logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηΑβραάμ, δηλητήρια, και ζωντανο-ταφές
στην Ουρ της Χαλδαίας !!!

ZONTANOTAFES_2ZONTANOTAFES
          Απεικόνιση (βάση ευρημάτων) παρμένη απ’ την Παγκόσμιο Ιστορία Time-Life τόμ.1ος σελ. 89.

Αβραάμ, δηλητήρια, και ζωντανο-ταφές
στην Ουρ της Χαλδαίας !!!
Του Μ. Καλόπουλου

Μια ιστορική προσωπικότητα που κι αυτή κάνει βόλτες μεσ’ τον χρόνο όπως και ο Αβραάμ,  είναι ο βασιλιάς Σαργών ο Α΄.  Ο βασιλιάς αυτός, στο τέλος της τρίτης π. Χ. χιλιετίας, έγραψε ένα κατακτητικό έπος, αφού από ταπεινή καταγωγή "γιος ενός πλάνητα" όπως αποκαλείτο, (όπως και ο Αβραάμ), κατάφερε να επιβληθεί, και να θέσει ολόκληρη την Μεσοποταμία υπό την κυριαρχία του. Κατέλαβε την Ούρ και η κόρη του, ιέρεια της πόλης, έγραψε όπως πιστεύουν πολλοί για τον ίδιο τον πατέρα της μια ωδή: «Στην βροντερή φωνή σου κάνεις τις χώρες να υποκύπτουν» Taim Life Παγκόσμιος Ιστορία τόμ. 1ος σελ. 35   
Στην πόλη-πρωτεύουσα αυτού του βασιλέως την Ούρ της Μεσοποταμίας, (την γενέτειρα του Αβραάμ) και σε έναν παρακείμενο λόφο, ευρέθη σε σχετικά πρόσφατες ανασκαφές, το βασιλικό νεκροταφείο αρκετών γενεών. Ένα συγκλονιστικό όμως νεκροταφείο, αφού οι περισσότεροι των εκεί ενταφιασθέντων... εθάβοντο ζωντανοί! Συνολικά ήρθαν στην επιφάνεια
16 τέτοιοι διαφορετικοί τάφοι, που καλύπτουν μια περίοδο μεγαλύτερη των δυόμισι αιώνων, με τις εξαιρετικά περίεργες αυτές συνθήκες ομαδικής ταφής.
 
Κατά τους ειδικούς, απ’ την θέση των πτωμάτων και των αντικειμένων, προκύπτει αναμφίβολα ότι τα θύματα αφού συμμετείχαν σε κατανυκτική νεκρική πομπή, κατέληξαν εθελούσια βαθιά στους ευρύχωρους ταφικούς λάκκους! Η πολυμελής νεκροπομπή (μέχρι και εβδομήντα ατόμων) φαίνεται να ήταν η τυπική συνοδεία του άρχοντα. Για μας όμως, το εξαιρετικά σημαντικό είναι, ότι στις ομαδικές αυτές ταφές, όλοι αυτοί οι άνθρωποι σκεπάστηκαν με χώμα "ζώντες" πλάι στον ένδοξο νεκρό άρχοντά τους... υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών ουσιών!

Το πολύ ενδιαφέρον για μας πόρισμα των ειδικών λέει: «δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη ότι οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν θύματα βίαιου θανάτου. Οι άνθρωποι αυτοί πήραν κάποιο φάρμακο (ναρκωτικό)» (Λάμψας Λεξικό Αρχ. Κόσμου σελ. 1212) και «έπαιξαν τον ρόλο τους πειθήνια ως το τέλος... Καθένα απ’ τα θύματα κρατούσε ένα κύπελλο που περιείχε προφανώς κάποιο (ναρκωτικό) δηλητήριο που έπρεπε να πιει» Time-Life Παγκόσμιος Ιστορία τόμ. 1ος σελ. 89.
 
