logo

fb youtube rss

Σύνδεση

KALOPOULOS_MIXALHS1

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας: www.greatlie.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.

 

Εισοδισμός: το πλέον αποτελεσματικό στρατήγημα της ιστορίας!

Του Μ. Καλόπουλου

"Εισοδισμός" λέγεται η μέθοδος με την οποία κάποιος ή κάποιοι, με προσχηματικό τρόπο διεισδύουν σε μια εχθρική ή γενικότερα αντίπαλη παράταξη και αλλοιώνουν ή αχρήστευαν εκ των ένδον, το κέντρο αυτό των αποφάσεων ή της αντίπαλης δύναμης.

Ο εισοδιστής για να εξασφαλίσει το δικαίωμα της διείσδυσης πρέπει να είναι ολοκληρωμένος τεχνίτης της παραπλάνησης. Πρέπει να μπορεί να μεταμφιεστεί σε σωτήρα, ευεργέτη, υπάκουο δούλο, ή ακραίο υπερασπιστή των συμφερόντων των αντιπάλων του, μέχρι να εισέλθει, να εδραιωθεί μέσα στο αντίπαλο στρατόπεδο, και ανακαλύπτοντας την αχίλλειο πτέρνα των αντίπαλων του, να δράση πλέον ύπουλα και ανατρεπτικά από θέση ισχύος.

Ο καλός εισοδιστής, αρχικά "σώζει" το μελλοντικό του θύμα. Φαντασθείτε λόγου χάριν, έναν άνθρωπο που με αυτοθυσία σας έσωσε την τελευταία στιγμή, από μια οργανωμένη απαγωγή ή ένοπλη ληστεία. Τι το φυσιολογικότερο, να θέλετε να του το ανταποδώσετε, δείχνοντάς του την ευγνωμοσύνη σας, και χαρίζοντάς του κάποια θέση διπλά σας, ή στην εταιρία σας. Αυτό που όμως δεν γνωρίζεται, είναι ότι τον κίνδυνο απ’ τον όποιο σας έσωσε, τον οργάνωσε ο ίδιος, ή η κρυμμένη πίσω απ’ αυτόν αντίπαλη σας παράταξη, περιμένοντας ακριβώς τα ανταλλάγματα που προαναφέραμε, δηλαδή την είσοδο του "σωτήρα" σας, στο στενό οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.  

Και φυσικά, το ύπουλο αυτό παρασκήνιο, εσείς δεν θα το μάθετε ποτέ… ή αν και όταν το εποπτευθείτε, θα είναι ήδη πολύ αργά! Το κόλπο αυτό του ψευδο-σωτήρα, λέγεται αλλιώς στημένη αντιπαλότητα ή ψευδαντιπαλότητα και έχει άπειρες μορφές και εφαρμογές.

Πολύ συχνά, τα αναπάντεχα δώρα, έχουν μια ισχυρή δόση εισοδισμού. Αντλώ ένα παράδειγμα από σχετικά πρόσφατη ειδησιογραφία, που έλεγε πως μια φαρμακευτική εταιρεία, πρόσφερε δωρεάν δίκες της υπαλλήλους, για να καλύψουν τις καυτές ανάγκες αρχειοθέτησης των δημόσιων νοσοκομείων. Αποτέλεσμα; Σύντομα τα νοσοκόμα αυτά, βρεθήκαν να έχουν αποκλειστηκό προμηθευτή φαρμάκων, την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία! Μάλιστα αποτελεί πάγια τακτική των φαρμακευτικών εταιρειών, να καλύπτουν τα έξοδα πολυδάπανων ιατρικών συνεδρίων, όπου τα αναρίθμητα πλούσια δώρα τους, ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της αποκλειστικής συνεργασίας και εξάρτησης των γιατρών, απ’ τον "ευγενικό" δωρητή.

Όπως καλά καταλαβαίνουμε, ο εισοδισμός είναι ένα άρτιο, λειτουργικό και αποτελεσματικό "οπλικό σύστημα", ή στρατήγημα, στούς πάσης φύσεως πολέμους συμφερόντων.  

Όμως για να γνωρίσουμε καλύτερα το πνεύμα του εισοδισμού, πρέπει να γνωρίσουμε την αποδοτικότερη ιστορική του διαδρομή, επισκεπτόμενοι αρχικά τον καλύτερο του είδους (αν όχι τον ιδρυτή του) που δεν είναι άλλος από τον Αβραάμ.

