logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Η στάση της εκκλησίας κατά τον πόλεμο καί την Κατοχή - Θεός και Άνθρωπος - Ο Ιησούς Δεν Υπήρξε Ποτέ... Μια τρελή ιδέα; - "Αιμομίκτες και χειρότεροι από γουρούνια είναι οι Έλληνες"

http://www.metanastis.com/AdytaTouKosmou.htm

Στα άδυτα του κόσμου

«H Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση»
(Ο τίτλος είναι δανεισμένος από το ομώνυμο βιβλίο του Texe Marrs)

«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, βήμα το βήμα, μέσω του ΟΗΕ επιβάλλεται σ΄ όλη την οικουμένη. Μια δράκα αδίστακτων Υπερ-Εξουσιαστών κατευθύνει την ανθρωπότητα προς την Καταστροφή και τον Όλεθρο.» Από το βιβλίο του ίδιου συγγραφέα, που έχει γραφεί πριν δώδεκα περίπου χρόνια!

Γιατί τίναξαν στον αέρα τα δίδυμα του Μανχάταν της Ν. Υόρκης;  Είμαστε όλοι σε μια φυλακή «Γκουαντάναμο» και δεν το γνωρίζουμε; Έχουμε μυστικά στη ζωή μας ή διαβάζουνε ακόμη και τη σκέψη μας χωρίς να το ξέρουμε;

 

Η στάση της εκκλησίας κατά τον πόλεμο καί την Κατοχή

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=14204

............................................

Θεός και Άνθρωπος

http://www.geocities.com/artofwise/GodAndMan.html

Γράφει ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος
email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Αγαπητέ Γιάννη Κωνσταντακόπουλε...

Θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σου άρθρο: "Θεός & άνθρωπος"! Πρόκειται για ένα ευγενικό και αυθεντικό ξέσπασμα καρδιάς που με συγκίνησε βαθύτατα!

Δυστυχώς μαύρα σύννεφα βρόμικου καπνού και θεολογικής αιθάλης σκεπάζουν τον ξεκάθαρο ελληνικό μας ορίζοντα και βορβορώδη κατάλοιπα μαγείας και θρησκευτικής δεισιδαιμονίας, μολύνουν αιώνες τώρα, ανεμπόδιστα το ζωογόνο πεντακάθαρο νερό της εξερευνητικής σκέψης! Η μητέρα κάθε προόδου η περιφανή αμφισβήτηση εξορίστηκε πέρα απ' το οπτικό μας πεδίο στα τάρταρα της απαξίωσης.

Παρ' όλα αυτά σήμερα κάτι πάει να γίνει... ευαίσθητοι άνθρωποι όπως εσύ με το χάρισμα της συγγραφής και της εξωτερίκευσης, παρακινούν όλο ένα και περισσότερους ανθρώπους στην αναγέννηση της νοημοσύνης ! ΕΥΓΕ !

Μετά από επίμονη μελέτη των παθών μας, προσωπικά κατέληξα πως η πιθανότερη διαφυγή μας από το καταστρεπτικό δαιδαλώδες αδιέξοδό μας είναι η αντιπαλογνωσία!

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μ. Καλόπουλος

..............................

http://www.jesusneverexisted.com/scholars-greek.htm

Ο Ιησούς Δεν Υπήρξε Ποτέ – Μια τρελή ιδέα;

Είναι όμως το ίδιο το ιστορικό πλαίσιο που επιτρέπει σ’ αυτόν τον σωτήρα-φάντασμα να «ζήσει», να «πεθάνει» και να «αναστηθεί» και δια μέσου αυτού να αφήσει την απατηλή του σκιά στην ιστορία.

..............................

http://ermionh.blogspot.com/2007/02/blog-post_117095442917698671.html

"Αιμομίκτες και χειρότεροι από γουρούνια είναι οι Έλληνες" ..............................

AFAIAΤο βιβλίο "Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας" είναι μιά βόμβα μεγατόνων.Περιέχει αποκλειστικές ύβρεις ονομαστικώς κατά των Ελλήνων από ΠΔ, ΚΔ, αγίους, πατέρες, οικ. συνόδους, συναξάρια, λειτουργικά κείμενα.Επίσης τους αφορισμούς (1821, αρματολών, Μπουμπουλίνας, Υψηλάντη κτλ), καθώς και ανθελληνικές ύβρεις συγχρόνων ιεραρχών

{backbutton}