Θέλουμε λοιπόν απλά να ρωτήσουμε. Ποιοί ετοίμαζαν την ναρκωτική αυτή ουσία, που αδρανοποιούσε μέχρι θανάτου την θέληση των οπαδών της βασιλικής αυτής νεκρικής πομπής; Ασφαλώς οι μάγοι-δήμιοι της βασιλικής αυλής. Καθόλου δεν ενδιαφέρει εδώ, αν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση αφοσίωσης και υποτέλειας μέχρι θανάτου, που θα εξηγούσε ίσως την μαζική αυτή θυσία διαφορετικά. Αυτό που εδώ ενδιαφέρει, είναι η αναμφίβολη ύπαρξη του συγκεκριμένου ναρκωτικού δηλητηρίου, στα χέρια αυτών των ανθρώπων.
Η ύπαρξη του συγκεκριμένου ναρκωτικού δηλητηρίου στα χέρια τόσων ανθρώπων, με την ίδια σταθερά επαναλαμβανόμενη μέθοδο, δηλώνει και αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ιστορικά στην γενέτειρα πόλη του Αβραάμ, και για μια μακρότατη χρονική περίοδο, κάποιοι (σαφώς οι μάγοι της αυλής) με πλήρη συνείδηση της θανατηφόρου ναρκωτικής χρήσης του, παρασκεύαζαν το συγκεκριμένο δηλητήριο-ποτό, από ναρκωτικές ουσίες και φρόντιζαν με τον επαγγελματισμό του κρατικού δημίου, να το βάζουν στα  χέρια των αδικοχαμένων αυτών ανθρώπων.
Ακόμα και η πιο πρόχειρη εκτίμηση της δραματικής αυτής ιστορίας, οδηγεί σε συγκεκριμένες συγκλονιστικές διαπιστώσεις: Στην περίπτωση που οι άνθρωποι αυτοί δέχθηκαν απολύτως νηφάλιοι και με την θέληση τους να κατεβούν στους τάφους, γίνεται φανερό ότι υπέστησαν τον συνδυασμό δύο διαφορετικών δηλητηρίων. Πρώτον, την βαριά θρησκευτική γοητεία, που άσκησε επάνω τους τέτοια επιρροή, ώστε πειθήνια δέχθηκαν να πεθάνουν με τον πιο δραματικό τρόπο για χάρη των θρησκευτικών τους δοξασιών, και δεύτερο (στο αποκορύφωμα της θρησκοπαρανοϊκης τους αυτοχειρίας) την τελική χρήση του δηλητηριώδους ναρκωτικού. 
Απ’ την άλλη, αν οι άνθρωποι αυτοί προφανώς εξ αρχής διατελούσαν σε ελαφρά νάρκωση (απώλεια συνείδησης), σιγοπίνοντας απ’ το κύπελλο τους το ηδονιστικό ναρκωτικό, τότε γίνεται φανερή η απόλυτη δύναμη της ναρκωτικής ουσίας. Και στην μια και στην άλλη περίπτωση, γίνεται φανερό ότι αντιμετωπίζουμε ένα ώριμο περιβάλλον έντεχνης ναρκωτικής μαγείας, όπου η θέληση του μάγου-δήμιου μπορεί να επιβληθεί μέχρι θανάτου, με την συνδυασμένη χρήση θρησκευτικών ιδεολογημάτων και ισχυρών ναρκωτικών ουσιών.
Γίνεται λοιπόν κατανοητό, ότι με τους 16 αυτούς τάφους, αυτών των «ζωντανοταφών», η Ούρ, η πόλη καταγωγής του Αβραάμ (Γεν. ΙΑ΄27-31) κατατάσσεται στις κορυφές της έντεχνης φαρμακο-μαγείας του παρελθόντος. Στην γενέτειρα πόλη του μάγου και πρωτοπατριάρχη Αβραάμ, υπήρχε λοιπόν αποδεδειγμένα, ένα μακροχρόνιο ισχυρό παραδοσιακό ιστορικό θανατηφόρου μαγγανείας, και η απόλυτη απόδειξη αυτή της μέχρι θανάτου αδρανοποιητικής μαγείας, είναι τα αμέτρητα θύματα (των δεκαέξι υπαρκτών τάφων της Χαλδαιικής Ούρ), που "δέχθηκαν" να θάφτουν ζωντανοί... κρατώντας σφιχτά το κύπελλο του γλυκόπιοτου δηλητηρίου!
Κάποιοι λοιπόν, είχαν επάγγελμά τους την μέχρι θανάτου καταγοήτευση και αδρανοποίηση της ανθρώπινης θέλησης!
Η μαγγανική μαγεία, αποδεικνύεται ότι έχει μια ισχυρή ιστορική κοιτίδα, και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή είναι η ίδια πόλη της χαλδαιικής Ούρ, που γέννησε και τον μεγαλύτερο μάγο όλων των εποχών, τον βιβλικό Αβραάμ τον Χαλδαίο!
Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στην πολύπαθη Χαναάν, και στην ιστορία των απογόνων αυτού του μοιραίου για την Μεσόγειο και ολόκληρης την ανθρωπότητας ανθρώπου, γνωρίζοντας ότι και σε προγενέστερους του Αβραάμ χρόνους, η ίδια αυτή οικογένεια, κρατούσε ενδεχομένως στα χέρια της τα υλικά που κατεξουσίαζαν για σειρά εκατονταετηρίδων, την θέληση, τις τύχες, τη ζωή και τον θάνατο των ανθρώπων.

Μ. Καλόπουλος

...................................
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!
KALOPOULOS_TA_BIBLIA2

Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310/770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!


Γνώμη αναγνώστου: «Μια απολαυστική ξενάγηση στα στημένα "θαύματα" των μεγάλων προφητών της Βίβλου, που  θα σας ενθουσιάσει με την απομυθοποιητική της σαφήνεια. Μια πρωτότυπη μελέτη που θα αποτελέσει σταθμό στις αναζητήσεις σας». A.M.Βλέπε επίσης:
Σάρρα: η νύφη της συμφοράς !!!
Ο Αβρααμισμός και... Το κόλπο της "αδελφής"
Αβραάμ, δηλητήρια, και ζωντανο-ταφές στην Ουρ της Χαλδαίας !!!(foto)
ΑΒΡΑΑΜ: Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Ιουδαιο-Χριστιανο-Ισλαμός... ή αλλιώς ΑΒΡΑΑΜΙΣΜΟΣ (foto)
Αβραάμ και ο προφητικός διαμελισμός των εθνών! (video)
Η μαγεία του εθνο-διαμελιστή Αβραάμ!
Ένας απαράδεκτος αβραμικός "θεός"
Φρόυντ, Οιδίποδας και Αβραάμ.

Πότε περίπου έζησε ο Αβραάμ; Οι μαθηματικές και γενεαλογικές αρλούμπες της Βίβλου!
Περίληψη του βιβλίου "ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΓΟΣ"


Λέξεις αναζήτησης: Καλοπουλος Μιχαλης Kalopoulos Michael Παλαια Διαθηκη καινη διαθηκη Αγια γραφη Αβρααμ Χαλδαια θαυματα δηλητηρια πιστη θεος θρησκεια αγιο φως ιρατειο χριστιανισμος αγαπη βιβλος αγιοι αγιος δικαιοι δικαιος προφητες πνευμα αγια εικονες λατρεια ιερεις παπαδες ιερατειο εκκλησια ναος αγιοσυνη μοναστηρια μονες σκητη νηστεια προσευχη αγιασμος