Ο Αβραάμ φαίνεται να είναι απ’ τους πρώτους που γραφούν ιστορία πλουτισμού, με το κόλπο του εισοδισμού και το προσωπείο του ψευδοσωτήρα. Για τον σκοπό αυτόν, ο Αβραάμ έχει την δική του "γραμματέα" που την στέλνει σε "δύσκολες" αποστολές, και που δεν είναι άλλη απ’ την γυναίκα του Σάρρα… Για τις ανάγκες του εισοδισμού σε "σπίτια" πλουσίων, η Σάρρα μεταμορφώνεται σε σεξουαλικά ορεξάτη "αδελφή" του που είναι έτοιμη να προσφέρει ηδονή σε πλούσιους άρχοντες. Πράγματι διεισδύει τόσο στο παλάτι του Αιγύπτιου Φαραώ, όσο και στο παλάτι του Φιλισταίου Αβιμέλεχ. Τα αποτελέσματα και στα δυο αυτά παλάτια είναι ολέθρια, ενώ ο Αβραάμ βγαίνει απίστευτα κερδισμένος, θεραπεύοντας "πληγές" που η Σάρρα σκόρπησε μέσα στα παλάτια που την καλοδέχτηκαν.
Λεπτομέρειες επ’ αυτού, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου:
Ο Αβρααμισμός και... Το κόλπο της "αδελφής"

Συνεχιστής του Αβρααμικού εισοδισμού, που αρχικά είχα ονομάσει "αβρααμισμό", είναι ο γιος του Ισαάκ, που επιχειρεί ακριβώς τα ίδια με τον πατερά του αλλά με λιγότερη μαεστρία και επιτυχία.
Bλέπε: Το μεγάλο Ψέμα "Ισαάκ, η δεύτερη γενιά του δόλου"

Το επόμενο κόλπο εισοδισμού το εφαρμόζει ο Ιακώβ με τα παιδιά του. Με το πρόσχημα της χαρές της συμπεθέρευσης, πείθει μια ολόκληρη πόλη, την Συχέμ των Φιλισταίων να περιτμηθεί, κι όταν αυτοί βρέθηκαν λόγω περιτομής στον μεγάλο τους πόνο, οι γιοι του Ιακώβ τους έσφαξαν όλους και καταλήστεψαν την περιουσία τους.

Περισσότερα βλέπε: Συχέμ, ένα απίστευτο πατριαρχικό έγκλημα

Στη συνέχεια, ο Ιωσήφ είναι ένα απ’ τα καλύτερα και περιπλοκότερα παραδείγματα εισοδισμού. Παρά τους διαφορετικούς ισχυρισμού της Βίβλου, εμείς έχουμε την βάσιμη υποψία, πως εσκεμμένα πωλείται ως δούλος στην αυλή του Φαραώ, εξασφαλίζοντας αρχικά ως υπάκουος και πιστός υπηρέτης την εύνοα του πλέον κατάλληλου μεγαλο-αυλάρχη. Λίγο αργότερα, ο Ιωσήφ ανατρέπει την αυλική ειρήνη, καταστρέφοντας την φήμη δυο αυλικών, και προφητεύοντας την μοίρα τους (την οποία άλλωστε αυτός είχε προκαθορίσει) παίρνει την θέση τους. Αποτέλεσμα; Απ’ τη θέση του αρχισιτοποιού, καταστρέφει την σοδιά της Αιγύπτου, και πουλώντας στους ιδίους τους Αιγύπτιους τα αποθηκευμένα σιτηρά τους, γίνεται μέγας και τρανός πρωθυπουργός της Αιγύπτου, ενώ ολόκληρη η Αίγυπτος δεινοπαθεί αφάνταστα μέχρι λιμού και γκετοποίησης!  

Περισσότερα διαβάστε στο άρθρο μου 
Ιωσήφ: Ένας ολέθριος σωτήρας - Το βιβλικό μοντέλο της πείνας επανέρχεται!

Λίγες γενιές αργότερα, ο βιβλικός εισοδισμός, εμφανίζεται στο πρόσωπο του Μωυσή, που κάποιοι τον φύτεψαν από μωρό στην αυλή του Φαραώ. Αποτέλεσμα; η Αίγυπτος υποφέρει από μια σειρά φοβερών καταστροφών, από το χέρι του ανθρώπου, που γνώριζε τα πάντα για την Αίγυπτο και τους άρχοντές της!

