logo

fb youtube rss

Σύνδεση

 

Υπέρ ελληνισμού προφητεία… Του Μ. Καλόπουλου

Ξέρετε, αν κάνεις πολύ παρέα με προφήτες όπως εγώ… σου κολλάει η προδιάθεση!
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου λοιπόν, "προφητεύω" ότι ένα τσουνάμι επανελληνισμού θα χτυπήσει ευεργετικά την δύσμοιρη Ελλάδα!

Η αιτία απλή, εξαιρετικά κατανοητή αλλά και αναπόφευκτη.
Τώρα που θα φτάσουμε στο τρισάθλιο πάτο της παντοειδούς εξαθλίωσης, ακόμα και ο τελευταίος Έλληνας, θα εκνευριστεί αφάνταστα, και θα αναζητήσει τρόπους να αναπτερώσει το ηθικό του.
Οι περισσότεροι, όπως συνήθως, θα καταφύγουν στο ελπιδο-τροφείο της εκκλησίας… Αλλά, αυτή τη φορά, ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός σχετικά ενημερωμένων Ελλήνων, που είχε μόνο μια τυπική επαφή με την θρησκεία, και δεν τον εκφράζουν οι εβραιο-σωτηριακές αρλουμπολογίες της Βίβλου… θα αναγκαστεί να στραφεί στις ένδοξες ρίζες του! Θα αναζητήσει το αρχαιοελληνικό μεγαλείο, όχι από πολιτισμική περίεργα ή πολιτισμικό πατριωτισμό, αλλά για να διορθώσει επειγόντως το ισοζύγιο της περηφάνιας και της αξιοπρέπειάς του.
 
Σύντομα λοιπόν ο "Ελληνισμός", σε όλες του τις εκδοχές, απ' τις πιο γραφικές μέχρι τις πλέον σοβαρές, θα γίνει ορμητικός χείμαρρος, αφρισμένο ποτάμι, και τελικά τρικυμισμένη θάλασσα, που δεν θα μπορεί να την τιθασεύσει κανείς.
Ο επανελληνισμός θα γίνει πνευματική μόδα, και όσο θα εντρυφούν έστω και επιφανειακά στο χαμένο αρχαιοελληνικό μεγαλείο, τόσο το ενδιαφέρον τους θα πολλαπλασιάζεται και ο θύμος τους θα γίνεται δυσβάστακτος!

Τελικά μια υπολογίσιμη λαϊκή δύναμη θα δημιουργηθεί, και θα χρειαστούν άξιοι διαχειριστές και εκπροσώπους της ακηδεμόνευτης αυτής πολιτισμικής αφύπνισης!
Όσο θα αυξάνει η επίγνωση της πραγματικά πολυδάκρυτης πολιτισμικής μας ιστορίας, τόσο θα γίνεται ευρύτερα αποδεκτή, η διαχρονική προδοτική και ξεκάθαρα εγκληματική δράση της ιουδαϊκής αίρεσης, που μετέβαλε τους Έλληνες από φιλόσοφους, σε χρισμένους γιαχβιστές, δηλαδή χριστιανούς και λάτρεις του Εβραίου ηρώα Γιάχσουα!

Οι Έλληνες δεν θα αντέχουν πια τον πιεστικό εξιουδαϊσμό τους, και θα πουν ένα βροντερό, μαζικό όχι, στα χαλδαιο-βιβλικά παραμύθια. Όχι στον βιβλικό παράδεισο, στον Αδάμ και η Εύα, τον πύργο της Βαβέλ και τα καμένα απ' τον θεό Σόδομα. Όχι στον αλεπουδόμυαλο Χαλδαίο μάγο Αβραάμ, και την απατηλή θυσία του γιου του, στον αιμοβόρο θεό Γιαχβέ! Όχι στον δηλητηριογνώστη κατασκευαστή πληγών Μωυσή, και τον βρόμικο μαφιόζο Δαβίδ. Όχι στην παντελώς ανήθικη Σάρρα, με τους προσεκτικά διαλεγμένους πλουσίους εραστές της. Όχι στον κάθε απατεώνα βιβλικό πυρολάτρη θαυματοποιό, όπως ο μακελάρης Ηλίας, που του χαρίσαμε όλες τις κορυφές της ηλιόλουστης αυτής χώρας.
Όχι στον κάθε δόλιο και ψεύτικο Σαμψών, και τους λοιπούς αναρίθμητους αχαρακτήριστους ανθέλληνες βιβλικούς ήρωες. Μακριά απ' τους σωτήρες και τις ψεύτικες απειλές των σκοτεινών βιβλικών προφητών.
Όχι άλλα λατρευτικά ποτάμια εβραϊσμού στην τηλεόραση, κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα!

