logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηΠρόταση για απαλλαγή απ’ τους πολιτικο-οικονομικούς μας δολοφόνους!

Σκεπτικιστές πολίτες προς κ Χαρδαβέλα:

Στην ενδιαφέρουσα εκπομπή σας (25/5/10) καλέσατε τους πολίτες να καταθέσουν τη γνώμη τους, στο νεοσυσταθέν «κίνημα πολιτών».

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι ο εκτρωματικός νόμος περί ευθύνης υπουργών (Ν. 3126/2003) είναι του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου, που ψηφίστηκε επί υπουργείας (δικαιοσύνης!!!) Φίλιππου Πετσάλνικου το 2003, λίγο πριν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα υπενθυμίζοντας ότι  ο κ. Πετσάλνικος είναι σήμερα πρόεδρος της βουλής (!!!)… και ο τελευταίος πολίτις καταλαβαίνει πως όλο αυτό δεν είναι παρά ο ορισμός της πολίτικης διαφθοράς, που ξεκίνησε με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ώστε τα μεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αποφύγουν τη φυλακή, από το «πάρτι» της περιόδου Σημίτη, τα δε στελέχη της ΝΔ να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όταν θα... ερχόταν η στιγμή να κυβερνήσουν – όπως και ήρθε.

Ο νόμος αυτός στηρίζεται στο εξίσου εκτρωματικό άρθρο 86 του Συντάγματος που εισηγήθηκε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001.

Έτσι… έκτοτε έχουμε:

Παραγραφή κακουργημάτων για πολίτες… 25 χρόνια

Παραγραφή κακουργημάτων για βουλευτές (που έτσι κι αλλιώς έχουν ασυλία)… 5 χρόνια!

Πρόταση για το κίνημα πολιτών:

 Επειδή όσοι πολιτικοί έχουν δημιουργήσει, νομιμοποιήσει και υποστηρίξει αυτό το καθιστός ασυλίας των οικονομικών (και λοιπών) μαζικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδος, ασφαλώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν και στην αναγκαία επανόρθωσή της… το κίνημα των πολιτών πρέπει σαν πρώτο βήμα να ζητήσει την άμεση παραίτηση των βουλευτών εκείνων που συμφωνούν με τις παραπάνω διαπιστώσεις και όχι να το αποκηρύττουν μόνο φραστικά και ανώδυνα, αλλά να δείξουν εμπράκτως με την παραίτησή τους, ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με τους οικονομικούς δολοφόνους που απολαμβάνουν και βουλευτική ασυλία. Όσοι δεν παραιτηθούν θα φέρουν εσαεί το στίγμα του συνεργάτη της οικονομικής δικτατορίας που μας επιτίθεται!

 Να πέσει λοιπόν αυτή η κυβέρνηση (τώρα που ξέρουμε πολλά) και μαζί της να σαρωθεί ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο. Να προκηρυχθούν εκλογές με νέους αδιάφθορους πολιτικούς και κυρίως με τη συμμετοχή όσων καταδιώχτηκαν για τις φιλαλήθεις θέσεις τους, όπως ο Μ. Χαραλαμπίδης (ο προφήτης της Ελλάδος όπως σωστά τον ονομάσατε) που όλα δείχνουν ότι είχε το θάρρος αλλά και την πολύτιμη πολιτική διορατικότητα, να καταγγείλει την επερχόμενη καταστροφή με αξιοθαύμαστη ακρίβεια!  

 Με τις νέες αυτές εκλογές, ελπίζουμε οι Έλληνες να βρουν την ευκαιρία να καταδικάσουν, όσους ολοφάνερα πια με την πολιτική διγλωσσία τους έβλαψαν την χωρά μας… και εν πάση περίπτωση με τον τρόπο αυτόν, ελπίζουμε μεγάλο μέρος των πολίτικων σκευωρών (π.χ. Πετσάλνικος, Βενιζέλος κλπ) θα αποκλεισθούν από την μελλοντική πολιτική δύναμη!

 Σύνθημα των νέων εκλογών πρέπει να είναι: βρείτε όσους καταδιώχτηκαν από το πολιτικό κατεστημένο τα τελευταία 20 χρόνια και θα σ’ αυτούς είναι το πιθανότερη να βρείτε όσους είναι άξιοι να ηγηθούν στην πολιτική μας ανόρθωση.

 Στην ενδεχομένη αντίρρηση ότι η χωρά μας δεν σηκώνει άλλες εκλογές, απαντούμε πως πρωταρχικό ζητούμενο είναι η απαλλαγή μας από τους απατεώνες την πολίτικης που προφανώς είναι και υποδουλωμένοι συνεργάτες της οικονομικής αυτοκρατορίας που επιτίθεται με εθνο-διαμελιστικούς σκοπούς.

 Άλλωστε, σύντομα μέσα στον επερχόμενο φρικτό οικονομικό μαρασμό μας, θα έχουμε αλλεπάλληλες αλλαγές κυβερνήσεων, που δυστυχώς τότε δεν θα έχουν κανένα νόημα.

 

Μ. Καλόπουλος

 xaralambidis