Υπόδειγμα δε εισοδισμού, αποτελεί η περίπτωση του βιβλικού Μαρδοχαίου στην Βαβυλώνα. Ο Μαρδοχαίος, ένας απλός Ιουδαίος που παρεπιδημεί στην Βαβυλώνα, και κρυφακούοντας τις συνομιλίες κάποιων φρουρών του βασιλέως, αφού συλλέγει αρκετά στοιχειά γι’ αυτούς, τους  "καρφώνει" ως συνωμότες στον βασιλιά. Ο βασιλιάς φυσικά τους εκτελεί, και ανταμείβει τον Μαρδοχαίο κάνοντάς τον αυλικό του.
Αυτό ήταν φυσικά το πρώτο βήμα του εισοδισμού. Το δεύτερο το εκτελεί με πειθήνιο όργανό του την Εσθήρ, μια κοπελίτσα που προόριζε για γυναίκα του. Η νεαρή Εσθήρ, σύντομα εξασφαλίζει την εύνοια του Βασιλιά, μια και εκπαιδευμένη σεξουαλικά απ’ τον ίδιο τον Μαρδοχαίο, διαθέτει αδιαμφισβήτητη ερωτική υπέροχη έναντι άλλων κοριτσιών που διεκδικούν την αγκαλιά του βασιλιά. Αποτέλεσμα; η αυλή της Βαβυλώνας γίνεται μαλλιά κουβάρια, και ο Μακεδόνας πρωθυπουργός Αμάν, βρίσκεται χειροπόδαρα δεμένος στον συνωμοτικό ιστό Μαρδοχαίου-Εσθηρ, και τελικά εκτελείται. Νέος πρωθυπουργός στη θέση του; ποιος άλλος, ο μάστορας του εισοδισμού Μαρδοχαίος!   

Βλέπε: Ξέρξης, Εσθήρ και... Θερμοπύλες! Η μαγεία στη ραχοκοκαλιά της ιστορίας!

Λίγο αργότερα στην Βαβυλώνα, την σκυτάλη του βιβλικού εισοδισμού, αναλαμβάνουν ο Δανιήλ με τους τρεις φίλοι του, που χρησιμοποιώντας ομολογουμένως θεαματικά στημένα θαύματα, αναρριχώνται στα υψηλότερα αξιώματα της χώρας. Αρχιμάγος ο Δανιήλ και υπουργοί δημοσίων έργων οι τρεις φίλοι του! Αποτέλεσμα; ο Βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ καταντά παράφρον, και για αόριστο χρονικό διάστημα συμπεριφέρεται σαν ζώο, που φυσικά την κατάστασή του επιβλέπει με "συμπόνια" ο ίδιος ο Δανιήλ, που ευθύνεται για την κατάντια του.  

Βλέπε: Η αποκτήνωση ενός Βασιλιά... στα χέρια των προφητών της Βίβλου!!!

Φυσικά η εποποιία του βιβλικού εισοδισμού δικαιώνεται αργότερα, όχι με τους άθλους ενός ανθρώπου, αλλά με την είσοδο ολόκληρης θρησκείας (της Ιουδαιο-χριστιανικής) στους κόλπους του Μεσογειακού Ελληνο-Ρωμαϊκού κόσμου. Αποτέλεσμα; η απόλυτη διαφθορά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, αλλά και ο ολοσχερής αφανισμών των Ελλήνων.

Λίγο μετά την επικράτηση του Ιουδαιο-Χριστιανισμού, ο πανούργος εισοδισμός ξαναχτυπά αλύπητα, αυτή τη φορά τον Αραβικό κόσμο! Με διαδικασίες πανομοιότυπες, οι Ιουδαίοι την Μεδίνας, δρομολογούν ένα ακόμα τιτάνιο δημιούργημά τους, τον σωτηριακό Ιουδαιο-Μωαμεθανισμό! Όποιος μελετήσει τον παράξενο έως αστείο προσηλυτισμό του Μωάμεθ στην Πάλαια Διαθήκη, απ’ την Ιουδαία γυναίκα του, θα καταλάβει πόσο εύκολα έγιναν πλέον τα πράγματα, για τους πολυτάλαντους αρχιμάστορες εισοδιστές της ιστορίας!