Και επιτέλους μυριάδες Ελλήνων, θα πουν ένα θαρραλέο όχι στην μεγαλύτερη, απεχθέστερη και βρομερότερη ψευτιά όλων των εποχών… την αιώνια κόλαση!
 
Ολόκληρη η βιβλική ιστορία, από θεόσταλτη, θα καταντήσει ένα άθλιο και επικίνδυνο χαλδαϊκό παραμυθάκια για αφελείς. Ακόμα και ο τελευταίος θα καταλάβει πως: ο χαλδαιο-χριστιανισμός κατασκεύασε μεθοδικά το χαμογελαστό προσωπείο της αγάπης και του ευεργέτη σωτήρα, γιατί πράγματι αυτό είναι… το ιδεώδες προφίλ του τέλειου απατεώνα!

Η ιδέα του "ελληνο-χριστιανισμού" θα είναι τότε ένα ανέκδοτο για γέλια και για κλάματα, και τα ακράδαντα επιχειρήματα που το αποδεικνύουν, και που σήμερα είναι κτήμα μόνο ολίγων φιλομαθών, θα είναι όχι μόνο στο στόμα τεράστιου πλήθους, αλλά ακόμα και των μικρών παιδιών!

Σταδιακά η επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα, πρώτη θα αποτινάξει τμήμα τουλάχιστον της ενοχής, σιωπηρής πολιτισμικής σύμπραξής της, και θα ταχθεί τουλάχιστον υπέρ της ισότιμης παρουσίασης των βασικών παρασιωπούμενων ιστορικών στοιχείων αυτής της αιματοβαμμένης διαμάχης.

Τα μαθητευόμενα ελληνόπουλα θα απαιτούν να διδάσκονται, ότι το εθνόνυμο τους έλκει την καταγωγή του, από τον ένδοξο προπάτορα τους Έλληνα, (τον γιο του Δευκαλίωνα, που συμμετείχε στο κατακλυσμικό έπος που περιγράφει η χαμένη Δευκαλιονεία, και πως η ευλογημένη προμήτηρά τους και σύζυγος του Έλληνα, ήταν η Ορσηίς ή Ορσιήδα, που παιδιά της είχε τον Δώρο (Δωριείς), Ξούθο (Ίωνες και Αχαιοί) τον Αίολο (Αιολείς), και αδελφή τους ήταν η Ξενοπάτρα. Απολλόδωρος 1.7.3. και 1.49.1 

Αργά αλλά με σταθερά αυξανομένη ένταση, γονείς και μαθητές θα απαιτούν να διδάσκονται στα σχόλια όχι τον Αβραάμ ως προπάτορα τους, (ή έστω όχι μόνο αυτόν) αλλά όπως απλούστατα το διατυπώνει ο Ελλάνικος: «Ότι (από) Δευκαλίωνος και Πύρας Έλλην, εκ’ του οποίου Ελλάς και Έλληνες» Ελλάνικος 1a,4,F.6a και Σχόλ. στον Απολλώνιο Ρόδιο 248.7.

Όταν συνειδητοποιήσουν την εξωφρενική αυτή διαστροφή της ιστορία τους, τίποτε δεν θα μπορεί να σταματήσει την οργή αυτού του λαού, που μαζικά θα ζητήσουν τρόπους να αποβάλουν όχι μόνο τα ιουδαϊκά τους ονόματα, αλλά και τις ξενόφερτες ακατανόητες βιβλικές του συνήθειες.

