logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Χριστιανός ομολογεί την εξουσιαστική θηριωδία του χριστιανισμού!

“Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ γεννήθηκε σε μια φάτνη, μεγάλωσε στις κατακόμβες, και "πέθανε" στα ανάκτορα των Μητροπολιτών”.

Κύριοι ιεράρχες, καθώς γνωρίζουμε όλοι οι αναγεννημένοι Χριστιανοί, ή Χριστιανική Εκκλησία αποκτήθηκε με πολύ βαρύ τίμημα. Με το Αίμα του Ιησού Χριστού (Πράξεις κ΄ 28). Τους τρεις πρώτους αιώνες, βάδιζε σωστά στα βήματα που έδειξε ο ίδιος. Η Βυζαντινή όμως Αυτοκρατορία σαν λύκος με ένδυμα προβάτου ανέλαβε να «υπερασπίσει» την εκκλησία του Χριστού, και το αποτέλεσμα είναι οφθαλμοφανές.


Ο «Μέγας» Κωνσταντίνος έκανε τον χριστιανισμό επίσημη θρησκεία του κράτους δίδοντας προνόμια σε όσους ασπάζονταν τον χριστιανισμό. Ο «Μέγας» Θεοδόσιος έκανε τον χριστιανισμό ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για όλους, όχι με ελεύθερη προτίμηση αλλά δια της βίας. Ο ίδιος είναι πρωτοστάτης και της Ορθοδόξου θεολογίας. Πριν το 370 μ.Χ. οι Χριστιανοί ήταν του Χριστού μόνον, δεν γνώριζαν τα δόγματα «Ορθοδοξία», «Καθολικισμός», «Διαμαρτύρηση». Έτσι εισχώρησαν με βία στην Ορθοδοξία άνθρωποι όλων των θρησκειών φέροντας μαζί τους και την ειδωλολατρία τους με τα ήθη και έθιμά τους. Τότε αρχίζει και η κάθοδος της Ορθοδοξίας από τη γραμμή της αλήθειας.

Το Ελληνικό γνωμικό «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», βρίσκει πλέον την δικαίωσή του. Οι σημερινοί Ιεράρχες απόκτησαν σαν κληρονομιά τα καμώματα των προκατόχων τους. Η εκκλησιαστική ιστορία έχει πολλά να πει που θα μας προκαλέσει οργή και αηδία. Σήμερα οι «μεγάλοι» αρέσκονται στο αφεντηλίκι, και αυτό οφείλεται στην αντιβιβλική εξουσία τους. Φορώντας τα βασιλικά ενδύματα (Άμφια) που φόραγαν οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου, σαν μαϊμούδες που μιμούνται, θεωρούν τον εαυτό τους βασιλέα, και κρατώντας τους βλάσφημους τίτλους των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου, προσποιούνται ότι ποιμαίνουν την Εκκλησία του Χριστού. Ο Απόστολος Παύλος γράφει: «ούτως ας μας θεωρεί πας άνθρωπος, ως ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥ» (Α΄ Κορινθίους δ΄ 1). Όμως ο πρώην πατριάρχης Αλεξανδρείας Παρθένιος, που έφερε τους βλάσφημους τίτλους, «Πάπας και Πατριάρχης της Μεγάλης πόλεως Αλεξανδρείας, Λιβύης, Πενταπόλεως, Αιθιοπίας, πάσης γης Αιγύπτου, Πατήρ Πατέρων, Ποιμήν Ποιμένων, Αρχιερεύς Αρχιερέων, Τρίτος και Δέκατος των Αποστόλων, και Κριτής της Οικουμένης», με θράσος δήλωσε ότι: «Ο Μωάμεθ ήταν απόστολος του Θεού».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος, στις 27-10-1990, επισκεφθείς την Ελλάδα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, πως θα απαλλαγούμε από την κρίση (του Περσικού κόλπου), και αυτός απάντησε: «Με το φως του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα απαλλαγούμε από την κρίση»(!!!).

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Σεραφείμ, καυχήθηκε ότι: «τα πρώτα όπλα που πήραν οι Κύπριοι αγωνιστές (ο Γρίβας με τον Μακάριο) εγώ τους τα έστειλα. Πυροβόλα και διάφορα όπλα» («Ελεύθερος», 31-10-1991).

Από αυτά που ανάφερα φαίνεται ότι δεν ωφελεί απλά η αντικατάσταση κάποιων. Χρειάζεται κάτι άλλο. Η συντριβή καρδιάς και η μετάνοια όλων των Ιεραρχών και να ακολουθήσετε τον «ξυπόλητο» Ιησού που «δεν είχε που την κεφαλήν κλείνε» (Ματθαίος η΄ 20), και να αφήσετε τους βάναυσους βασιλικούς στολισμούς και τις καλογερο-κακοδοξίες, και με βάση την Αγία Γραφή να κάνετε μια νέα αρχή, λέγοντας στο ποίμνιό σας «συγνώμη, σας εξαπατήσαμε». Μετανοήστε γιατί ο πέλεκυς του Θεού θα πέσει βαρύς επάνω σας.

Σε όσους σκανδαλίστηκαν με καμώματα των ιερέων, έχω να πω ότι δεν είναι σωστό να βλέπετε σε πρόσωπα ανθρώπων. Μείνετε να «πολεμήσετε» το κακό από τη θέση που σας έβαλε ο Θεός, για να έρθει η Ορθοδοξία στη θέση που της ανήκει, και πετάξτε ότι ξένο στοιχείο έβαλε δια της βίας ο «Μέγας» Θεοδόσιος μέσα στην εκκλησία. Οι Μωαμεθανοί, κατάντησαν να λένε τους χριστιανούς ειδωλολάτρες, μ’ αυτά που έβλεπαν.

Ο Αυστραλίας Στυλιανός είπε ότι ο άνθρωπος έγινε από τον πίθηκο ενώ η Γραφή λέει: «και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον...» (Γένεσις: α΄ 27). Δεν είναι νομίζω κουραστικό να επαναλάβω ότι, «ο χριστιανισμός γεννήθηκε σε μια φάτνη, μεγάλωσε στις κατακόμβες, και "πέθανε" στα ανάκτορα των μητροπολιτών»!!!.

Γιώργος Οικονομίδη