Φυσικά η ιστορία του εισοδισμού δεν σταματά εδώ, αλλά σαν πολυπλόκαμο τέρας απλώνει τα αναρίθμητα χέρια του σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της ιστορίας και του κόσμου, που άλλοι είναι ίσως αρμοδιότεροι μου να σας ξεναγήσουν. Το βέβαιο είναι, πως αναρίθμητα κόλπα εισοδισμού ανέτρεψαν τις καλύτερες των πανανθρώπινων προθέσεων, με κατάληξη την βρομερή και τρισάθλια σημερινή πραγματικότητα.    

Σήμερα όπου κι αν κοιτάξεις, βλέπεις τους απεχθείς και βρομερούς απογόνους αυτού του βιβλικού τέρατος! Ο γιγαντισμός των τραπεζών, τα σιδερόφρακτα μονοπώλια, η κίβδηλη οικολογία, οι φυτεμένες κυβερνήσεις, οι απεχθείς θρησκείες, η αλλοτριωμένη επιστήμη, η υπόδουλη παιδεία… συναθροίσεις τεράτων, που όλα μαζί βυζαίνουν με βουλιμιά το γάλα του αβρααμισμού, κοπρίζοντας αναίσθητα πάνω σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα, ενώ ταυτόχρονα μπήγουν ηδονικά και αδιάφορα, τα κοφτερά τους νύχια, στο τρυφερό πέπλο την πάνσεπτης μητέρας Γης.

Σήμερα λοιπόν, δεν τσαλαβουτάμε τυχαία στα δύσοσμα αυτά κατακάθια της ιστορίας, που η ανεξέλεγκτη δράση του βιβλικού εισοδισμού σταδιακά διαμόρφωσε. Είμαστε εμείς που με την αφέλειά μας, δώσαμε αναρίθμητες ευκαιρίες σ’ αυτήν την τερατογένεση που γιγαντωμένη μας κατακηδεμονεύει!  

Από την δική μας λοιπόν οπτική, ο εισοδιασμός, ο μεγαλύτερος ιστορικός εχθρός της ανθρωπότητας, γεννήθηκε στις αγκάλες του ύπουλου ψευδο-σωτήριου, Ιουδαιο-θρησκευτισμού, τον οποίο οι ιστορικοί όχι μόνο δεν τολμούν να καταγελούν, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αδυνατούν παντελώς να αντιληφθούν! 

Η αξιοθρήνητη λοιπόν κατάσταση του δυτικού κόσμου, δεν έχει αφορμή τις πρόσφατες αποτυχίες μας, που με τόσο πάθος αναλύουν οι βαθυστόχαστοι ειδήμονες. Τα πραγματικά της αίτια έρχονται από πολύ μακριά, κι αν το αληθινό ιστορικό της πάθησής μας δεν γίνει κατανοητό, η θεραπεία μας πολύ απλά δεν πρόκειται να έρθει ποτέ!

Ο εισοδισμός λοιπόν, ο αρχαιότερος και ο αποτελεσματικότερος εχθρός του ανθρώπου και όνομα έχει και καταγωγή! Δυστυχώς η ανθρωπότητα εύκολα αντιλαμβάνεται τον εχθροπρόσωπο αντίπαλο, δυσκολεύεται όμως παρά πολύ να αναγνωρίσει τον μεταμφιεσμένο σε φίλο και σωτήρα μοχθηρό εχθρό της. Ψυχή λοιπόν του εισοδισμού, η ψευδο-σωτηριακή του όψη, την οποία καλούμεθα να βάλουμε επιτέλους στον ορίζοντα των προβληματισμών μας.

Μ. Καλόπουλος

............................................................................
Για να απαλλαγείτε οριστικά από τα εκβιαστικά θρησκευτικά διλήμματα.
Για να γνωρίσετε τις απαρχές της αντιπαλότητας, που κατατρώει τον πολιτισμό μας.
Για να κατανοήσετε τις απίστευτες μεθοδεύσεις και τα υλικά των βιβλικών θαυματοποιών!
Για να απαντήσετε σε όλες σχεδόν τις θεολογικές σας ενστάσεις και απορίες.
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!
KALOPOULOS_TA_BIBLIA2
Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310-770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!
Επιτέλους… ένα έργο που ξεκλειδώνει μεθοδικά τα μυστήρια ολόκληρης της Βίβλου!
Μιλήστε με τον ίδιο τον Μ. Καλόπουλο στο 2310-770100