logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Παρακαταθήκη γνώσης τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου (γνώμη αναγνώστου)
Ευγνωμονώ την τύχη, που τα κύματά της μ’ έριξαν στο ακρογιάλι της πραγματικής αυτής γνώσης…


Παρακαταθήκη γνώσης για την απομυθοποίηση του Χριστιανισμού, είναι τα βιβλία του Μιχάλη Καλόπουλου: «Το Μεγάλο Ψέμα», «Ο Ένοπλος Δόλος», «Αβραάμ ο Μάγος», 
«Το Θέατρο της Σωτηρίας», «Θάυμα ή απάτη το φως της Ιερουσαλήμ», και «Ο Μάγος που λύγισε το Μέλλον»!

Οι αναγνώστες των ανωτέρω βιβλίων, που σίγουρα θυμούνται τα προπαγανδιστικά σχολικά παραμύθια της Παλαιάς και της Καινής εβραϊκής «Διαθήκης», θα "σταυρώσουν" με τα καρφιά της πραγματικής γνώσης το μεγάλο αυτό ψέμα στο Γολγοθά, αυτή τη φορά με την ελληνική αλήθεια, η οποία και επιμελώς αποκρύφτηκε από το νεοελληνικό ορθόδοξο ιουδαϊκό-χριστιανικό κράτος, που μας προέκυψε μετά την επανάσταση του 1821!

Το έγκλημα επιτελείται στα κατηχητικά χριστιανικά σχολεία της Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, περνώντας στα ανυπεράσπιστα παιδιά μας τη δεισιδαιμονία, ότι ένας ιουδαίος είναι γιος ενός θεού που έφτιαξε και διαφεντεύει το σύμπαν με τα εκατομμύρια γαλαξίες, και ανά πάσα στιγμή τιμωρεί όποιον δεν του κάθεται, προκαλώντας συνεχώς τον φόβο του θανάτου και της ζωής, από τον οποίο καλοτρέφεται όλη η κομπανία, που τον εκπροσωπεί στη γη, και με την οποία, αποκλειστικά και μόνο, έχει …αγαστή συνεργασία σε θέματα χειραγώγησης συνειδήσεων!

Παιδικός αδερφικός φίλος που ζει στη Μελβούρνη, μετά την ανάγνωση των ανωτέρω βιβλίων απόρησε, πώς τόσα χρόνια μας ξέφυγε ένα τόσο Μεγάλο Ψέμα, εμάς που θεωρούμε τον εαυτό μας ιχνηλάτη της αλήθειας και δη της αρχαίας ελληνικής…
Ναι φίλε μου, ήταν τόσο Μεγάλο και Θεόρατο το Ψέμα, που μας έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια τον ήλιο της ιστορικής μας αλήθειας. Όσο πιο μικρός σε ηλικία είναι ο άνθρωπος, τόσο Μεγαλύτερα Ψέματα και Παραμύθια μπορούν να χωρέσουν στα τμήματα εκείνα του εγκεφάλου, που προορίζονται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες για την... δική του ιστορική αλήθεια! – Τζάμπα νομίζεις αδερφέ μου, μπαινοβγαίνουν οι ρασοφόρες "αλεπούδες" στα σχολειά, όπου μαθαίνουν τα πρώτα τους γράμματα τα ελληνόπουλα; - Μήπως για να κάνουν σκεφτόμενους ανθρώπους, χρήσιμους στην κοινωνία και γνώστες της ελληνικής τους καταγωγής και ιστορίας; Σε γελάσανε αδερφέ, μας ξεγελάσανε…

Μερικοί έλληνες πιστεύουν ακόμα, και δεν είναι λίγοι, ότι κατάγονται από τον Αδάμ και το Νώε και ότι προπάτοράς τους είναι ο Αβραάμ, ο Μάγος από την Ουρ της Χαλδαίας, κατάλαβες τι ζημιά έγινε Μεγάλε;…

Η νανουριστική αντιγνώση κρύβεται στις σελίδες του εβραϊκού βιβλίου (Βίβλος) με τα μαύρα εξώφυλλα, που θέλοντας και μη βρίσκεται στα σπίτια όλων μας.

Τα βιβλία του Μιχάλη Καλόπουλου είναι ένας ελληνικός μπούσουλας, είναι από τις καλύτερες πηγές ελληνικής γνώσης, μέσω μάλιστα της γνώσης του αντιπάλου. Τα έχω συστήσει σε φίλους και φίλες που εκτιμώ ιδιαίτερα και που θέλω να μοιράζομαι αξίες της ζωής μαζί τους.
Η γνώση της πραγματικότητας είναι για μένα τα πνευματικά μου δεκανίκια, το Α και το Ω της ζωής μου…

Ευγνωμονώ την τύχη, που τα κύματά της μ’ έριξαν στο ακρογιάλι της πραγματικής αυτής γνώσης… Πόσο μεγάλες δυνατότητες αλήθεια αποκτά η σκέψη παράγοντας την αληθινή γνώση, σύντροφο και προστάτη από το πυκνό δεισιδαιμονικό σκοτάδι που τυλίγει ακόμα τη χώρα μας!..

Χρήστος Μ. Ζαφειρούδης

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία αυτά επί αντικαταβολή στο τηλέφωνο: 2310-770100 ή στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.