης και της ανθρώπινης συμπεριφοράς απέναντι στην οργανωμένη θρησκεία. Μελέτησε για 17 έτη τα βιβλικά κείμενα, Μυθολογία, Ιστορία και Αρχαιολογία. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιστορικών, καθώς και της American Historical Association της Washincton DC. Είναι δε ιδρυτής, πρόεδρος και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Σκεπτικιστών Ελλάδος.

Με εξαιρετική συχνότητα και επί σειρά ετών, υπερασπίστηκε τις θεολογικές του αμφισβητήσεις, σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος αλλά και Κύπρου, αφήνοντάς μας εκατοντάδες Video, και ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων απομυθοποιώντας έμπρακτα το "Άγιο" φως της Ιερουσαλήμ, αναγκάζοντας το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως να παραδεχθεί την απάτη! Βλέπε: https://www.youtube.com/watch?v=zM4nskLPVBk

Τα βιβλία που έχει συγγράψει και κυκλοφορούν είναι:

1) Το Μεγάλο Ψέμα (Α' Έκδοση Θεσσαλονίκη 1995)

The Great Lie - Α' Αγγλική Έκδοση Pennsylvania 2003)
2) Ο Ένοπλος Δόλος (Α' Έκδοση Θεσσαλονίκη 1998)
3) Αβραάμ ο Μάγος (Α' Έκδοση Θεσσαλονίκη 2000)
4) Το Θέατρο της Σωτηρίας (Α' Έκδοση Θεσσαλονίκη 2005)
5) Θαύμα η Απάτη το "Αγιο Φώς" της Ιερουσαλήμ (Θεσσαλονίκη 2003),
6) Ο Μάγος που λύγισε το μέλλον.
7) Η ιστορία της Νοημοσύνης. Μήτις - Αθηνά και οδυσσειακό πνεύμα.
Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και το έργο του στο www.greatlie.com

 Συμμετέχει επίσης στο συλλογικό βιβλίο: Αναβίωση της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας (Εκδόσεις Αρχέτυπο Θεσσαλονίκη 2002). Καθώς και στο βιβλίο: Παιδιά του 1983, (Εκδόσεις ΔΙΩΝ Θεσσαλονίκη 2010)
Τα τελευταία είκοσι χρόνια, έγραψε ένα πλήθος άρθρων και ιστορικών δοκιμίων, κοινωνικού, πολιτισμικού και απομυθοποιητικού ενδιαφέροντος, σε σημαντικά περιοδικά, Θεσσαλονίκης, Αθηνών, Γερμανίας, Καναδά και Αυστραλίας.
Είναι δε ακόμα συχνός ομιλητής, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με ιστορικό και κοινωνικό ενδιαφέρον και σε θέματα κριτικής της θρησκείας. Βλέπε: 100 Video Καλόπουλος εδώ: http://www.youtube.com/odyssiakos

Απόφθεγμά του: «Μέγιστο ζητούμενο της Νοημοσύνης η αντιπαλογνωσία… γιατί μόνο έτσι ορίζονται σωστά, αγώνες και προτεραιότητες»! Μ. Καλόπουλος

 

exoFYLA8
 
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!

Για να απαλλαγείτε οριστικά από τα εκβιαστικά θρησκευτικά διλήμματα.
Για να γνωρίσετε τις απαρχές της αντιπαλότητας, που κατατρώει τον πολιτισμό μας.
Για να κατανοήσετε τις απίστευτες μεθοδεύσεις και τα υλικά των βιβλικών θαυματοποιών!
Για να απαντήσετε σε όλες σχεδόν τις θεολογικές σας ενστάσεις και απορίες.

Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!
Επιτέλους… ένα έργο που ξεκλειδώνει μεθοδικά τα μυστήρια ολόκληρης της Βίβλου!
Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310-770100
Μιλήστε με τον ίδιο τον Μ. Καλόπουλο στο 2310-770100