Η Βίβλος ο χειρότερος εχθρός του ελληνισμού και της ανθρωπότητας,
θα έχει αναλυθεί σε απίστευτο βάθος, και κάθε της ισχυρισμός, θα έχει να αντιμετωπίσει τις φωτισμένες απαντήσεις των Ελλήνων.

Οι απλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι: σαν ένας καταστρεπτικός και μολυσματικός μετεωρίτης η Βίβλος χτύπησε την Μεσόγειο πριν από 2.000 χρόνια, και η μολυσματική της δράση όχι μόνο συνεχίζει να εξαπλώνεται οδυνηρά μέχρι σήμερα, αλλά απειλεί με αφανισμό μυριάδες μυριάδων ανθρώπων, που συστηματικά συνθλίβονται η πρόκειται να συνθλιβούν, στο ανελέητο εθνο-διαμελιστικό πατητήρι των πανίσχυρων πια παιδιών της Βίβλου. 

Η ιουδαιο-χριστιανική απάτη και η γενικευμένη εβραιο-πολιτικο-οικονομική καταδυνάστευση, θα γίνει καταφανέστατη, στα μάτια ενός τεράστιου πλήθους ελλήνων, και κανείς δεν θα μπορεί να εμποδίσει τον σταδιακό εξελληνισμό του… ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Χιλιάδες σύλλογοι σ' όλη την Ελλάδα, χρηματοδοτούμενοι από τους αφυπνισμένους πλέον οικονομικά εύπορους Έλληνες, θα μελετούν τα αθάνατα έργα των σοφών προγόνων τους, προσπαθώντας να ξαναβρούν τα ευεργετικά φυσιογνωστικά και φυσιολατρικά τους ιδανικά. Δεν θα ξεχνούν ταυτόχρονα να αναπληρώσουν την φοβερή τους έλλειψη, που φέρει το όνομα αντιπαλογνωσία, μελετώντας διεξοδικά και στις λεπτομέρειες τους, τα έργα και τις επιμελώς καταγεγραμμένες μοχθηρές προθέσεις των αντιπάλων τους. Το "ποτάμι" του αβρααμισμού, θα στερέψει στην Ελλάδα, και στην ξερή του κύτη θα σκάβουν για λίγο "νερό" οι αμετανόητοι υπηρέτες και νοσταλγοί του.

Εύχομαι δε να εμφανιστούν ικανοί διαχειριστές και ευέλικτοι οδυσσειακοί ηγέτες, που σαν εκείνον τον πολυαγαπημένο ηρώα της πάνοπλης προστάτιδα του πολιτισμού Αθηνάς, θα εκδικηθούν τους μνηστήρες της "Ελλάδος" και θα σφίξουν ξανά τον "Τηλέμαχο" και την "Πηνελόπη" στην αγκαλιά τους! Το μόνο που λυπάμαι, είναι που δεν θα είμαι εδώ, για να απολαύσω αυτήν την αναγέννηση του Έλληνα μέσα από της στάχτες του.
    
Ως πότε λοιπόν η εκπαιδευτική και η επιστημονική κοινότητα θα είναι υπόδουλη και υπόλογη στον ξενόφερτο ιουδαιο-χριστιανικό καθωσπρεπισμό! Ως πότε με την ένοχη σιωπή του, το τεράστιο αυτό πολύτιμο πλήθος των μορφωμένων ανθρώπων, που αποτελούν τις φυσικές αλλά και τις δυναμικότερες εφεδρείες του έθνους, του πολιτισμού και της πνευματικής απελευθέρωσης, θα γονατίζουν μπροστά στους πνευματικούς δυνάστες των Ελλήνων;
Όταν οι πνευματικοί άνθρωποι σιωπούν… η παντοειδής άλωση και πτώχευση του έθνους είναι αναπόφευκτη, καί θα συμπαρασύρει, όχι μόνο εσάς, αλλά και τα πολυαγαπημένα παιδιά σας, στην οδυνηρή καταστροφή της! Σκεφθείτε μόνο την περιφρόνηση των επόμενων γενεών για της επαίσχυντη αδράνειά σας! Λίγο θάρρος υπέρ της αλήθειας και του πολιτισμού, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Μ. Καλόπουλος